• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

erkek arkadasiniz ailesiyle tatile gitse..

Oğlunuz olursa ilerde onun sevgilisinede bu hayat görüşlerinizi aşılayın benimle tatile gönderme deyin olur mu?

bir kaç sayfa okudum konunuzu..
sevgiliniz olabilir.. birbirinizi çok seviyor olabilirsiniz...
ama bu onun hayatına bukadar müdahale etme hakkı vermiyor..
bunun adı kıskançlık değil bencillik...

Sevgilini anasından babasından bacısından mı kıskanıyorsun yoksa?

biri senin anana bacına yapsa hoşuna gidermi :KK70:

Neden Allahım böylelerin sewgilisi varda benim yok :mad:
Adam ailesiyle gidiyor birde bekar arkadaşlarıyla da değil ki...
Neyin kafasını yaşıyorsunuz anlayamadım!

adam osururken bile size mi soracak . Bu ne ya .Vırç vırç ilişkiler .Bir güvensizlik bir baskıcılık .

cip takın en iyisi birde kamera içiniz rahat etsin neymiş canım öyle aile ile tatile gitmek..
ayrılmadığınız hata!!

bir kaç sayfa okudum konunuzu..
sevgiliniz olabilir.. birbirinizi çok seviyor olabilirsiniz...
ama bu onun hayatına bukadar müdahale etme hakkı vermiyor..
bunun adı kıskançlık değil bencillik...

biri senin anana bacına yapsa hoşuna gidermi :KK70:

Asmucan,bunu yapması için cesaret ister biraz..:p:p

Dikkatinizi çekmiyor mu konu açılmış bir daha yorum yapılmamış, yorum yapmayacaksın niye açıyorsun konunu?

Merhaba arkadaslar, kiskanc biri olarak erkek arkadasiniz 2 gunluhune tatile gitse naparsiniz ?

neyapacam onu bağlayan bir durum daha hiç bişeyim olmazken ne dicem adama annenlere karşı çık gidemezsin mi SAÇMA erkek arkadaştan bahsediyoruz eşten değil kıskançlığın da bir sınırı var

Dikkatinizi çekmiyor mu konu açılmış bir daha yorum yapılmamış, yorum yapmayacaksın niye açıyorsun konunu?
bu ara moda oldu zaten, son iki-üç gündür özellikle konuyu açıyorlar üyeler cevap üstüne cevap yazıyor soru soruyor konu sahiplerinden tık yok... :KK62: sırf bu yüzden cevap yazmak istemiyorum artık:KK67:

gerçekten ailesiyle gitmişse, "iyi tatiller" der, ben de keyfime bakardım 2 gün :KK69:
napıcaksın yani adam ailesiyle gidiyor, sana bir şey düşmez.

ama içinde "aile" adı altında başkalarıyla gittiğine dair şüphe varsa o ayrı. zaten güvensiz bir ilişki.

ailesiyle gitmiş sanki erkek erkeğe rus avına çıkmışlar gibi bahsediyorsunuz şaşırdım doğrusu yazık ay adama çok acıdım doğrusu :KK67:

ailesiyle gitmiş sanki erkek erkeğe rus avına çıkmışlar gibi bahsediyorsunuz şaşırdım doğrusu yazık ay adama çok acıdım doğrusu :KK67:

ay bende;

erkek arkadaşlarıyla rusyaya bir geziye gitse daha iyi, neymiş efendim ailesiyle olacakmış, olmaz... rusyaya gitsin

yazacaktım:KK53:

Ailesiyle gidiyorsa sorun edilecek bir şey de yok demektir.
Eşin ailesiyle tatile gitmiyor "sevgilin" gidiyor. Çok normal bir durum.

Back
X