Erkek arkadasinizin (esinizin )yalan söylediğini nasıl anlarsınız?

Erkek arkadasinizin (esinizin )yalan söylediğini nasıl anlarsınız?

• Ankete Katılan
    163
içgüdüsel bir şey sanırım, o anda hissederim..
ama yüzüne vurmam,
ispatlayınca öldürücü darbeyi vururum.
yalana tahammülüm yok..

bende böyleyim, iç güdüsel hissediyorum sanırım, normalinden farklı davranıyorlar(yüzleri kızarmayanı, yüzüme gayet rahat bakanıda biliyorum) cümlelerinde bile değişiklik oluyor ama kanıtlayana kadar susup hmmm peki filan derim ondan sonra bak gör sen :jeyyar:süprizzzzzklava:

genelde konuyu kestırıp atar... benıde saf durumuna dusurur
yuzume bakmaz... bölee bii sakarlıgı tutar oleee tarif edeyim.. klava:

çok gecmez ya ben bi şekılde yalanını ortaya cıkarırım yada benım saff aşkımm..
önceden bana yalan soyledıgını unutur kendı agzıyla yakayı ele verır :roflol: :roflol:

ne eşimin nede dostumun yalanını yakalamadım anlamadım farketmedim hiç.suçu ne olusa olsun açık ve dürüstlükle söylemelerini ne olusa olsun çekinmemelerini her fırsatta dile getirim.yakalarsam tiksinirim tiksindiğim şeye bidaha yaklaşamam ben.

asla yalan söylemezi işaretledim çünkü anladı söyleyemediğini beceremediği için söylemiyor

Nişanlımın daha bana yalan söylediğini hiç görmedim... bu durumda iki seçenek kalıyor..ya gerçekten hiç yalan söylemiyor, ya da ben çok safım yalan söylediğini anlayamıyorum..

Gıcık oluyorum.. Benimki doğrucu davut klava: Kızacağımı bile bile doğruları söyler

hiçbiri hızlı hızlı konuşurr benimki...genelde beyaz yalanlardır.
çok büyük bi yalanını yakalamadımyasakkelime

yalan soylemez varsa birsey saklar hic konusmaz yani
yakalandi ise gulerek espri ile yalan soyler yani bellidir yalan oldugu

gözlerini kaçırması
burnunu ya da başını kaşıması
kafasını sallaması
kekelemesi
kızarması
ve konuyu kısa kesmesi

ahh aşkım ah kes artık şu gereksiz yalanları

Cevap vermek istemediği zaman durduk yere gülme krizine girer
Gülme faslı bitence de "tamam aşkım tamam sormadım" modunda olurum ben
Yalana gerek kalmaz. Ama süprüz bozulmasın falan diye yalan söylemesi
gerekince gözlerini kaçırır

yalan söyleme kızacagımı bılse bıle doğruyu söyler :)

İspat ve kanıt bularak!

Genelde saklardı benim kızacağımı bildiği için. Bir kez denedim yine saklayacak mı diye öğrenmiştim çünkü gerçeği. Saklamadı, yalan söyledi. Diretti de üstelik. En sonunda yüzüne vurdum ama. Sen kızarsın diye bilmem ne geveledi. O zaman çok büyük tepki gösterdim önemli bir mevzu olmasa da hatta arama beni bitti dedim. Aradı tabi.

O günden beri saklamıyor birşey. Ne söylemesi gerekiyorsa söylüyor bana.

Gerçi hareketlerinden de belli oluyor. Artık gizleme yok, söylüyor bilmem gereken şeyleri.

bana henüz hiç yalan söylemediği için bilemiyorum nasıl olur :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…