öykü sen nasıl tipik bir şeysin yahuu dün kızın birine evden kaç diye nasihatlar veriyorsunIyi geceler kızlar derdim sevgilimin erkek arkadaşlarıma karşı tavrı yok srsri olmuşlar görüşm şunlara alkolik hepsi ama onlarsız yapamam gerçek bu aslında tek sebebi hepsinle aşırı samimi olmam bazen arkadaşım kolunu omzuma koyuyor geçen gün yanaktan öptü beni sevgilimi görseniz krize girdi
halbu ki sarılıp yanaktan şap sup öpmekte nedir çok masumca senin sevgilin fesatIyi geceler kızlar derdim sevgilimin erkek arkadaşlarıma karşı tavrı yok srsri olmuşlar görüşm şunlara alkolik hepsi ama onlarsız yapamam gerçek bu aslında tek sebebi hepsinle aşırı samimi olmam bazen arkadaşım kolunu omzuma koyuyor geçen gün yanaktan öptü beni sevgilimi görseniz krize girdi
senin özgürlüğünü kısıtlıyor ayrıl uzaklaş o adamdan sen,yazık sanaIyi geceler kızlar derdim sevgilimin erkek arkadaşlarıma karşı tavrı yok srsri olmuşlar görüşm şunlara alkolik hepsi ama onlarsız yapamam gerçek bu aslında tek sebebi hepsinle aşırı samimi olmam bazen arkadaşım kolunu omzuma koyuyor geçen gün yanaktan öptü beni sevgilimi görseniz krize girdi
Sen gerçek misin yaa☺Iyi geceler kızlar derdim sevgilimin erkek arkadaşlarıma karşı tavrı yok srsri olmuşlar görüşm şunlara alkolik hepsi ama onlarsız yapamam gerçek bu aslında tek sebebi hepsinle aşırı samimi olmam bazen arkadaşım kolunu omzuma koyuyor geçen gün yanaktan öptü beni sevgilimi görseniz krize girdi
sana sex kokuyorsun diyen bu muydu başkası mıydı ?
hareketleri ve tavırları yüzünden söylenmiş bir söz sanırımSeksin kokusu mu varmış
Sonra erkek demiş ne kadar kankitoş bi kizzAyyy ne kadar gerikafalı
Biz geçen gün erkek kankiytomla taksimden ayrıldık bi içmiş bi içmiş baktım iyi değil evine götürdüm,sonra yalnız uaynmasın diye yanında uyudum
Sabahta sevdiceğime konum attım geldi beni aldı ne kadar iyi bir dostsun dedi,sizinki çok geri kalmış
Ayrılmalısınız
Mercani
Gerçekmisin sen???Ayyy ne kadar gerikafalı
Biz geçen gün erkek kankiytomla taksimden ayrıldık bi içmiş bi içmiş baktım iyi değil evine götürdüm,sonra yalnız uaynmasın diye yanında uyudum
Sabahta sevdiceğime konum attım geldi beni aldı ne kadar iyi bir dostsun dedi,sizinki çok geri kalmış
Ayrılmalısınız
Mercani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?