erkek arkadasiniz ya da esiniz cluba/pavyona gitse ne yapardiniz tepkiniz ne olurdu?

Ben istemezdim
Öyle biri olmadığı için evlendim ve yaparsa karakterinden 180 derece ters bişey olur , başka bi adam olmuş olur

3 yıllık bır ılıskı ve erkek arkadasın strıptız klubune gıdıyor kadınlarla resım cekınıyor senı aramıyor cunku arasa yüz vermeyecegını bılıyor.

Isterse 5 yıllık ılıskım olsun ırtibatı keserım
Kurtulduguma şükrederim

Sen ne kafaya takıyorsun ki?
Yaptıgı paylasımlardan belli seni önemsemedigi.

evlı degılsın bısey degılsın, nıye cekıcen capkın, gozu dısarda adamı.
o benı arasa ben ıstemem zaten, sen hala tutmus boyle basıt bır olay ıcın ılıskım bıttı dıyorsun, bıtsın zaten bu hıc de basıt bır olay degıl benım gozumde.
defolsun gıtsın

aramızda cinsellik varsa ilk iş hastaneye koşardım hıv testi yaptırırdım sonra tekmeyi basardım cinsellik yoksa sadece tekmeyi basardım .

tabiki bir kadin olarak onu oyle gorunce cok kiskandim ve hicbi kadinin tahammul edemiycegi gibi sevgilimi 3. bi kisiyle paylasamiycagimdan dolayi tavir aldim ona.

Tepkim, tabiyki bir gadın olarak onu öyle görünce çok kıskanır ve hiçbir gadının tahammül edemeyeceği gibi sevgilimi 3. bir kişiyle paylaşmayacağımdan dolayı tavır alırdım ona ben de.

sonra bu kadinlarla fotograf cekiniyorlar.2 gun sonra ben bu fotografi tesadufen arkadasinin telefonunda yakaliyorum.

Tesadüfen derken, erkek arkadaşınızın arkadaşının telefonu elinize nasıl geçti?
Merak ettim, nasıl bir tesadüf oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…