Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar sorunum erkeklerle arkadaş olamamam.yani aslında sorun bende mi bilmiyorum ama ne kadar yakın erkek arkadaşım var dediysem hepsi bir süre sonra benden hoşlandığını söylüyor
ama ben onlardan hoşlanmadığım gibi arkadaşımı da kaybetmiş oluyorum
erkeklerle nasıl arkadaş olurum yani ben onlara bi işaret falan da göndermememe rağmen yanlış anlaşılıyorum sanırım
şöyle çok yakın kardeşim dediğim erkek arkadaşlar istiyorum ben yardım eder misiniz ?
belki de yanlış arkadslar seciyorsunuzdur.veya dikkat cekici bir güzelliğe sahipsineniz hiçbir erkek karsı koyamıyor olabilir.ama yok aslında öle ahım sahım bi dikkat cekiciliğim yok diyosanız da halk arasındaki şu söze tabisiniz erkekten arkadas falan olmaz.aslında ben buna inanmıyorum çünkü eger yasınız gencse iyi anlastıgıız bir erkegin sana tklif etmemesi için çok az neden vardır.
Zaten o tür kişilerin henüz kişiliği oturmamış demektir.
Boşver onlarla arkadaş falan olma, inan hiçbir kaybın olmaz:)
erkekten iyi arkadaş olur ama dilediğin gibi yakın arkadaş olmaz bence.bi bayanla olduğu kadar rahat olamazsın her zaman.aranda her zaman bi sınır vardır,olmalıdır da.olmazsa sonra senin dediğin gibi o ilişki arkadaşlıktan çıkar hoşlantıya falan dönüşür.diyceğim o ki o sınırı korumalı.böyle bişey sezdiğin ANDA o sınırı belirginleştirmelisin
Valla benim kızdan çok erkek arkadaşım vardır. En azından arkandan dedikodu yapıp, kuyunu kazmıyolar. Hepsi kendi halinde yavrucakların.
Gözümden bir damla yaş aksa dünyayı yakarlar. Annem babamdan çok onlara güvenir beni koruma konusunda.
Şimdiye kadar da hiç bana ilgi duyanını falan görmedim. Bence senin seçtiğin arkadaşla da alakalı. Öyle gören varsa seni bırak gitsin. Onların aklı fesat. Sen dost,arkadaş bilmişsin.
O sana ilgi duyuyor. Gerçi zamanla dostlukla aşka dönüşebilir ama senin onlara ne gözle baktığını bilmeleri gerekir.
Arkadaş seçerken çok dikkat et canım..
O bu şu..
Erkek değil mi ? Hepsi aynı.![]()
tatlım acaba sen onların akıllarına farklı bşi getirecek bi dawrnışta bulunuyo olabilirmisin farkında olmadan? yanlış anlama canım suçlamak için söylemiorum ama birden fazla erkekle aynı problemi yaşıyorsan ya yanlış seçimler yapıyorsundur ya da böyle bir durum wardır die düşündüm ben.
Dostluğun cinsiyeti olmaz ki.
Ama siz baştan "erkek" diye koşul koymuşsunuz.
Bir yerlerde,bir şekilde tanışılır,frekans tutarsa arkadaş olunur,ilerleyen dönemlerde görüşüldüğü sürece ya sevgili ya da dost olunur.
Yaşınızı bilmiyorum ama çok çok küçük yaşlarda yaşanan paylaşımlar ilerideki dostluğun tohumları oluyor bence. Yani bundan 6 ay ya da 1 sene önce tanıdığınız bir adamı dost olarak hayatınıza sokmanız çok zor.
haklısın sanırım çünkü şu anda hiçbiriyle arkadaş değilim hepsi bir tavır içinde suçlu benmişim gibi![]()
Arkadaşlar sorunum erkeklerle arkadaş olamamam.yani aslında sorun bende mi bilmiyorum ama ne kadar yakın erkek arkadaşım var dediysem hepsi bir süre sonra benden hoşlandığını söylüyor
erkeklerle nasıl arkadaş olurum yani ben onlara bi işaret falan da göndermememe rağmen yanlış anlaşılıyorum sanırım
şöyle çok yakın kardeşim dediğim erkek arkadaşlar istiyorum ben yardım eder misiniz ?