bence aynen burdaki gibi söyle çok mühim bişey olduğunda ona karışmayacağını ancak bunun sık sık da yaşanmasının seni ne kadar üzeceğini söyle. bir daha telefon şarjı bitmesi gibi bişeyi kabul etmeyeceğini belirt ama kesin ol. yani 'xcim bak ben seni kısıtlamıyorum elbette ama böyle sık sık dışarı çıkacaksan da bunu benim kaldırmayacağımı bil. kızmıyorum kendi hayatın ama üzülüyorum üzüleceğim birşeyi de istemiyorum. telefonların kapanması bahane mi gerçek mi orası sana kalmış ama bir dahaki sefere anlaşıyla karşılayamam ' de bence. ben bu şekilde yaklaşırım bi problem olduğunda.
sinirlenip bi daha yapmıcaksın diip kızıp bağırırsan dırdırcı olursun onun kafasında. üzülüp kırıldığını 'hayal kırıklığına' uğradığını belirtirsen alttan almış olursun. benim çok erkek arkadaşım olmadı valla da 8 yıldan anladığım adam dediğin başarısız olunca kendine çeki düzen veriyor en çok o zaman sallıyor mevzuyu arkadaş. seni hayal kırıklığına uğratmış olması başarısızlığını gösterir, kendini toparlamaya çalışır benim tavsiyem bu şekilde olabilir anca..
Düşünüyorum diyorum ki telefonunu kapatıyo sarjı bahane gösteriyo,rahat rahat takılayım diemi..sonra yok diyorum bnm yanımdada bitiyo sarjı..Ben direk dalıyorum olaya,sinirleniyorum..çıktığımz günden beri yani 10ay boyunca bu 2.gidişi çok mu abartıyorum diyorum..ama artık sakinleştim..sinirlenmyrm..Bide bana dioki ben snnle ewlenmeyi düşünyrm,evlendikten snra sınırlı yerlere gidicez şimdiden tadını çıkartayım anlamında mı sölüyo bilmyrm ki..:/