Iyi geceler kızlar derdim sevgilimin erkek arkadaşlarıma karşı tavrı yok srsri olmuşlar görüşm şunlara alkolik hepsi ama onlarsız yapamam gerçek bu aslında tek sebebi hepsinle aşırı samimi olmam bazen arkadaşım kolunu omzuma koyuyor geçen gün yanaktan öptü beni sevgilimi görseniz krize girdi
Iyi geceler kızlar derdim sevgilimin erkek arkadaşlarıma karşı tavrı yok srsri olmuşlar görüşm şunlara alkolik hepsi ama onlarsız yapamam gerçek bu aslında tek sebebi hepsinle aşırı samimi olmam bazen arkadaşım kolunu omzuma koyuyor geçen gün yanaktan öptü beni sevgilimi görseniz krize girdi
Keske avrupada fln yasasan. Turkiye pek sana uygun bi yer degil.
Gercekten dusunsene bi hollanda fln.
Ve kendin gibi birilerini bul belli ki adam senin hayat tarzini kabul etmeyecek. E sen de hayatini yasamaktan geri kalmayacaksin.
Ya da diger konularini bildigim icin onerebilirim; sevgili yapma baglanma kimseye, sana tek gecelik iliskiler daha uygun gibi geliyor. Yanlis anlama hayata bakisini bildigim icin diyorum