erkek arkadasiniz ya da esiniz cluba/pavyona gitse ne yapardiniz tepkiniz ne olurdu?

Adamın zaten 3yıl olduğu için ayarları oynamaya başlamış, bara gizlice giderek bunu göstermiş şuanda da nefes alıyor bekar gibi sonra yine ayaklarına kapanıp özür dilicek senin zaten affedeceğini düşünüyor bence

Sadece foto cekilmemistir o kucağına da almıştır kesin.. iyyyk

Ayrilirdim. Sen de iki aydır görüşmüyormussun zaten ne diye taktin ki kafana ? Igrenc biri zaten boşver düşünme artik.

Ya allah aşkına arkadaşım niye dertsiz başına dert almak için uğraşıyorsun adam resmen aldatmış seni hadi simdi affettin kabullendin evlendiğinde de bara pavyona gitse kaldırabilecek misin evli değilsin nişanlı değilsin kucağında çocuğun yok beyfendi aranıyormuş aramasin çok mu meraklısin kari düşkünü bi erkekle beraber olmaya yarın birgün de evlenirsen kocan bara gitti haberlerini okumayız insAllah lütfen Aklını başına arkadaşım ondan sana hayır gelmez önüne bak boşver sende onu takma

hem suçlu hem güçlü...
takmayın, unutun gitsin.
biliyorum kolay değil ama kurtulduğunuza sevinin, karaktersizin tekiymiş, ya bu yönünü evlendikten sonra görseydiniz?

Oha celalle ceren filmi gibi. Geri dönme çabasına girerse zaten bil ki daha iyisini bulamamıştir. Ama acayip aramistir.

Ben olsam net olurdum, siz geri dönsün istiyor gibisiniz. Pişman olsun ve kendini affettirsin falan ama geri dönsün. Ama giden de sizsiniz. İş sizde bitiyor yani.

Benim erkek arkadaşım arkadaşlarıyla bara vesaire gidebilir. Gidiyor da. Ama pavyon kültürünü sevmiyorum, striptiz kulübü olayına da aşina değilim ülkemizde yaygın değil varsa da ben bilmiyorum yine pavyon üsulüdür oralar. Kısacası pavyona gitmeyi tercih eden biriyle uyuşamam, salt kıskançlık da değil zevklerimizin çok çok farklı olduğunu anlar ve yolumu ayırırım arkama da bakmam.

Ancak bu olayı büyük bir olay gibi görmüyorsanız böyle sert bir tepki vermemelisiniz. Ya ayrılın umursamayın ya da devam edin ortası yok bu işlerin.

Boyle igrenc bir adamin aramasini bekliyosun dogrusu cok ilginc...aptal bir neden den bununla gelecekte ne goruyorsun biraz saygi duy kendine ya silkelen etrafta adammi yok...

Tesadüfen fotoğraf görüp ogrenmissin olayı. Gizli gizli neler neler yapıyor erkekler. Allah kadınlarımızi bu tesaduflerden korusun mu yoksa mutlaka karsilastirsin mi ne desem bilemedim..
Ben de tesadüfen aldatildigimi öğrenip boşanmış bir kadın olarak o günlere götürdün beni..

Benim eşim de pavyona gitmişti hem de 2 gece ust üste.yakın bir arkadaşı evleniyordu.kina gecesinin olduğu gün biz kina gecesindeyken onlar da pavyona gitmiş ben eve döndüm,kvlerdeydik. eşim gece 3 te geldi.bana pavyonda olduklarını söyledi,anlatti orayı falan.herkes gidince eşim ben gelemem mi desin.kadinlarin baya açık seçik giyindiklerini şarkılar eşliğinde dans ettiklerini falan söyledi.masaniza geldiler mi dedim,cunku yanlarında bekarlar falan da vardı.y ok onu istediler ama onun için baya para lazimmis paralari yetmedi dedi.dugun 2 gün sonraydi ertesi gün yine gittiler,esim gece yine geç geldi bana yine olanları anlattı.ilgimi çekti pavyon baya sordum.gayet normal anlattık.Ama oradaki çoğu evli kişi eşinden gizledi ama.ben sorun çıkarmaya çağın için esim bana söyledi rahatlıkla.gittiler de ne oldu eşim bir daha da gitmedi.hergün evdedir zaten,a akşamları bir yere gittiği görülmemiştir. ,hafta sonu desen beraberiz.ne bileyim o gün belki arkadaşları gidince o da gitti sen tepki gösterirsin diye sana söylemedi.ama gizli olunca yakalayınca tepki gösterirsin tabi sen de.a aslında sorun erkek arkadaşının bu tavrı.cabuk vazgeçmiş sanki

^Yasattiklarini bende sana yaşatacağım^ dediğin için. .

Simdi okudum da seni takmazMIS gibi paylasimlar yapmiyo canim,resmen seni takmiyo.Aramasini beklemezdim ben olsam zaten basit bi tipmis

Oturup kendisiyle, edindiği pavyon deneyimiyle ilgili konuşurduk; pavyon sosyolojisindeki ipuçlarına değinmesini, yaratılmış sahte duyguların ve tavırların nasıl metalaştırıldılığını, pavyon emekçilerinin dışarı adım attıktan sonra nasıl bir yabancılaşmanın içerisinde olduğunu tartıştıktan sonra bunlara yol açanın kapitalizm olduğunu ve kendisinin oraya giderek kapitalizmin kölesi olduğunu gösterdiğini, bu yüzden böyle bir kölelik kodundan kurtulamasını söylerdim.

Pavyon denilen yer sadece isiklari olan ve yuksek sesle muzik dinlenen icki yeri
Sadece kadinlar acik giyiniyor ama ordaki hicbir kadin da kocalari tavlama derdinde degil erkekler uzak dursun diye ugrasiyorlar emin olun...
Ornegin bi tek rakiyi erkekler 10tlye icerken yanina cagirdiklari bayan 100tlye iciyor. Sadece fark bu. Adi ustunde konsomatris yani laf ebesi gibi bisey demekmis sohbet muhabbet ediliyor millet karilarini anlatiyor. Fakat hadi gidelim falan diyen erkeklerde var tabiki ama oradaki kadinlarin bircogu bunu yapmaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…