Erkek arkadaşınız gece dışarıya(mekan-clup tarzı yerler)çıkıyormu..?

bence aynen burdaki gibi söyle çok mühim bişey olduğunda ona karışmayacağını ancak bunun sık sık da yaşanmasının seni ne kadar üzeceğini söyle. bir daha telefon şarjı bitmesi gibi bişeyi kabul etmeyeceğini belirt ama kesin ol. yani 'xcim bak ben seni kısıtlamıyorum elbette ama böyle sık sık dışarı çıkacaksan da bunu benim kaldırmayacağımı bil. kızmıyorum kendi hayatın ama üzülüyorum üzüleceğim birşeyi de istemiyorum. telefonların kapanması bahane mi gerçek mi orası sana kalmış ama bir dahaki sefere anlaşıyla karşılayamam ' de bence. ben bu şekilde yaklaşırım bi problem olduğunda.

sinirlenip bi daha yapmıcaksın diip kızıp bağırırsan dırdırcı olursun onun kafasında. üzülüp kırıldığını 'hayal kırıklığına' uğradığını belirtirsen alttan almış olursun. benim çok erkek arkadaşım olmadı valla da 8 yıldan anladığım adam dediğin başarısız olunca kendine çeki düzen veriyor en çok o zaman sallıyor mevzuyu arkadaş. seni hayal kırıklığına uğratmış olması başarısızlığını gösterir, kendini toparlamaya çalışır benim tavsiyem bu şekilde olabilir anca..

Düşünüyorum diyorum ki telefonunu kapatıyo sarjı bahane gösteriyo,rahat rahat takılayım diemi..sonra yok diyorum bnm yanımdada bitiyo sarjı..Ben direk dalıyorum olaya,sinirleniyorum..çıktığımz günden beri yani 10ay boyunca bu 2.gidişi çok mu abartıyorum diyorum..ama artık sakinleştim..sinirlenmyrm..Bide bana dioki ben snnle ewlenmeyi düşünyrm,evlendikten snra sınırlı yerlere gidicez şimdiden tadını çıkartayım anlamında mı sölüyo bilmyrm ki..:/

Düşünüyorum diyorum ki telefonunu kapatıyo sarjı bahane gösteriyo,rahat rahat takılayım diemi..sonra yok diyorum bnm yanımdada bitiyo sarjı..Ben direk dalıyorum olaya,sinirleniyorum..çıktığımz günden beri yani 10ay boyunca bu 2.gidişi çok mu abartıyorum diyorum..ama artık sakinleştim..sinirlenmyrm..Bide bana dioki ben snnle ewlenmeyi düşünyrm,evlendikten snra sınırlı yerlere gidicez şimdiden tadını çıkartayım anlamında mı sölüyo bilmyrm ki..:/

şimdi bu senin ilişkin, benimki ayşeninki fatmanınki değil. ben pek kısıtlamıyorum çünkü zaten ayarınca ve sebepli şekilde ben yokken çıkmıştır, çıktıysa da yanındaki en azından 3 kişi benim de çok samimi arkadaşımdır. aranızdaki kimyayı anca siz ikiniz bilebilirsiniz.. sen annenle görüşme demiyorsun bana ev araba al demiyorsun ne bileyim manasız bi istek değil bu. bi başkasının ilişkisinde senin bu isteğin tuhaftır ama senin ilişkinde değildir. seninle evlenecekse de sana uyacak. sen zorladığın için değil aksi seni üzeceği için. ya da sen uyacaksın diceksin ki bu adam 5 ayda bir erkek arkadaşlarıyla boyle çıkmak istiyor.. ha bunu kabul edemem diyorsan da kesin tavrınla belirt telefonun şarjı bitiyorsa yeni batarya alsın, dışarı çıkmak istiyorsa da kendini frenlesin. kimse kimseyi saat 3e kadar düşüncelere daldırıp sıkıntıya sokamaz ki, onun canı istiyorsa seninki de can yani kendi canını sıkmışsın bu saate kadar uyanık kalmışsın.

valla evlenmeden once ben de bulunurdum eglence mekanlarinda...
bir insan istemedikce kimse onu ne rahatsiz edebiliyor ne de baska bir sey yapabiliyor...
zaten oraya gidenler genelde kiz arkadaslariyla geliyor ya da mekanda kendine sevgili arayan tipleri bulup takiliyorlar...
bu mekanlara erkek arkadasiniz olmadan gitmek ya da erkek arkadasinizi yalniz gondermek tamamen birbirinize duydugunuz guvene bagli ya da birbirinizin hayatina ne kadar mudahale ettiginize bagli...
beraber ya da tek gidilmeli diyemem o yuzden...

ben bu gune kadar Turkiye'deki eglence mekanlarinda hic kotu bir seyle karsilasmadim...
ama yurt disini sorarsaniz suan yasadigim ulkedeki eglence mekanlari cok rahatsiz edici...
erkekler yuzunuze gelip dans edelim mi demiyorlar kolay kolay...
elinde birasi direk arkadan arkadan yanasiyorlar dans ederek :53: :53:
eger bu yanasmaya(!) dans ederek eslik ederseniz kabul ediyorsunuz demektir, yok eslik etmiyorsaniz o gurultude no noo deyip hemen totonuzu kurtarmaniz gerekiyor :37:
kiz arkadaslarimla ve gorumcelerimle gittigimde birbirimizi kontrol ederek egleniriz yani birisi size yaklastiginda yon degistirmeniz gerekiyor biz dans ederek degistiriyoruz yerlerimizi ve hic bir sorun kalmiyor birbirimizi dans ederken yonlendiriyoruz kalabalik yerlerde :27: :91:

Son düzenleme:
Malesef güwenemiyorum canım..bişey de yaptığı yok ha benden kaynaklanıo güwen sorunu..Senn erkek arkadaşın çıkıomu peki geceleri özel olmazsa..

arkadaşlarında kalır..halısaha maçı falan olur gece 1 gibi genelde..
benden (3yıl) önce hep o tarz yerlerde takılırmış..2defa benden gizli çıktı..ve ben öğrendim..tepkimi koydum..bidaha olmadı..şimdilerdede görşmesini istemediğim erkek arkadaşları var..ondada tepkimi koydum..oda kapandı..hepsindede bana hak verdi..ama karşılıklı tabi..bende onun istemediklerini yapmıyorum..
yani iş sende bitiyo tatlım..trip atarak çözülmez..al karşına konuş..

Back
X