• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkadaşlar ? dertliyim bu konuda :(

Arkadaşlar sorunum erkeklerle arkadaş olamamam. :31: yani aslında sorun bende mi bilmiyorum ama ne kadar yakın erkek arkadaşım var dediysem hepsi bir süre sonra benden hoşlandığını söylüyor :14: ama ben onlardan hoşlanmadığım gibi arkadaşımı da kaybetmiş oluyorum :14: erkeklerle nasıl arkadaş olurum yani ben onlara bi işaret falan da göndermememe rağmen yanlış anlaşılıyorum sanırım :5: şöyle çok yakın kardeşim dediğim erkek arkadaşlar istiyorum ben yardım eder misiniz ?

belki de yanlış arkadslar seciyorsunuzdur.veya dikkat cekici bir güzelliğe sahipsineniz hiçbir erkek karsı koyamıyor olabilir.ama yok aslında öle ahım sahım bi dikkat cekiciliğim yok diyosanız da halk arasındaki şu söze tabisiniz erkekten arkadas falan olmaz.aslında ben buna inanmıyorum çünkü eger yasınız gencse iyi anlastıgıız bir erkegin sana tklif etmemesi için çok az neden vardır.

erkekten iyi arkadaş olur ama dilediğin gibi yakın arkadaş olmaz bence.bi bayanla olduğu kadar rahat olamazsın her zaman.aranda her zaman bi sınır vardır,olmalıdır da.olmazsa sonra senin dediğin gibi o ilişki arkadaşlıktan çıkar hoşlantıya falan dönüşür.diyceğim o ki o sınırı korumalı.böyle bişey sezdiğin ANDA o sınırı belirginleştirmelisin

belki de yanlış arkadslar seciyorsunuzdur.veya dikkat cekici bir güzelliğe sahipsineniz hiçbir erkek karsı koyamıyor olabilir.ama yok aslında öle ahım sahım bi dikkat cekiciliğim yok diyosanız da halk arasındaki şu söze tabisiniz erkekten arkadas falan olmaz.aslında ben buna inanmıyorum çünkü eger yasınız gencse iyi anlastıgıız bir erkegin sana tklif etmemesi için çok az neden vardır.

öyle çokm dikkat çekici bi güzelliğim olmadığını düşünüyorum ama dediğiniz gibi yaşım genç ama yinede çevremde kardeş gibi olan dostları görüyorum ondan dolayı sanırım gerçi onların ilişkilerinin iç yüzünü bilemem ama. teşekkürler yorum için.

Zaten o tür kişilerin henüz kişiliği oturmamış demektir.
Boşver onlarla arkadaş falan olma, inan hiçbir kaybın olmaz:)

haklısın sanırım çünkü şu anda hiçbiriyle arkadaş değilim hepsi bir tavır içinde suçlu benmişim gibi :(

erkekten iyi arkadaş olur ama dilediğin gibi yakın arkadaş olmaz bence.bi bayanla olduğu kadar rahat olamazsın her zaman.aranda her zaman bi sınır vardır,olmalıdır da.olmazsa sonra senin dediğin gibi o ilişki arkadaşlıktan çıkar hoşlantıya falan dönüşür.diyceğim o ki o sınırı korumalı.böyle bişey sezdiğin ANDA o sınırı belirginleştirmelisin

çevremde böyle çok insan var kardeşim diye dolaşan :( ama onların ilişkilerinin iç yüzünü bilmediğim için bana öyle gelmiş olabilir.artık deneyimliyim zaten kimin hoşlandığı kimin hoşlanmadığı belli oluyo bundan böyle sınırları çizicem hatta şöyle ki bundan sonra hepsine dostum arkadaşım diye hitap etmeye karar verdim :1::1:

Yorumlar için teşekkürler. :)

Valla benim kızdan çok erkek arkadaşım vardır. En azından arkandan dedikodu yapıp, kuyunu kazmıyolar. Hepsi kendi halinde yavrucakların. :9:
Gözümden bir damla yaş aksa dünyayı yakarlar. Annem babamdan çok onlara güvenir beni koruma konusunda. :27:
Şimdiye kadar da hiç bana ilgi duyanını falan görmedim. Bence senin seçtiğin arkadaşla da alakalı. Öyle gören varsa seni bırak gitsin. Onların aklı fesat. Sen dost,arkadaş bilmişsin.
O sana ilgi duyuyor. Gerçi zamanla dostlukla aşka dönüşebilir ama senin onlara ne gözle baktığını bilmeleri gerekir.
Arkadaş seçerken çok dikkat et canım..
O bu şu..

Erkek değil mi ? Hepsi aynı. :1:

Valla benim kızdan çok erkek arkadaşım vardır. En azından arkandan dedikodu yapıp, kuyunu kazmıyolar. Hepsi kendi halinde yavrucakların. :9:
Gözümden bir damla yaş aksa dünyayı yakarlar. Annem babamdan çok onlara güvenir beni koruma konusunda. :27:
Şimdiye kadar da hiç bana ilgi duyanını falan görmedim. Bence senin seçtiğin arkadaşla da alakalı. Öyle gören varsa seni bırak gitsin. Onların aklı fesat. Sen dost,arkadaş bilmişsin.
O sana ilgi duyuyor. Gerçi zamanla dostlukla aşka dönüşebilir ama senin onlara ne gözle baktığını bilmeleri gerekir.
Arkadaş seçerken çok dikkat et canım..
O bu şu..

