Benim eşim de pavyona gitmişti hem de 2 gece ust üste.yakın bir arkadaşı evleniyordu.kina gecesinin olduğu gün biz kina gecesindeyken onlar da pavyona gitmiş ben eve döndüm,kvlerdeydik. eşim gece 3 te geldi.bana pavyonda olduklarını söyledi,anlatti orayı falan.herkes gidince eşim ben gelemem mi desin.kadinlarin baya açık seçik giyindiklerini şarkılar eşliğinde dans ettiklerini falan söyledi.masaniza geldiler mi dedim,cunku yanlarında bekarlar falan da vardı.y ok onu istediler ama onun için baya para lazimmis paralari yetmedi dedi.dugun 2 gün sonraydi ertesi gün yine gittiler,esim gece yine geç geldi bana yine olanları anlattı.ilgimi çekti pavyon baya sordum.gayet normal anlattık.Ama oradaki çoğu evli kişi eşinden gizledi ama.ben sorun çıkarmaya çağın için esim bana söyledi rahatlıkla.gittiler de ne oldu eşim bir daha da gitmedi.hergün evdedir zaten,a akşamları bir yere gittiği görülmemiştir. ,hafta sonu desen beraberiz.ne bileyim o gün belki arkadaşları gidince o da gitti sen tepki gösterirsin diye sana söylemedi.ama gizli olunca yakalayınca tepki gösterirsin tabi sen de.a aslında sorun erkek arkadaşının bu tavrı.cabuk vazgeçmiş sanki