Merhaba kızlar, üyeliğim olmadan uzunca bir süredir takip ediyorum formu ve bazen kendimden şeyler bularak deneyim kazanıyorum fikirlerinizle umarım cevaplarsınız şimdiden teşekkür ederim.
6 aylık ayrı şehirlerde devam eden bir ilişkim var. Aşırı kıskançlık sorunlarını tam olarak aştım derken dün gece benden istediği şey iyice kafamı bulandırdı acaba ilerde de işler ciddiye bindiğinde de böyle mi olacak soruları ile boğuşuyorum. Farklı bir işe geçti ve sabah 6 da uyanıyor bu nedenle erkenden uyuyor. Ben de atama beklediğim için geç saatte uyanıyorum bu nedenle saat 23.00 ' de uykum olmuyor. Dün lütfen benle aynı saatte uyu dedi reddettim yatsam da uyuyamam lütfen isteme böyle bir şey sana uyuyorum deyip yalan söylemek istemiyorum dedim. Öyleyse neti ve teli kapatıp film aç izle ama telefonla uğraşma dedi neden dedim bu nasıl bir istek mantıklı bir açıklama yap tamam kapatırım dedim sebebi yok öyle istiyorum sabah aç telefonu ben uyurken uğraşmanı istemiyorum dedi. Ben burdan bana güvenin sıfır seni uyutup biriyle konuşacağımı falan mı düşünüyorsun dedim. Asla, sana güvenim sonsuz öyle bir şey yapmazsın sadece istek dedi. Sizce fazla mı abartıyorum basit bir istek mi ? Anlam veremediğim için yapmadım ve kavga ettik yattı uyudu. Bugün hala üstüme geliyor basit bir şeydi yapmalıydın diyor. Bu tarz sorun yaşayan var mı düzelir mi bu durum bu olayın alt metni ne kızlar lütfen fikirlerinizi esirgemeyin çünkü ben bir mantık anlam bulamıyorum.