Erkek değil mi ? Hepsi aynı. :1:

işte bende böyle arkadaşlar istiyorum ya korusun kollasın bacım desin :37: neyse demek varmış öyleler bana da denk gelir belki :32:

canım benimde erkek arkadaşım çoktur.

hatta ilkokul 5 ten beri en yakın arkadaşım bir erkek. (yani tam olarak 16 yıl)
biz bu evrede ortaokulu beraber aynı okulda bitirdik. daha sonra lise yılları farklı okullarda haftanın belli günlerinde telefonla görüşerek, birbirimize yazdığımız mektuplarla, arada okula ziyarete gelmesiyle devam etti. üniversitede de farklı okullardaydık artık büyümüştük. ailelerimize sevgili olmadığımızı kanıtlamıştık (çünkü can dostumun bir sevgilisii vardı) artık cafede buluşabilirdik. böyle telefonla dertleş tatillerde görüş gibi mezun oldum ben. o devam etti (tıp uzun sürüyor haliyle). ardından ben evlendim. o hala bekar. eşim aramızdaki dostluğu ok iyi bilir. ve o ne zaman canı sıkılsa ne zaman daralsa çıkar memleketten gelir bizim şehrimize ve kalır bizde gönül rahatlığıyla istediği kadar. tatildeysem ve ben evdeysem eşim işe giderken hiçgözü arkada kalmaz şüphe duymaz. çünkü o benimiçin bir kız-erkek kardeştir ve ben de onun için erkek-kız kardeşimdir.

tek erkek arkadaşım da o değil ayrıca ben erkeklere daha çok güvenirim. bir arkadaşın da dediği gibi arkandan dedikodunu yapmazlar. kendi hallerindedirler.
abim var benim mesela hem de 2 tane biri benden 2 yaş büyük biri ise 1 yaş küçük. evet küçük ama okulda olsun dışarda olsun hep benim için bir abidir. destek olur korur kollar. gibi özellikler daha ağır basar onların.

allahtan eşim bu konuda çok anlayışlı. benim dostum abim dediğim kişilere olan tavrımı duygularımı çok iyi bilir. ve destekler.

bu yakınlığı görmek gerekir canım. düşünmen lazım "kendimi ona emanet edebilir miyim?" "namusumu gözü kapalı ona emanet edip aynı evin içinde yalnızken uyuyabilir miyim?" bunlara cevabın evet ise dostun olacaktır. onların ne düşündüğünü öğrenmek istersen birinden hoşlandığından filan bahset. senden hoşlanma gibi bir durumu varsa belli eder zaten. ama seni o konuda cesaretlendiriyorsa akıl veriyorsa o dostun olmak istiyordur.

dilerim seninde dostların olur.

Benimde "dostum" dediğim o güzel insan erkek. Bizim gerçi baya kalabalık bir grubumuz var güzelsanatlarlisesinden erkek kız karışık.
Hepimiz çok iyiyiz amaonla ben süper anlaşırız birde diğer arkadaşım var bölümdaşım bir şey olsa hemen korurlar beni.
Yani çevrendekilerin kişiliksizliği bence bu. Yani biz birbirimize hiç o gözle bakmadık yahu.
Hepimizin sevgiilileride var falan. Ama biz yine ayrılmayız yani kardeş ötesi.
Takma kafana napıcaksın iyi arkadaş bulmak çok zor bu devirde.

Dostluğun cinsiyeti olmaz ki.
Ama siz baştan "erkek" diye koşul koymuşsunuz.
Bir yerlerde,bir şekilde tanışılır,frekans tutarsa arkadaş olunur,ilerleyen dönemlerde görüşüldüğü sürece ya sevgili ya da dost olunur.
Yaşınızı bilmiyorum ama çok çok küçük yaşlarda yaşanan paylaşımlar ilerideki dostluğun tohumları oluyor bence. Yani bundan 6 ay ya da 1 sene önce tanıdığınız bir adamı dost olarak hayatınıza sokmanız çok zor.

tatlım acaba sen onların akıllarına farklı bşi getirecek bi dawrnışta bulunuyo olabilirmisin farkında olmadan? yanlış anlama canım suçlamak için söylemiorum ama birden fazla erkekle aynı problemi yaşıyorsan ya yanlış seçimler yapıyorsundur ya da böyle bir durum wardır die düşündüm ben.

tatlım acaba sen onların akıllarına farklı bşi getirecek bi dawrnışta bulunuyo olabilirmisin farkında olmadan? yanlış anlama canım suçlamak için söylemiorum ama birden fazla erkekle aynı problemi yaşıyorsan ya yanlış seçimler yapıyorsundur ya da böyle bir durum wardır die düşündüm ben.

