• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşını takip ediyormuşum

"X beni takip edince bende onu takip etmiştim, takipten çıktığını fark etmemiştim bile. Sen niye bunu kafana takıp kendini yıprattın ki ben anlamadım. Ne ima ediyorsun, karın ağrın ne diye sormayacağım bile, hadi bi daha rahatsız etme beni."
En güzeli böyle yazıp engellemek sanırım:işsiz:

'Önceden takip isteği yollamıştı o şekilde takipte kalmışım. Sevgilini kundakla, zirvelere koy kimse ulaşamasın o zaman. Böyle boş işlere ayırcak vaktim yok benim..' der geçerdim..

Ben okkalı bir cevap vermeden rahat edemezdim.. "İyi ki bir sevgili bulmuşsun, herkesi senin k.çı kırık sevgiline meraklı sanma" tarzında. Üstelik sizin de ilişkiniz var yani bu ne biçim bir itham. Çok sinir bozucu.
Aynen öyle.. ne hakkı var hem bana hem ilişkime böyle bir suçlama yapmaya anlam veremiyorum zaten. Benim erkek arkadaşımı kim takip ediyor o kimi takip ediyor bi kez aklıma gelmedi kontrol etmek. :KK55:

'Önceden takip isteği yollamıştı o şekilde takipte kalmışım. Sevgilini kundakla, zirvelere koy kimse ulaşamasın o zaman. Böyle boş işlere ayırcak vaktim yok benim..' der geçerdim..

O kişi sizi takipten ciktigi gibi, sizinde kendisini takipten çıkarabilir. Bence soyle de. takip ettiğimin farkında bile degilim. Keşke kendisi çıkarsaydı. Pek uğraşmıyorum. İyi günler

Ama kesinlikle birsey yazmalısın çünkü cevap vermemen onun düşündüklerini kabul ettiğin anlamına gelir. Vede nezaketten kırılma söylemen gerekenlerden bile çok daha fazlasını hakediyor o kız.

kızın pasparlak bi kafası varmış ya tebrikler. bırak hiç cevap bile verme.

Bence okkali bir cevap indir sonra bas engeli. Ben olsam

Istek gonderen de senin erkek arkadasindi, bana senin gozunun onunde iltifatlar eden de, ben ona yuz vermedim. Sen de seni begenmeyen birinin pesinde 24 saat gez kiminle konusmus kime bakmis diye bak gercekten zavallisin.

yazardim. Sonra da kordum engeli hehehhe
Kezbangiller laftan anlayıp kendilerini bilseler aynen bu hakettiği. Ama o yine aşıktı benimkine zor düşürdüm peşinden diye düşünücek... illallah böylesinden ...

Şimdi yazdım dedim ki "x bana su tarihte takip isteği göndermiş. Bildirimlerden screen fotosunu cektim attım. Karşılığında kabul edip bende kendisini takip ettim. Sonra ne ara takibi bıraktı hiç bilmiyorum bunu kendisine sor.Saygısızca beni suçlamak ne haddine senin.. ikinizlede görüşmek istemiyorum. Bir daha bana bu şekilde mesaj atıp rahatsız etme lütfen..."

Hic bir sey yapmam. Kim ki bunlar? Akraba degil 20 yillik dost degil. Hayatimda yer tutmamaya devam ederler.
Aynen öyle ama iş hayatında oluyor karşılaşıyorsunuz aynı üniversite den aynı bölümden mezun olupta görmemezden gelmek olmuyor ki. Bi kere iş arkadaşlarına mahçup oluyorsun. Ben bi sıkıntı olmasın diye bunca yıl dikkat ettim ama bu yaptığı cidden kötü bişey.

Aynen öyle ama iş hayatında oluyor karşılaşıyorsunuz aynı üniversite den aynı bölümden mezun olupta görmemezden gelmek olmuyor ki. Bi kere iş arkadaşlarına mahçup oluyorsun. Ben bi sıkıntı olmasın diye bunca yıl dikkat ettim ama bu yaptığı cidden kötü bişey.

Ne is yapiyorsunuz ki? Hangi sektor bu? Ben uni arkadaslarimin cogunun nerde ne yaptigini bile bilmem. Is arkadaslarima nasil mahcup olucam?

Şimdi yazdım dedim ki "x bana su tarihte takip isteği göndermiş. Bildirimlerden screen fotosunu cektim attım. Karşılığında kabul edip bende kendisini takip ettim. Sonra ne ara takibi bıraktı hiç bilmiyorum bunu kendisine sor.Saygısızca beni suçlamak ne haddine senin.. ikinizlede görüşmek istemiyorum. Bir daha bana bu şekilde mesaj atıp rahatsız etme lütfen..."
helal:super:

Ben bir şirketin iş geliştirme proje yönetimi alanında çalışıyorum. Sıklıkla farkli firmalarla iş bağlantımız oluyor. Çevrenin olması tabiki önem arzediyor. Bir fuarda yada etkinlikte x firmasında bilmem kim sizin üniden mezun filan olaylarında yada bizzat el sıkışmanız gerektiği ortamlar sürekli olur.

Merhabalar
Benim sormak istediğim bir durum var. Üniversiteden aynı sınıfta olduğum 2 arkadaşım sevgili idi. Üni den sonrada çok görüşmedik ama Facebook'tan her ikisinde arkadaşımdı. Üniden sonra herkes iş hayatına döndüğü için tabiki ortak alanlar değişiyor ve her ikisiylede görüşmüyordum. Ancak farkettim ki arkadaşlıktan çıkarmışlar. Üstelik instagramdan erkek olanı takip istegi gönderdiği için bende onu takip ediyordum. Oradanda sildiği için ben onun takipçisi konumunda kalmışım haberim bile yok.şimdi kız olan arkadaş mesaj atmış erkek arkım seni takip etmiyor neden takiptesin diye....

cidden çok şaşırdım. İkisine karşıda art niyetim hiç olmadığı halde kızın beni çok sevmediğini ünideyken de farkediyorum. Bu yüzden erkek Arkın'ın ne fotosunu beğendim ne de yorum yaptım. Okuldayken erkek arkadaşı sıradan bir iltifat etse bana durduk yere kavga çıkardığına şahit olmuştum.olabildiğince dikkatli davrandım ikisine karşı da..

Bu olay beni ikikez üzdü çünkü hiç birşey yapmadığım halde hem arkadaşlıktan çıkarmışlar hemde sanki ben hala ısrarla erkek Arkını takip ediyormuşum gibi kız bana mesaj atmış. Ne cevap veriyim bilemiyorum.siz olsanız ne yazardınız?
Uzulmene degecek tipler degil kiza ne yazdin cevap olarak bilmem ama ben olsam sunu derdim...farkinda degilim takipten çıkardığını baska islerle mesguldum kusura bakma bu denli tepki gösterecek kadar da kıskanç birisin Allah cocuga sabir versin hadi selametle.... Sonra bas engeli

Back
X