• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadasiniz ailesiyle tatile gitse..

Vermem izinn:KK4:ama ailesiyle gidecekse ne diyebilirimkiiii onlardan zarar gelmez:KK53:

Gidebilir bunda bisey yokki , yalnizda gidebilir ..

Sen sevgili sifatiyla bisey diyemezsin malesef.
Hem demende gerekmiyor.

Anlamadigim, ailesiyle degilde yanliz gitse ne olur ki yani? Esim is icin yurtdisina defalarca gitti evlendigimizden beri. Bunu evlenmeden oncede biliyordum. Ayrica evet is icin, ama aksamlari biseyler icmek icin disari ciktiginida biliyorum. Ciksin, kendini otel odasina kilitleyecek degil ya?
Olay guvende baslar guvende biter. Abartmayin, olgunlasin, buyuyun, sevgili olmayi biliyorsunuzda iliskide olgun davranmayi mi bilmiyorsunuz. Iki gunluk aile tatilini cok gormekte nedir yaa.

Al benden de o kadar!!

Alt tarafi iki guncuk kendi kendini yiyeceksin hepsi bu..:KK45::KK45: gerci diger kotu tarafida o iki gunun sana bir asir gibi gelecek olmasi..:KK53::KK53: simdiden kolay gelsin sevgiler :KK66:

Aman allahim olamaz, sakin izin vermeyin... Aileside kim oluyormus, o artik sizin tapulu maliniz... Gidemez o kadar...:ssz:

ailesiyle tatile gitse bana bi halt yemek düşer napacam başka
evlendim 3 ay sonra boşanıyorum diyenler bu tipler sanırım
bu nedir ya böle hayat mı olur

ailesi ile isterse fizana gider niye sıkıntı yapayım.
aksine ailesi ile olduğu için kafama bile takmam iyi tatiller sevgilim derim cici cici :P

Yol boyunca emniyet kemerini tak diye defalarca tehmbihlerim

Deniz tatiliyse aman deli deli iskeleden atlama günes altında da cok durma derinlere acılma diye bin kere soylerim

Bir de beni ihmal etme derim

Velhasılı kelam canını, sağlığını dert edinirim
Başka neyi dert etmeliyiz?

Cok mutlu olurdum ntalyaya bodruma erkek arkadaslariyla tek tatile gitmedigine ailesini tercih ettigine.. korkma aikesiyle ayni odada ciplak gezmez.

Ya inanamiyorum gercketen erkek olsam asla biyle kadinlarla evlenmem. Bu ne gotumu temizlemis bokumu temizlemis beni buyutup beslemis banyimu yaptirmis. Insandan beni kiskanacak oylemi. Has...tir derdim. Sen kimsin ki ailemi benden kiskaniyirsun. Sen drgil onlar seni kabul etmejte gucluk cekebilir derdim. Bu ne paranoyakmisiniz nesiniz

Bence bu kiskanclik otesi. Artik acizlige, zavalliliga giriyor. Cidden hic mi bir hayatiniz, hayatta bir amaciniz yok ki bunlara kafa yoruyorsunuz? Adami koyuyorsunuz hayatinizin merkezine, sonra yapisik yasamaya calisiyorsunuz boyle. Sevgili aileyle tatile gidecekmis, ne yapmaliymis? Vah vah.

Gün gelir devran döner sen ailenle gidersin gitme der al sana kavga o yüzden canım madem ailesiyle sal gitsin

Yakinda sevgilim annesine anne dedi diye konu acacaklar diye korkuyorum. Ailesiyle gitmeyecek de kimle gidecek acaba bu adamlar size nasil katlaniyo

Back
X