Yalan söylemez hiç çok dürüsttür, arada bir ben üzülmeyeyim diye bazı konuları bana anlatmadığı olmuştur, onda da yüzü kızarır, bir de dudaklrını ısırır....
Bana normale göre çok daha soğuk davranmasından anlarım. Çünkü genellikle benimle o zaman muhabette bile girmez. Yüzüme bakmaz ve ben yokmuşum gibi davranır birşey sorduğumda "iyi" - "tamam" gibi kelimelerle geçiştirir.
benim eşimin acayip bir dürüstlüğü var sonucunu bile bile doğruyu söyler ancak ben yalanı neren anlarım ona geleyim biri yalan söylerken gereksiz yere uzatıp ayrıntıya giriyorsa yalan aralara kanıtlar serpiştiriyorsa yalan
hal ve hareketlerinden masumlasır sokakta yagmurda ıslamıs kedi gibi olur viyikler resmen:) yalanını ortaya koydugumda ise kanıt ister kabul etmez ki kanıt ve isbat bulurum.. olmadı zarf atarım zati düser hemen:)
kesinlikle kısa kesmesinden anlarım..
biz uzun uzun konuşuruz olan bir durumu yada konularımızı..
kısa ve net cümleler konuşuyorsa var bu işin içinde bir bit yeniği derim..
hepsi içinde diyemem..onun ayrımını yapıyorum..:lepi:
bazen yorgun oluyor gerçekten konuşacak hali olmuyor..o zamanda yalancıııııı diye yüklenmiyorum yani..kaydirigubbakcemile
yalan söylüyorsun dediğimde ispatlamaya şahit aramaya kalkışır
yalanını yüzüne vurmassam kafasını kaşır farkında olmadan
hemen anlarım yalan söylediğini klava:klava:kötükedihüso
eşinizin size yalan söyleyip söylemediğini anlamak için,
sizin sorduğunuz soruya verdiği cevap size inandırıcı gelmediyse aynı soruyu birkaç gün sonra tekrar sorun eğer yine aynı cevabı veriyorsa doğru söylüyodur.