Erkek arkadaşınız gece dışarıya(mekan-clup tarzı yerler)çıkıyormu..?

[/U]erkeğin kadını, kadının erkeğide bu kadar kısıtlamasına karşıyım. gidilen yer- her nekadar siz tasvip etmesenizde- eğlence mekanı. ve bazı arkadaşların dediği gibi oraya giden herkes "aranmaya" gitmiyor. sadece eğlence amaçlıda gidenler olıyor aralarında. sizin erkek arkadaşınız sizi aldatmaya karar vermişse, bu tarz yerlere gitmeden de gündüz gözüyle işyerindeki, okulundaki bir kızla, yolda görüp beğendiği bir kızın peşine takılarak da bu işi yapar. sizin ruhunuz duymaz.
bu kadar kısıtlarsanız sevgilinizi o da başka konularda sizi kısıtlamaya kalkar, aranızda sorun olur.

[/U]erkeğin kadını, kadının erkeğide bu kadar kısıtlamasına karşıyım. gidilen yer- her nekadar siz tasvip etmesenizde- eğlence mekanı. ve bazı arkadaşların dediği gibi oraya giden herkes "aranmaya" gitmiyor. sadece eğlence amaçlıda gidenler olıyor aralarında. sizin erkek arkadaşınız sizi aldatmaya karar vermişse, bu tarz yerlere gitmeden de gündüz gözüyle işyerindeki, okulundaki bir kızla, yolda görüp beğendiği bir kızın peşine takılarak da bu işi yapar. sizin ruhunuz duymaz.
bu kadar kısıtlarsanız sevgilinizi o da başka konularda sizi kısıtlamaya kalkar, aranızda sorun olur.

her kelimesine katılıyorum. düşündüklerimi siz yazıya dökmüşşünüz.

canım bence sen erkek arkadaşına güvenmiyorsun
şimdi izin alıp gitmiş yarın birgün izin vermesen de giderse neolcak
ciddi düşünüyorsanız eğer ilerde seni götürmek isteyecek sevmiyormuşsun o tür yerleri napacaksın o zaman
soruna geliyim canım
benim nişanlım da çıkar arkadaşlarıyla ama asla clube bara falan gitmez onun racona ters:))))

kızlar çok mu üstüne düşüyorum bi bakarmısınz..:( Erkek arkadaşım benimle tanışmadan önce sürekli mekanlara gidiyodu bnmde tanıştıktan sonra hiç gitmedi..Dün bi arkadaşının d.günüydü o bahaneyle mekana gitti...söz vermişti gitmicem die arkadaşlar çok ısrar ediyo gidebilirmym dedi bnde izin verdim..dakikası dakikasına hesap verdi ama içim hiç rahat değil bidaha gitmek isterse..!!Ona güveniiyorum ama oralara gelen kızlar çok garip ne bileyim mini etekler,garip kıyafetler giyolar az çok bilirsnz...Bi akıl verim çokmu üstüne düşüyorum..?Aslında önemsizmi..?:14:

çok abartıyorsunuz bence. ayda yılda 1 gitmiş. sık sık gitse karşı cıkardım ama bundan bir şey olmaz. paranoya yapmayın. olacaksa eger gündüz dışarıda yürürken bile olur. keşke sizde gitseydiniz.

ama tabi insanın içinden geçmiyorda değil:) gecen bayram arkadaşlarla bara gidelim dedik; gülşen ve demet akalına bayanlar gitmek istemedik. çünki cok açık giyiniyorlar. bayo resmen:) özcan deniz, kenan doguluyu erkekler kabul etmedi. en son fatih ürekte karar kıldık ama oda sahne almıcakmış. sonuç hiç bir yere gidemedik:9:

Hiç dert edilecek bir durumun yok. Ayda bir dışarı çıkmış ne var sorun yapacak. Zaten senden sonra eskisi gibi gitmiyorsa sorun yapılacak bir durum yok. Sen benim sevgilimi gör haftada üç dört gece dışarıda ben ne yapayım gitme dedikçe yalan söyleyip yine gidiyor. Ben sence ne yapabilirim çok seviyorum onu ayrılamıyorum da. Onun için şükret haline...

