- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.119
- 248
Kim erkekler sessiz sakin, hanim hanimcik, nazsiz kadinlardan hoslanir diyorsa yalan soyluyor.
Bana anneler yalan söylüyor dedirtemezsin.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kim erkekler sessiz sakin, hanim hanimcik, nazsiz kadinlardan hoslanir diyorsa yalan soyluyor.
Bu nasil bir genislik!!!allahım benimkinin kız kardeşi de var ve tatile giderken teyzesinin kızını da götürüyor genelde.
vay ben nerelere gidem!![]()
Bu nasil bir genislik!!!
Tavsiye olarak da: Kirmizi gecelik giy.
Bu nasil bir genislik!!!
Tavsiye olarak da: Kirmizi gecelik giy.
Kandirdilar bizi kelebek. Sap gecen gunlerimin sorumlusu onlar.Bana anneler yalan söylüyor dedirtemezsin.![]()
Hic birssey :)Merhaba arkadaslar, kiskanc biri olarak erkek arkadasiniz 2 gunluhune tatile gitse naparsiniz ?
Kandirdilar bizi kelebek. Sap gecen gunlerimin sorumlusu onlar.
Mesela bir diger mesele de su: Erkekler hep kadinlarin izledikleri dizilerden sikayet ederler, futbol maci varken dizi izlenir mi derler. lakin bircogu futbol maci izleyen kadinlari itici bulur.
Kadinlar da kocalarinin futbolundan rahatsizdir, ama pembe dizi esliginde aglayan bir erkegi cogu kadin evinin kocasi cocuklarinin babasi yapmaz.![]()
yeni uyelerin bu tur konularindan gina geldi.
Ortada bile yok.
Anaa gerçek mi ? Teyzesinin kızıda mı gidiyor, bence terket sen onu:))))allahım benimkinin kız kardeşi de var ve tatile giderken teyzesinin kızını da götürüyor genelde.
vay ben nerelere gidem!![]()