Erkek arkadaşınız yada sözlünüz regl günlerinizi biliyor mu?

eşim de nişanlıyken bana "senin günün mü geldi" derdi.bi bakardım öle dediğin de hakkatten de regl günüm yaklaşmış olur du.demek ki asabi oluyomuşum regl yaklaşırken:1:

Valla aynı benimkide bilir söylemem ama karnım felaket agırır 2 gün yataktan kalkamam ilk cıkmaya basladıgımızda hastayken ne oldu diye sordugunda üsüttüm derdim simdi diyo sanki anlamıyodum o zaman salakmıyım ben :D

bilip bilmediğni bilmiyorum
belki farkediyodur biraz sinirli oluyoruma ama bana herhengi bişey demez
özelim olduğunu düşünüyorum bu konuların bişey denilmesi hoşuma gitmes açıkcası

sevgiliyken bilmesine imkan yok ağrım bile olsa belli etmezdim kimseye annem bile anlayamazdı. evlendikten sonrada ben söylersem bilir ayın kaçında olmuşum ne zaman olmuşum asla bilmez hatta hiç adet görmesem onun için o kadar iyi. hepte tatilde gelir körolası yazık benim kocacığıma :)))))

bilir hemde neler neler okulunda anatomiyi v.s. ince ince öğrendi bilmediklerimide o bana anlatır

Ben de regl dönemleri çok duygusal, kaprisli ve alıngan olurum...
Eski erkek arkadaşım da bu şekilde az çok anlardı ama asla söylemezdim değilim der geçiştirirdim.
Bana abes geliyor reglimi özellikle söylemek a.s
Yalnızca bir defasında markete gitmek için çok ısrar ettiğimde ve almak istediğim şeyi söylemediğimde anlayıp gülmüştü.
Bence komik değildi laelaelaelaelae
Mümkünse yeni tazecik aşkım da bilmesin boshayallersmile
Mümkünse evlenene kadar bilmesin. :2:

benimki 5 6 gün yatak yasağı oldugundan biliyo :1: daha doğrusu teşebbüs ettiğinde söylemek zorunda kalıyorum hevesi kursagında kalıyor kaydirigubbakcemile3 regl bitimini zor bekliyor zaten lülülülülülü

biliyor malesef regle 3 gün kala soru yağmuruna tutmaya başlar,''oldunmu,niye olmadın,ne zaman olcan,doktora git bi sorun mu var...vb...vb...''

hatta bir kere üzüntüden baya uzun süre olmamıştım,garibim kesin bi sorunu hastalığı var kızın,ya çocuğumuz olmazsa diye bi gece uyuyamamış(çok hayalperesttir kendisi) tam deli yakaydirigubbakcemile3
[/QU

sizin muhabbetiniz baya koyuymuş :teytey:

bilir, bilmez mi, şükür artık tarih hesaplamayı da öğrendi de eskisi gibi kavga etmiyoruz o dönemlerde :roflol: ne desem hı, hı, tamam, peki demeyi başlıyor bazen diyorum ne oldu, meğer günüm yaklaşmış sapıtmışım :roflol: hani adın yorgun desen kavga çıkaracak durumdayım :kedi:

e bir de zor geçirdiğim için buluşma,gezme tozmamızı ona göre ayarlamamız lazım, bilmese ne yaparız :umursamaz:

biliyor cünkü bende bi hafta öncesi herseye bi bahane bulup ağlıyorum fazla duygusal oluyorum eh bide ilk günü yatakdan cıkamıcak kadar ağrım oluyo sesimden anlıyo artık benden ii tutar oldu tarihleri aklında

biliyo hatta uyarıyo beni bak yaklaşıyo temkinli ol diye kaydirigubbakcemile3
benim çantada ped taşıma alışkanlığım yok da :kedi:

bi de o zamanlar naparsam yapiim kızmıyo alttan alıyo içindeki yeşil devin uyanması yakın bulaşmıyorum diyo :1:

eşim tabii ki de bilir. hatta ben unuttuğum zaman bile o hatırlatır günümü.

sewgiliyken de biliyodu şimdi zaten biliyo:52::52: sewgliykende derdi senin günün gelmiş diye:52::52::66:bide karnım çok ağrıyo benimde bana hep şekerli su filan yapar sıcak sıcak karnımı owalar hepp ayy aşkım benm yaa:D:D

Son düzenleme:
Back
X