yaw cocuk sana deger vermese zaten senden ne izin alırdı (bu buyuk incelık) nede geldıkten sonra sana hesap verırdı..
sana gıtmıcem dıyıpte gıdebılırdıde.. bu kadar buyutme derim.. haa senı boynuzlayacak olsa illakı bu işler gece kluplerınde olmuyorkı baska zaman ve mekandada cok rahat yapabılır ruhun duymaz sana deger vermeseydı yani. şeytana uyma :34: içini ferah tut.. :51:

eşimle fölrt asamasındayken eşim giderdi (biz farklı sehırlerdeydık) gidiyoruz bu gece derdi :):):) bende iyi eglenceler derdim :D
sonra gece 12-2 gibi ya msj cekerdi yada arardı;yaa keşke sende yanımda olsaydın gibilerine.. :69: gecede eve kaçta gırdıyse yatacagı zamana kadar ayrı ayrı msjlart bırakırdı(ben o saate uyudum için)
şimdi bi yere gidilcekse beraber gidiyoruz..mekan farketmez bizde :10: :52::51:

hahh canım tşk.edermm anladın sen..ondan korkuyorum işte kimler geliyo kimler..arkadaşının d.günü die izin verdim zten bidahada isterse gitmek işi zor arkadaşlarını seçsn benm onunla işim olmaz..!:36:

canım bence gostermelık ızın alıyo olabılır sne yok desende gıdebılır 24 saat yanında olamazsın

sık sık gitmiyorsa bu kadar sorun etme.oralarda beni aldatabilir diye düşünüyorsan unutma ki istedikten sonra bunu her yerde yapabilir.
erkekleri çok fazla sıkmamak gerek :31:

Ayy teşekkür ederim kızlar..İçim rahatladı wala..Hpiniz aynı fikirdesnz az çok yani yapan erkek gece gündüz dinlemez yapar diye..Sıkmak istemiyorum sıkıncada sen bana güvenmiomusun diyo ters tepiyo,kavga ediyoruz.Güvendğmi belli ettim ve gerçekten içim daha rahat etti...bakalım alışkanlık haline gelmesinde bu gece çıkmalar başka bişey istemiyrmm:60:

Allahım deliricem ben çok seviyorum bu çock nie sözümü dinlemiyo bnmmmm..!!! Askerden arkadaşı gelmişti 2 gün önce çıktılar dışarıya sahile indiler sesimi çıkarmadım git tabi dedim sonçta bişey yok herneyse..saat gece 1 napıon oturuoruz aşkım tamam dedim saat 2 yine aynı şekilde snra ne msj ne başka bişey telefonu arızalı bu aptalın kapanıo sarj yiyo sürekli kapalı telefonu..saat 4 buçuk eve gelmiş msj atıyo aşkım yemin ederm ailemn üstüne kötü bişey yapmadım arkadaşının kafası güzel olmuş onnla ilgilenmiş bilmem ne..! en son aradığımda yürüyoruz eve demişti sabah aradı özür dilemek için mekana gitmişler yine..yeni bi mekan açılmış arkadaşı ısrar etmiş görelim die gitmişler..10 15 dk.durdum dio ama inanmıyorum saat 4 buçukda evdeydi..ben yapamıcam dedim ayrılıorum senden,istemediğim şeyleri yapıosun falan die konuştum.Buda kalkmış bana ben sana yalan sölemedim doğruyu söledim,hiç bi şekilde kötü bişey yapmadımda yapmamda..çok sıkıosun beni..zaten ewlenicez ileride hiç çıkamıcam bari şimdi karışma..Laflara bak ya..!! Ne yapıcam ben lütfen bi yol gösterin...:(

Allahım deliricem ben çok seviyorum bu çock nie sözümü dinlemiyo bnmmmm..!!! Askerden arkadaşı gelmişti 2 gün önce çıktılar dışarıya sahile indiler sesimi çıkarmadım git tabi dedim sonçta bişey yok herneyse..saat gece 1 napıon oturuoruz aşkım tamam dedim saat 2 yine aynı şekilde snra ne msj ne başka bişey telefonu arızalı bu aptalın kapanıo sarj yiyo sürekli kapalı telefonu..saat 4 buçuk eve gelmiş msj atıyo aşkım yemin ederm ailemn üstüne kötü bişey yapmadım arkadaşının kafası güzel olmuş onnla ilgilenmiş bilmem ne..! en son aradığımda yürüyoruz eve demişti sabah aradı özür dilemek için mekana gitmişler yine..yeni bi mekan açılmış arkadaşı ısrar etmiş görelim die gitmişler..10 15 dk.durdum dio ama inanmıyorum saat 4 buçukda evdeydi..ben yapamıcam dedim ayrılıorum senden,istemediğim şeyleri yapıosun falan die konuştum.Buda kalkmış bana ben sana yalan sölemedim doğruyu söledim,hiç bi şekilde kötü bişey yapmadımda yapmamda..çok sıkıosun beni..zaten ewlenicez ileride hiç çıkamıcam bari şimdi karışma..Laflara bak ya..!! Ne yapıcam ben lütfen bi yol gösterin...:(

