Erkek arkadaşınız yada sözlünüz regl günlerinizi biliyor mu?

bende daha iyi biliyor desem yeridir:1: özellikle ani tepkilerimden ve ortada hiçbirşey yokken kavga çıkarmamdan çok iyi anlar:57:

arkadaslar erkek arkadasiniz veya sözlünüz/nisanliniz biz kadinlarin ayda kendimize özel olan bu günlerimizin ne zaman hangi günlerde oldugunu biliyormu?

yanlis yere acitysam konuyu özür dilerim. cinsellik bölümünde nedense konu acma yetkisine sahip degilmisim. o yüzden buraya actim.

bilmiyor ama bazen soruyo ne zaman oluyon falan gibi :D

Hallerimden, asabiliğimden anlaşılıyor zaten, kaplan kesiliyorum çocuğa birden anlamasın mı :37::1:

ilk zamanlarda çantamla lavaboya gitmeye bile utanırdım ama 4. ayda falan söylemek durumunda kalmıştım,hiç de pişman değilim,çok güzel masajlar yapıyo,karnıma atkı bağlıyo bi ilgi bi alaka:48:...
Bi de nasıl bir ağrı bilmiyo ya sırf şımarıklığına acıdan ölüyo ama belli etmiyo gibi bi ifade takınıyorum dört dönüyo etrafımda.Bu ay sıcak su torbası hediye etti meselaa=))
Bu konuyu bilmesinin bi kötü tarafı varsa o da bazı dönemlerde beni ciddiye almaması.Kızıyorum sen şimdi hastasın ondan sinirlendin diyo,haklı yere sinirleniyorum günün geldi ya ondan gerginsin diyo :19:

bilmiyorr amaa biliyordaa olabilirr yani anlamştr heraldee çok kaldık aynı evdee amaa öyle lafı sözü olmadı hiçç amaa o çakal anlamştrr:27::27:aşkım bnmm yaa:37:

bence gayet normal. Ben sormadan söylüyorum çünkü o dönemlerde alıngan oluyorum bana 1 hafta katlanıyo böylece :)
zaten sağlık açısından da oldunmu diye soruyor benden daha iyi takip ediyor

Back
X