- 10 Mart 2014
- 15.311
- 17.254
- 298
Sonra adamlar gitti diye ağlamayalım,ne var şunun şurasında, bir de direk yatak odasına,loş ışıklar maliyeti ne ki allasenMalesef
Hemen bu gece deniycemkelepçe ve kırbaç sırada
O da alır geri takrdı strptzi izlemek içinYavas gitsin strip club a da saçı başı dağılmasın
Gozlerini oyar eline veririm
Diğerlerinin adı başka tadı başka amaSonra adamlar gitti diye ağlamayalım,ne var şunun şurasında, bir de direk yatak odasına,loş ışıklar maliyeti ne ki allasen
Sonra adamlar gitti diye ağlamayalım,ne var şunun şurasında, bir de direk yatak odasına,loş ışıklar maliyeti ne ki allasen
Kalorfr borusu feln geçmiyr mu duvrdn bazı evlerde oluyr yatk odasnda var mı bilemmloş ışıklarım mevcut ,mumlar falan takım tamam da direği nerden bulacağım ben
Ay tüh borular yok, olsa da onun etrafında nasıl fır fır döneceğimKalorfr borusu feln geçmiyr mu duvrdn bazı evlerde oluyr yatk odasnda var mı bilemm
Canm sizde dut bldunuz kırmızısnı ariyrsunuz ağaca çkr gbi tırmnAy tüh borular yok, olsa da onun etrafında nasıl fır fır döneceğim
Neyse artık ekmek yoksa pasta yeriz tırmanırız napalım yeterki kociş elden gitmesinCanm sizde dut bldunuz kırmızısnı ariyrsunuz ağaca çkr gbi tırmn
3 yıllık bır ılıskı ve erkek arkadasın strıptız klubune gıdıyor kadınlarla resım cekınıyor senı aramıyor cunku arasa yüz vermeyecegını bılıyor.iyi geceler arkadaslar.erkek arkadasim bir aksam arkadaslariyla bulusuyor kafa dagitmaya gidiyor.gittikleri yer striptiz clubu.icki iciyorlar kafalari guzel olduktan sonra bu kadinlarla fotograf cekiniyorlar.2 gun sonra ben bu fotografi tesadufen arkadasinin telefonunda yakaliyorum.ertesi gun benden ne ozurler ne ayakalarima kapanmalar ne aglamalar.ama tabiki bir kadin olarak onu oyle gorunce cok kiskandim ve hicbi kadinin tahammul edemiycegi gibi sevgilimi 3. bi kisiyle paylasamiycagimdan dolayi tavir aldim ona.kolay affedilicek bisey olmadigi icin.sana bu yasadiklarimi yasaticam diyip ayrildim yanindan.ve tam 2 aydir ses yok caldirip kapamalari haricinde.sosyal medyada beni kiskndiricak seni takmiyorum hayatim muhtesem seklinde paylasimlar yapiyor.ben 2 aydir onu hic aramadim ve tepkisiz kaldim yaptiklarina sustum.ama bu tepkisinin sebebini anlayamiyorum cildiricam neden beni aramiyor 3 yillik iliskim aptalca bi olaydan dolayi bitti belkide.siz olsaniz ne yapardiniz?
Cidden evlykn bnu yapan vr mı merk ediyormNeyse artık ekmek yoksa pasta yeriz tırmanırız napalım yeterki kociş elden gitmesin
Striptiz zor iş bilemedimCidden evlykn bnu yapan vr mı merk ediyorm
O yapmş mı kız yoksa
tabiki bir kadin olarak onu oyle gorunce cok kiskandim ve hicbi kadinin tahammul edemiycegi gibi sevgilimi 3. bi kisiyle paylasamiycagimdan dolayi tavir aldim ona.
sonra bu kadinlarla fotograf cekiniyorlar.2 gun sonra ben bu fotografi tesadufen arkadasinin telefonunda yakaliyorum.
Bilmem ki ben öylesine yazdım ama ben yapmıyorum diyince ayıpladı sanki biraz beniO yapmş mı kız yoksa
Yapıyrum diyecek ve gooollllBilmem ki ben öylesine yazdım ama ben yapmıyorum diyince ayıpladı sanki biraz beni
Polyanna top sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?