belki gerçekten kötü bişey yapmamıstır..
ama sinir bozucu canım ya..
valla aynen benimki de istemediğim bişey yaptığı zaman hemen başlar yemin ederim kötü bişey yapmadım da diye..bide telde söylemez benim ki yüzyüze ikna ederim diye:52:
ama ben gözünden anlarım ona göre affederim..sanırım sen güvenmiyosun??

belki gerçekten kötü bişey yapmamıstır..
ama sinir bozucu canım ya..
valla aynen benimki de istemediğim bişey yaptığı zaman hemen başlar yemin ederim kötü bişey yapmadım da diye..bide telde söylemez benim ki yüzyüze ikna ederim diye:52:
ama ben gözünden anlarım ona göre affederim..sanırım sen güvenmiyosun??

Malesef güwenemiyorum canım..bişey de yaptığı yok ha benden kaynaklanıo güwen sorunu..Senn erkek arkadaşın çıkıomu peki geceleri özel olmazsa..

benim erkek arkadaşım da çıkar arkadaşlarıyla ama çok nadir o da öyle gece kulübü falan değil en fazla pub a falan gider. ama benim çıkabilme imkanım varsa kesinlikle bensiz gitmez isterse ortamdaki herkes erkek olsun. ben güveniyorum sıkmıyorum onu boştan yere kavga çıkmasını istemem.

sen de güveniyorsan fazla sorun etme canım olan sana olur senin canın sıkılır o yine eğlenir.

benimkinin hiç öyle bir huyu yok iyikii yoksa aklım onda kalırdı ama ben çıkıyordum önceden çok ters bi ilişki yaşıyorduk :D ben çıkıyordum o merak ediyordu tabi tartışmalar kavgalar sonra onun için vazgeçtim bundan değiştirdim hayatımı yani sizde rahatsız oluyorsanız konusun erkek arkadaşınızla azaltsın zamanlada bırakır belkii

benimkinin hiç öyle bir huyu yok iyikii yoksa aklım onda kalırdı ama ben çıkıyordum önceden çok ters bi ilişki yaşıyorduk :D ben çıkıyordum o merak ediyordu tabi tartışmalar kavgalar sonra onun için vazgeçtim bundan değiştirdim hayatımı yani sizde rahatsız oluyorsanız konusun erkek arkadaşınızla azaltsın zamanlada bırakır belkii

Bende çıkıyodum onnla tanışmadan önce ama artık gitmiyorum ne gerek war..Arkadaşları aklına giriyo hep ya..wala soğudum sewmiyorum artık..!bıktım kawga etmekten..

benim erkek arkadaşım da çıkar arkadaşlarıyla ama çok nadir o da öyle gece kulübü falan değil en fazla pub a falan gider. ama benim çıkabilme imkanım varsa kesinlikle bensiz gitmez isterse ortamdaki herkes erkek olsun. ben güveniyorum sıkmıyorum onu boştan yere kavga çıkmasını istemem.

sen de güveniyorsan fazla sorun etme canım olan sana olur senin canın sıkılır o yine eğlenir.

Haklısın canım ama elimde deil çok snrleniyorum..

İnsanlar o tür yerlere ne için gider...?alkolse evindede içebilir müzikse açar evdede son ses...İnsanlar hepsi bahane ..o tür yerlere genelde istisnalar hariç diyecemde istisnasız bence ...aranmaya gider....madem erkek arkadaşınız ben olsam ne işin var derimmm ...eğlencekse başka eğlence bulsun sizinle yapabileceği makul saatlerde bir eğlence hayatı yaşasın...oraya gelen kızlar da erkek aramaya gelir...erkeklerde kız aramaya...kimse yok bende gittim yok öyle bir şey demesin...yanlız gidenler o amaçtadır...bekçi dik demiyorum başına ama ne amaçla gidildiği belli olan yerlerede izin verme...bir kaymaz gözü iki kaymaz...sonra sı belli olmaz...

