- 1 Kasım 2016
- 1.232
- 518
- 38
- Konu Sahibi En asil duygunun insani
kız sanki evde kalmış başka kimse yok onu alacak da boşluğa düşecekmiş ilerde daha beterini öncden önlem almakta fayda var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen hala nasıl düzelir diye bi soru soruyorsan bence burda insanların beynini yorma canımmalesef bu kisimda icler acisi. nasil duzelir bilmiyorum. sen istersen birakirim oyunu diyor. elimde param olursa oderim borcumu diyor cikiyor isin icinden. bu konulari ona acinca ben suclu oluyorum ondan cok
malesef bu kisimda icler acisi. nasil duzelir bilmiyorum. sen istersen birakirim oyunu diyor. elimde param olursa oderim borcumu diyor cikiyor isin icinden. bu konulari ona acinca ben suclu oluyorum ondan cok
bende oyle dusunuyorum daha dogrusu dusunmek istiyorum. o olmadan o kadar gucsuz oluyorum ki bana cok destek oldu. belki hayatimda bu kadar herseye dahil olma hakkini ben verdim bende sucluyum bu konuda biliyorum.salak gibiyim resmen zaten tam anlamiyla iylesmeden evlenmek istemem. boyle oldukca bunaliyorum hayatimdan ciksin istiyorum sonra ondan vazgecemiyorum bir turlu.bir hareketiyle bana dunyalari veriyo sonra en ufak biseyde dunyalari basima yikiyo gibi oluyor. Suan hastaligim cok iyiye gidiyor ancak zaman ilerlerse ve ben iylesemezsem tekrar hasta olursam yada onun zamanini da calmak istemiyorum ayri bi yandan. bunlari dusundukce allak bullak oluyorum.kararsizlik kotuİnşallah tez vakitte iyileşirsin sma ben ayrılmanızı gerektircek kadar ciddi bi durum görmedm ortada. Ayrılınca büyük bi boşluğa düşmen daha olası. Ya bi de bence de döner yeme sağlıklı beslenmen önemli bu dönerde çok işler dönüyo çok sağlıksız bence seni düşünyo
IYi bir universitenin uzatmali ogrencisi subatta mezun olacak insallahSorumsuz biriyle hayat geçmez sürekli sizin müdahale etmeniz gerekecek bu da sizi yoracaktır , oyun işi yapıyor derken tam olarak nedir belli bir işi yok mu
Bu gune kadar heo onun beni korudugunu onun icin boyle davrandigini dusundum. ama artik is sacma noktalara.ve sacma kisitlamalara varinca dayanamadim. ama ayrilamiyorum nasil kalbimden sokup atabilirim bilmiyorum hic kiyamiyorum. cocukluk askim dostum herseyim. adam gibi davransa olmuyo mu sanki? ne yapsam duzelir bilemiyorum. caresizim
inşallah?insallah yakin tarihte evlilikle sonlanacak