erkek arkadasiniz ya da esiniz cluba/pavyona gitse ne yapardiniz tepkiniz ne olurdu?

silencee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2016
1
1
1
iyi geceler arkadaslar.erkek arkadasim bir aksam arkadaslariyla bulusuyor kafa dagitmaya gidiyor.gittikleri yer striptiz clubu.icki iciyorlar kafalari guzel olduktan sonra bu kadinlarla fotograf cekiniyorlar.2 gun sonra ben bu fotografi tesadufen arkadasinin telefonunda yakaliyorum.ertesi gun benden ne ozurler ne ayakalarima kapanmalar ne aglamalar.ama tabiki bir kadin olarak onu oyle gorunce cok kiskandim ve hicbi kadinin tahammul edemiycegi gibi sevgilimi 3. bi kisiyle paylasamiycagimdan dolayi tavir aldim ona.kolay affedilicek bisey olmadigi icin.sana bu yasadiklarimi yasaticam diyip ayrildim yanindan.ve tam 2 aydir ses yok caldirip kapamalari haricinde.sosyal medyada beni kiskndiricak seni takmiyorum hayatim muhtesem seklinde paylasimlar yapiyor.ben 2 aydir onu hic aramadim ve tepkisiz kaldim yaptiklarina sustum.ama bu tepkisinin sebebini anlayamiyorum cildiricam neden beni aramiyor 3 yillik iliskim aptalca bi olaydan dolayi bitti belkide.siz olsaniz ne yapardiniz?

Dur, nevroş çözer

Nevreste

Ben olsam makarna bölümüne değilde ciğer şiş bölümüne konu açardım.şaka şaka.

saçma sapan işler.karar size kalmış.

(konunun makarnalar bölümünden buraya taşınmasına koptum)

her neyse. takmazdım tabi ki. bitmiş gitmiş hemde başka kızlar sebebiyle. umurumda olmaz

Aman salla demek sevmiyormuş belki önceden de aldattı alışkın demek

makarna bölümündeyken yakalayamadım konuyu ama,
benım ıcınde makarna bir dert mesela,bagımlılıgım var bununla ılgılı bende bir baslık acmalıyım..

arkadasım senın konuna gelınce hala utanmadan ben takımıyorum yeaaa diye gezınıyosa salla gitsin
ondan bi makarna olmaz:)

Makarnadan buraya transfer etmşşler demk seni anam onlar anlamz onlar boğz kısmıyla ilgileniyr soruna gelince kocam gtse ağznı yırtardm... Oovvv çirkeflk diz boyu bnde vlla

Bence kendim açısından bakıyorum böyle biri zaten aramasın beni
Bunun derdine bile düşmem net !!!
Düştüğüm o an ki dert onunla geçen 3 yılımda nasıl olurda anlamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…