Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erkek arkadaşınız yada sözlünüz regl günlerinizi biliyor mu?
arkadaslar erkek arkadasiniz veya sözlünüz/nisanliniz biz kadinlarin ayda kendimize özel olan bu günlerimizin ne zaman hangi günlerde oldugunu biliyormu?
yanlis yere acitysam konuyu özür dilerim. cinsellik bölümünde nedense konu acma yetkisine sahip degilmisim. o yüzden buraya actim.
ilk zamanlarda çantamla lavaboya gitmeye bile utanırdım ama 4. ayda falan söylemek durumunda kalmıştım,hiç de pişman değilim,çok güzel masajlar yapıyo,karnıma atkı bağlıyo bi ilgi bi alaka...
Bi de nasıl bir ağrı bilmiyo ya sırf şımarıklığına acıdan ölüyo ama belli etmiyo gibi bi ifade takınıyorum dört dönüyo etrafımda.Bu ay sıcak su torbası hediye etti meselaa=))
Bu konuyu bilmesinin bi kötü tarafı varsa o da bazı dönemlerde beni ciddiye almaması.Kızıyorum sen şimdi hastasın ondan sinirlendin diyo,haklı yere sinirleniyorum günün geldi ya ondan gerginsin diyo
bence gayet normal. Ben sormadan söylüyorum çünkü o dönemlerde alıngan oluyorum bana 1 hafta katlanıyo böylece :)
zaten sağlık açısından da oldunmu diye soruyor benden daha iyi takip ediyor