• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadaşını takip ediyormuşum

Şimdi yazdım dedim ki "x bana su tarihte takip isteği göndermiş. Bildirimlerden screen fotosunu cektim attım. Karşılığında kabul edip bende kendisini takip ettim. Sonra ne ara takibi bıraktı hiç bilmiyorum bunu kendisine sor.Saygısızca beni suçlamak ne haddine senin.. ikinizlede görüşmek istemiyorum. Bir daha bana bu şekilde mesaj atıp rahatsız etme lütfen..."

Güzel cevaplamışsınız, bir şey diyebildi mi :)

erkek arkadaşınız beni eklemişti bende eskıden tanığım için kabul edıp takıbe almıştım ancak sabahtan akşama kadar erk ark.takıp etmediğim için takıbı bıraktığını farketmedim yazabılırsın

Benim sevgilime güvenim tam demiş.

Bende Emin'im öyledir ikinizi de engelliyorum. Daha bi tam güvenirsin yazdım bende. :)
Önce suçluyor sonra ekran görüntüsüne dahi sevgilkme güvenim tam diyor. Ne demeye millete msj atıyorsun madem. Cevabı alınca da hep aynı güvenim tam. Bunlar aldatilsa dahi ben ona güveniyorum kız suçlu diyen tipler . Ay çok güldüm ya Allah affetsin :D

sosyal medyayi senin kadar takip edecek vaktim yok, stalk yapamayacak kadar kendi gercek hayatimdaki islerle mesgulum. kim beni takip ediyor kim takipten cikarmis da ben onu takipte kalmisim hesap etmiyorum.
eger senin icin sorun teskil ediyorsa oncelikle erkek arkadasina sorup gercegi ogrenebilirsin.
peki sen beni takip etmiyorken benim kimi takip ettigimi nereden ogrendin?

desen mi acaba?

Bende Emin'im öyledir ikinizi de engelliyorum. Daha bi tam güvenirsin yazdım bende. :)
Hahaha güveni tam mıymış :KK53:
İnsan bu kadar rezil olamaz ya :)
Şimdi tüm listeye mesaj atıyordur kezbanus :KK53:

desen mi acaba?
Böylesi delirmiş gibi çocuğun telefonunu alıp karıştırır bi program var seni takipten çıkanların gözüktüğü, senin takip etmediklerin de hayranın olarak gözüküyor programda :KK53: ordan bakmıştır.

Çırpındıkça batmış, rezil etti kendisini :D Böyle kızların sevgililerine eşlerine acıyorum ya kim bilir ne kadar utanıyorlardır düştükleri durum yüzünden.

Şimdi yazdım dedim ki "x bana su tarihte takip isteği göndermiş. Bildirimlerden screen fotosunu cektim attım. Karşılığında kabul edip bende kendisini takip ettim. Sonra ne ara takibi bıraktı hiç bilmiyorum bunu kendisine sor.Saygısızca beni suçlamak ne haddine senin.. ikinizlede görüşmek istemiyorum. Bir daha bana bu şekilde mesaj atıp rahatsız etme lütfen..."
ben olsam bu kadar kibar davranmazdım. bravo vallahi..

Önce suçluyor sonra ekran görüntüsüne dahi sevgilkme güvenim tam diyor. Ne demeye millete msj atıyorsun madem. Cevabı alınca da hep aynı güvenim tam. Bunlar aldatilsa dahi ben ona güveniyorum kız suçlu diyen tipler . Ay çok güldüm ya Allah affetsin :KK70:
Aynen öyle ya fotoya bakıp güvenim tam diyo hala... yazık çok yazık kendine güveni olsa rezil etmezdi bu kadar kendini:kahve:

sosyal medyayi senin kadar takip edecek vaktim yok, stalk yapamayacak kadar kendi gercek hayatimdaki islerle mesgulum. kim beni takip ediyor kim takipten cikarmis da ben onu takipte kalmisim hesap etmiyorum.
eger senin icin sorun teskil ediyorsa oncelikle erkek arkadasina sorup gercegi ogrenebilirsin.

desen mi acaba?
Profilim gizli benim. Belliki erkek Arkın'ın takipçi listesine bakmış. Belli de olmaz çocuk da kendince gribe girip ben etmiyorum bile o beni ediyor diye kendi bile göstermiş olabilir. Yoksa ne diye takibi gönderip sonra takipten çıkarmış. Engellese hiç bi sıkıntı kalmaz. 2 iş demi ruh hastası yoksa sıkıntı kızda mı anlamadım.

Hahaha güveni tam mıymış :KK53:
İnsan bu kadar rezil olamaz ya :)
Şimdi tüm listeye mesaj atıyordur kezbanus :KK53:
Ay cidden valla bi de ortak hesap kullanma olayları var bunun gibilerin .. nasıl bir özgüvensizlik. İnsanlar sizinle uğraşmak zorunda mı Canım. Çok çekemedinse engelle erkek Arkın'dan beni geç bana mesaj atana kadar... kürüyorlar kafalarında saldırıyorlar millete:KK51:

Böylesi delirmiş gibi çocuğun telefonunu alıp karıştırır bi program var seni takipten çıkanların gözüktüğü, senin takip etmediklerin de hayranın olarak gözüküyor programda :KK53: ordan bakmıştır.
Ahahaha tam böylelerine göre bi programmış. :deli:

Çırpındıkça batmış, rezil etti kendisini :KK70: Böyle kızların sevgililerine eşlerine acıyorum ya kim bilir ne kadar utanıyorlardır düştükleri durum yüzünden.
Cidden şu rezil durumda çocuğun sucu yoksa ben çocuğun yerinde olsam kavga ederdim. Ne diye rezil ediyosun bizi millete diye..:sinirli:

Aman kızlar dikkat edin başınıza gelebilir bi durum. Piskopat kızların erkek arkadaşlarının takip isteğini kabul ederken 2 kez düşünün. Ben tecrübe ettim sinir yapıyo.:işsiz::işsiz::işsiz:

Erkek arkadasin beni takip ediyodu,ben de nezaketen takip ettim.Sanirim sen rahatsiz olunca takibi birakmis ki ben farkinda bile degilim.Acikcasi ikinizin de farkinda degilim.Lutfen biraz sakin olun,rahat olun.
Derdim sanirim ben olsam.

Boşver ya madem o seni takip etmiyor, sen de onu etme böylece hastalıklı sevgiliden de kurtulursun.

Gerçi ben de hastalıklı sevgili gibi davranabilirdim, insan bazen kıskanıyor. :KK14:

Back
X