- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
hep fazla omega 3 almaktan bunlarValla bravo kiz sana. Ben konulari bile hatirlamam. Sen kimin nereye, ne yorum attigini bile hatirliyorsun. Maaşallah fil hafizasi var, bende ise balik
Kanka dediğn dışarda koruyucu,mutfakta aşcı,yatakta da koruyucu kaplan olmalımasaj da yapmalı en yağlısından
thai masajı
kanka dediğin iyi gününde kötü gününde
tuvalette ,banyoda, mutfakta yanın da olandır diğerini kankadan saymam ben
hep fazla omegaga 3 almaktan bunlar
bazen her şeyi hatırlamakta iyi bir şey değil
aynen fazlalıktan emegaga oldu gagalıyor beniOmega yı o kadar fazla almissin ki themis artık omegaga olmuş
Omega yı o kadar fazla almissin ki themis artık omegaga olmuş
mutsuzluğunun sebebi sadece 2 kere öpmesi mi üzülme yakında çoğalır bu öpmeler koklamalarGençler adam iki kere öpmüş beni yanağımdan çok mutsuzum bide sarıldı üzülme falan diye ille dalga konusu mu olacakolacak
tatlımmm ne dalgasıGençler adam iki kere öpmüş beni yanağımdan çok mutsuzum bide sarıldı üzülme falan diye ille dalga konusu mu olacakolacak
mutsuzluğunun sebebi sadece 2 kere öpmesi mi üzülme yakında çoğalır bu öpmeler koklamalar
ben cevap verebilir miyimSenin hiç yakın erkek arkadaşın yok mu
ben cevap verebilir miyim
benimki var haftada bir sevişiyoruz
sevgilim ikiye çıkarmamı istiyor
perfomansın boşa gitmesin diyor
sizede böylesi lazım güzel bağyan
o yüzden ben ısrarcıyım bırakmanız konusunda
aynen fazlalıktan emegaga oldu gagalıyor beni
Gençler adam iki kere öpmüş beni yanağımdan çok mutsuzum bide sarıldı üzülme falan diye ille dalga konusu mu olacakolacak
Neden bilmem ama bende sadece kotu anilari iyi hatirliyorum. Sanki hayatta guzel seyler olmamis gibi. Belki de bilincalti ket vuruyor, bilmem. Ama senin gercekten maaşallahin var. Yorumlarini okurken, sen boyle yazdin boyle dedin, onceki konunda şöyleydin takkkk vuruyon lafihep fazla omega 3 almaktan bunlar
bazen her şeyi hatırlamakta iyi bir şey değil
yakın değil uzak var senin anlattığın şekilde eşim dışında hiç bir erkekle olamamSenin hiç yakın erkek arkadaşın yok mu
Kız arkadaş edinmekte çocukluktan beri zorlanıyorum ne var bundaAhahah
Kusura bakma valla dikkatimi çekmişti ondan öyle dedim
Ya benimde erkek arkadaşlarım kafasının kenarıyla kafama vuruyortokalastiktan sonra bende diyeyim öp beni moralim bozuk.
Ama benim erkek arkadaşlarım genelde sebeklik yapıp güldürüyor destekçi oluyor.
Ben sadece bi tanesinin göğsünde ağlamıstım en yakin arkadasimin sevgilisiydi..
Yanimizda kız vardı..
Karşımda sevgilim.
Sevgilimle ayriydim ve kavga ediyorduk onlar geldi erkek beni tutuyordu daha güçlü diye kızda benim sevgilisi tutuyordu kiza kötü davranamaz diye..
Neyse çocuk beni tutarken çok kötü oldum oda sıkıca tutuyordu.
Sadece odur.
Ve bu numara değil yani gerçek oldu dalga amaçlı söylemiyorum.
Ama simdi yakın bi erkek arkadaşım var onun göğsünde ağlamam..
Kendimi kötü hissederim yani.
Ki bırak yanağimdan öpsün..
bakarmıyorum maalesefHiç bir erkegekardeşin gözüyle bakarmıyor musun?
kusura bakacak bir şey yok ki ben öyle şeylere takılan bir insan değilimdir.Ahahah
Kusura bakma valla dikkatimi çekmişti ondan öyle dedim
Ya benimde erkek arkadaşlarım kafasının kenarıyla kafama vuruyortokalastiktan sonra bende diyeyim öp beni moralim bozuk.
Ama benim erkek arkadaşlarım genelde sebeklik yapıp güldürüyor destekçi oluyor.
Ben sadece bi tanesinin göğsünde ağlamıstım en yakin arkadasimin sevgilisiydi..
Yanimizda kız vardı..
Karşımda sevgilim.
Sevgilimle ayriydim ve kavga ediyorduk onlar geldi erkek beni tutuyordu daha güçlü diye kızda benim sevgilisi tutuyordu kiza kötü davranamaz diye..
Neyse çocuk beni tutarken çok kötü oldum oda sıkıca tutuyordu.
Sadece odur.
Ve bu numara değil yani gerçek oldu dalga amaçlı söylemiyorum.
Ama simdi yakın bi erkek arkadaşım var onun göğsünde ağlamam..
Kendimi kötü hissederim yani.
Ki bırak yanağimdan öpsün..
Kız arkadaş edinmekte çocukluktan beri zorlanıyorum ne var bunda
çünkü acı hafızası kolay kolay silinmez.Neden bilmem ama bende sadece kotu anilari iyi hatirliyorum. Sanki hayatta guzel seyler olmamis gibi. Belki de bilincalti ket vuruyor, bilmem. Ama senin gercekten maaşallahin var. Yorumlarini okurken, sen boyle yazdin boyle dedin, onceki konunda şöyleydin takkkk vuruyon lafi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?