çok özür diliyorum ancak bu nasıl bir kafadır anlamadım ben?

'istisnasız bence' ne demektir

izmirden bahsetmiş arkadaş, ben de izmirdeyim, o sitedeki mekanların bir kısmına gittim. erkek arkadaşımla da kız arkadaşlarımla da. siz oraya buraya yan yan bakmassanız kimse de dönüp size bakmaz. haa serde oynaklık varsa barda da bakar otobüste de yolda da.
daha önce gitmemiş bilmiyorsunuz, ne sanıyorsunuz millet kapıdan içeri girince direk birbirine mi saldırıyor? elbette barda tek gecelik iliişki arayanlar vardır, tek gecelik ilişki yaşamanın en kolay yolu olarak gibi de gözkebilir ancak bardaki insanlarıa topyekün bu gözle bakma hakkı kimsenin değil.
gitmesseniz, kendi eşinizi yollamazsınız, beni veya kimseyi ilgilendirmez.
bununla beraber, gideni de bu şekilde yaftalamak da ne size ne de kimseye düşmez.

asıl başlıktaki soruya gelince, adamı ne kadar sıkarsan senden o kadar çekinip o kadar da arkandan iş becerir. sık sık gitmeni istemiyorum dersin insan gibi, ama kırk yılda bir de erkek arkadaşlarıyla çıkarsa da adamı boğmazsın zaten erkek arkadaşın arayıp durmuş seni de haberdar etmiş. dediğin kızlar bi tek senin sevgilin mi kalmış da ona saldırcak. arayan isteğini bulur zaten ha orda ha burda seninkine sıra kalmaz

çok özür diliyorum ancak bu nasıl bir kafadır anlamadım ben?

'istisnasız bence' ne demektir

izmirden bahsetmiş arkadaş, ben de izmirdeyim, o sitedeki mekanların bir kısmına gittim. erkek arkadaşımla da kız arkadaşlarımla da. siz oraya buraya yan yan bakmassanız kimse de dönüp size bakmaz. haa serde oynaklık varsa barda da bakar otobüste de yolda da.
daha önce gitmemiş bilmiyorsunuz, ne sanıyorsunuz millet kapıdan içeri girince direk birbirine mi saldırıyor? elbette barda tek gecelik iliişki arayanlar vardır, tek gecelik ilişki yaşamanın en kolay yolu olarak gibi de gözkebilir ancak bardaki insanlarıa topyekün bu gözle bakma hakkı kimsenin değil.
gitmesseniz, kendi eşinizi yollamazsınız, beni veya kimseyi ilgilendirmez.
bununla beraber, gideni de bu şekilde yaftalamak da ne size ne de kimseye düşmez.

asıl başlıktaki soruya gelince, adamı ne kadar sıkarsan senden o kadar çekinip o kadar da arkandan iş becerir. sık sık gitmeni istemiyorum dersin insan gibi, ama kırk yılda bir de erkek arkadaşlarıyla çıkarsa da adamı boğmazsın zaten erkek arkadaşın arayıp durmuş seni de haberdar etmiş. dediğin kızlar bi tek senin sevgilin mi kalmış da ona saldırcak. arayan isteğini bulur zaten ha orda ha burda seninkine sıra kalmaz

Arkadaşım bi sakin ol istersen..! Arada yazdığım gibi bende gittim mekanlara biliyorum azçok..Hem tüm gidenler hakkında bişey demedim iyi oku..! garip tipli insanlar geliyo haliyle güwenmiyorum dedim..Karşımada alıp İNSAN gibi konuşuyorum zaten gitme istemiyrm diyorum arkadşları ısrar ediyo götürüolar..İlgilenmyrm zaten ne hali varsa görsün..

uf bu tarz mekanların önünden geçmemiş insanların gidenler hakkında böyle sacma sapan kulaktan dolma konuşması cidden sıkıcı..bilginiz olsun diye söylüyorum gerçekten eğlenmeye de gidenler var ve insanlar o bahsettiginiz dikkat cekici kızlar sizin erkek arkadasınızın üzerine atlamak için sıraya girmek biyana dursun farkında bile degillerdir büyük ihtimalle içiniz rahat olsun..yalnız erkek erkege gidenlerin aranmak için gittiği düşüncesine katılıyorum gidecekse kız arkdsyla gitsin!

Back
X