erkek arkadasiniz ya da esiniz cluba/pavyona gitse ne yapardiniz tepkiniz ne olurdu?

Makarnayla çıkarım daha iyi

Oh keyfini sürsün fotolar çeksin hatunlarla sonra da ağlasın sümüklü sümüklü.
Zaten aramadığına göre yolunu bulmuş olmalı at kafandan şu basiti.

Kafa dağıtmak için striptiz clubuna gidilmez, oturulur manzara karşı dağıtılır kafa
Onlar başka şeyleri dağıtmaya gitmiş bide kadınlarla foto çekilmiş sana saygısızlıktan başka bişey değil , sende onu çıkar hayatının her alanından...

Bu ne varoşluk der, ayrılırdım. Zaten kadınlarla fotoğraf çektirip elaleme gösteriş yapması da seni zerre kadar umursamadığını gösteriyor. Sen de umursama canım, makarna ye.

Sadece fotoğraf mı çektirmişlerdir sizce? Öylesine bir anlık ağlama sızlama ama iki aydır çıt yok. Hatta tam tersi eller havaya. Kurtulmuşsunuz, bırakın ne hali varsa görsün.

Eşim böyle bi yere gidecek olursa
Bensiz hayatı göze almıs demektir
Bunu kendisi de bilir
Zaten bu tarz yerlere gtmek istemez
Clup e giderdik eskiden ancak benimle birlikte ve oyle striptizciler falan olmaZdi
Bildiğiniz reina supper sortie falan :)

Şimdi aptalca bir neden diye düşünüyorsun , bir kaç sene sonra iyi ki de ayrılmışım diyeceksin bak gör. Öyle insanlar ödün vermiyorlar eğlencelerinden , içkilerinden... Evlenseydin çok oturupta ağlardın kimseye de anlatamazdın.
Ben zamanında birine aşık oldum madolyonun iki yüzü vardı , benim gördüğüm merhametli, sevgi dolu , sadık vs... bildiğin beyaz atlı prensti diğer yüzü de clublardan çıkmamış , eğlence sektörüne gece hayatına bayılan bir adamdı. Sonra noldu ben ona temiz geldim , benden ayrıldıktan sonra evlendi , şuan meydanda at koşturuo ve kaçamaklarıyla övünen adam olduğunu gördüm. Ve şükrettim olsun die dua etmiştim allah nasip etmedi , iyi ki de etmedi bir bildiği varmış yukardakinin.

Bir şey yapmazdım.
Yolcu yolunda gerek.
İsabet olup kendi rengini belli etmiş.

yemek bölümünü karıştırmışsın maşallah
bu arada madem sosyal medyada mesajlar mesajlar cıstaklaması var bende pavyona kadar düşmüş karaktersizlerin olmadığı bir dünyada akciğerlerim horon tepiyor maşallah diye bir gönderi yayınlardım anlayana

Yavas gitsin strip club a da saçı başı dağılmasın

Gozlerini oyar eline veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…