erkek arkadaşla cinsellik hakında konuşmak normal mi

erkek arkadaşla cinsellik konuşulur mu?

• evet

OY: 15 83,3%
  • hayır

OY: 3 16,7%

• Ankete Katılan
    18
  • Anket Kapalı .
fazla geri kafalılık mı olur bilmem ama ben konuşulmaması taraftarıyım..
nişanlımla konuşmuyorum şahsen çünkü gelin ata binmiş ya nasip demiş..
yarın birgün birşey olsa (Allah korusun) üzülürüm, böyle böyle de konulara girmiştim diye :26:

geri kafalılık demiyelim herkesin bir hayat görüşü vardır ve saygı duymak gerekirde tubi,
konuşmuyorsun ,yaşamıyorsun...peki onun ne istediğini senin ne beklediğini nasıl anlayacaksın?
her şeyi evlendikten sonraya mı bırakacaksınız?

Sanki ben yazmışım yaaaa.Noktasına,virgülüne kadar ben de aynı şeyi düşünüyorum.

Bana göre ne zaman konuşulduğuna bağlı. Konunun oralara kadar gelebilmesi için ilişkinin katetmesi gereken uzuuuun yollar var. Sonra o da konuşulur tabi, sağlıklı bir durum.

Eger ilişki evliliğe gidecek kadar ciddiyse olabilir ama değilse hayır. Ben erkek olsaydım, evlenecegim kadının daha önce başkalarıyla böyle muhabbetler yapmış oldugunu bilsem ilişkimi tekrar gözden geçirirdim. Bu kadar ucuz olmamalı bu işler.

Son düzenleme:
biz sevgiliyken konuşmadık hiç o zaman mesafemiz vardı ama nişanlandıktan sonra bi çok şeyi konuştuk

erkek arkadaşla değil nişanlınla konuşabılırsın sadece.

ne alaka nısanlanınca kesın evlenılıyomuda boyle bı sart var? Bence gercekten guvenılen ve ınanılan kısıyle konusulmalı.. Konusmayıncada ılerde sorun yasayan kısılerıde gorduk forumda..

ne alaka nısanlanınca kesın evlenılıyomuda boyle bı sart var? Bence gercekten guvenılen ve ınanılan kısıyle konusulmalı.. Konusmayıncada ılerde sorun yasayan kısılerıde gorduk forumda..

her erkekle cinsellik konuşulmaz fikirlerini öğrenınce tepene bıner canım.Onun için nişanlılık dedim öylesi daha uygun.Şimdililer maşallh herşeyı uluorta yaşayıp öğrenıyorlar bırakın konuşmayı icraat var .

oy veremeiyorrummmmmmmm
aslında normal değil. sonradan işin cıykı çıkıyor.
en iyisi nişanlanana kadar konuşmamak.

konuşulmaz. bakalım o erkek arkadaş senin eşin mi olacak. niye konuşasın ki. sevgili haddini bilecek önce

İlişkinin boyutuna ve kişisine göre konusulur çokta normaldir ama her erkekle konusulmaz tabiki.

Konuşulur neden konuşulmasın ki ,, ilişkinin derecesinede bağlı tabi bu. Ve ikilinin cinselliğe bakış açısına görede değişir.
Neler var sapuk
7 yıla yakın bi ilişkim var evlilik yolundayız hiç konuşmadık desem kimse inanmaz ..
Elbette konuşuyoruz gayette normal oldugunu düşünüyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…