ya ben öyle birşey yaptığımı düşünmüyorum ama sanırım yaptığım seçimler yanlış yaklaşık 4 senedir arkadaşım olan konuştuğumuz insan bana açıldığında bende ona çok şaşırdığımı hep arkadaş olarak gördüğümü söyledim o da eskiden beni öyle gördüğünü ama son zamanlarda hoşlanmaya başladığını söyledi böyle yani, ben ona ümit falan versem 4 yıldır arkadaş olarak görmezdi beni diye düşünüyorum . :31:

Dostluğun cinsiyeti olmaz ki.
Ama siz baştan "erkek" diye koşul koymuşsunuz.
Bir yerlerde,bir şekilde tanışılır,frekans tutarsa arkadaş olunur,ilerleyen dönemlerde görüşüldüğü sürece ya sevgili ya da dost olunur.
Yaşınızı bilmiyorum ama çok çok küçük yaşlarda yaşanan paylaşımlar ilerideki dostluğun tohumları oluyor bence. Yani bundan 6 ay ya da 1 sene önce tanıdığınız bir adamı dost olarak hayatınıza sokmanız çok zor.

Tabiki dostluğun cinsiyeti olmaz bayan dostlarımla hiç sorunum yok zaten allaha şükür :31: ama yukarıdada belirttiğim gibi 4 yıllık arkadaşım son zamanlarda senden hoşlanmaya başladım dediğinde size danışmaya geldim işte.

haklısın sanırım çünkü şu anda hiçbiriyle arkadaş değilim hepsi bir tavır içinde suçlu benmişim gibi :(

ben de bu durumu yaşadım 2 kez...aynı dediğin gibi tavır alıyorlar bir de...bence seçim yanlış. yani elbette dost olmayı bilen erkek var ama denk gelebilirsek...benim de 7 seneden beri tanıdığım, aile olarak da tanıştığımız bir erkek arkadaşım vardı. ben üniversiteye daha yeni başlamıştım. o da bana teklifte bulunmuştu. çok şaşırmıştım...onu arkadaş olarak gördüğümü söylemiştim. ondan sonra bana darıldı. yani elbette insan reddedilince üzülür ama, saçma bir şekilde beni kıskandırmaya çalışıyordu. pişman olayım diye herhalde...o zaman tabi gözümde değeri tamamen bitti. ondan sonra sadece ailesiyle görüştüm, onunla görüşmedim. denk de gelmedim iyi ki. acaba nasıl davranırdı bilemiyorum?:61: sonra ünv.de yine başıma böyle bir olay geldi ama o çook uzun hikaye:60: böyle işte ben de anlatayım dedim...yalnız şunu öğrendim ki erkeklere asla "seni arkadaş olarak görüyorum" dememek gerekirmiş, çok nefret ettikleri bir lafmış:1:

Son düzenleme:
Arkadaşlar sorunum erkeklerle arkadaş olamamam. :31: yani aslında sorun bende mi bilmiyorum ama ne kadar yakın erkek arkadaşım var dediysem hepsi bir süre sonra benden hoşlandığını söylüyor :14: ama ben onlardan hoşlanmadığım gibi arkadaşımı da kaybetmiş oluyorum :14: erkeklerle nasıl arkadaş olurum yani ben onlara bi işaret falan da göndermememe rağmen yanlış anlaşılıyorum sanırım :5: şöyle çok yakın kardeşim dediğim erkek arkadaşlar istiyorum ben yardım eder misiniz ?

Bu sorun bendede var sayılır.10 tane erkek arkadaşım varsa 4ü benden hoşlandığı söyledi.Bu tamamen erkeklerle alakalı birşey.Geliyosun sen ona bir konuda yardım ediyosun derdini dinliyosun sonra adam sana nasıl oluyorsa aşık oluveriyor.Kişinin karakteriyle alakalı birşey.Düşün benim bir arkadaşım vardı uzak şehirlerde olduğumuz için görüşemiyoduk ama derdimi dinlerdi bende onunkini dinlerdim.Uzun süre baya kanka olarak konuşuyoduk hatta sevgilisi vardı çok güzel kız evlen fln derdim hep.Kanka lafım eksik olmazdı.Ama geldi sana aşığım dedi.Yapacak birşey yok.Çok yakın olmamak lazım..

arkadaş olduğun bir çok erkek eninde sonunda bunu yapar.:31: ancak erkek arkadaşlarına habire sevgilisinden bahseden bir arkadaşım var onun kanka olduğu bir çok erkek var. biraz çizgi çekmek gerekiyor. gerçi buna rağmen ona çıkma teklifi eden kanı bozuklar da oluyor tabii.

senin yaşadığın durumun aynısını bende yaşadım.
okuldayken vardı okul bitti aşık olduklarını söylediler ben kabul etmeyince
kendileri gitti zaten...
sende haklısın tabiki ama erkeklerin çogu böyle galiba arkadaş çevresi işte

kadın duygusuz yaratıklar derler hep amaaa erkekler daha duygusal.. arkadaşlıgı bile kaldıramıyolar..

Back
X