Erkek arkadaslarimizin / eslerimizin sevmedigimiz huylari..

tomvejerry

Love is.. <3
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2011
6.828
4.295
373
Kizlar burda erkek arkadaslarimizin hosumuza gitmeyen ozelliklerinden bahsedelim.. Sikayet basligimiz gibi olsun.
Cevaplarinizda sizi rahatsiz eden meseleyi anlatmanizla birlikte, bunu hic erkek arkadasiniz veya esinizle konusup konusmadiginizdan, onun bu konudaki tavrindan, ne zamandir birlikte oldugunuzdan ve burclarinizdan bahsederseniz sevinirim..

Beni rahatsiz eden seyler, baskalarini da rahatsiz ediyor mu merak ediyorum ((=

Ilk ben anlatayim..
Yeni bir iliskim var, 3 aydir tanisiyoruz, 2 aydir beraberiz.
O akrep burcu ben terazi..
Normalde sevdigim ama fazla buldugumdan artik bunaldigim huylari: hergun gorusmek istemesi, cok dokunmatik bi insan olmasi, yani surekli temas halinde olmak istiyor, masada oturup yemek yiyorsak mutlaka bacagi bacagima, yanyana duruyor veya yuruyorsak, eli elime degecek. Bunlar cok sirin seyler ama surekli boyle olunca insan bogulmaya basliyor. Gunde ortalama 9.5 - 10 saat calisiyorum. ise hazirlanma, yol derken, 12 saatim dolu dolu is uzerine geciyor. Eve vardigimda pestilim cikmis bir halde oluyorum. ustune bir de hergun onunla bulusmak icin hazirlanmak.. yorulmaya basladim. ayrica bir is yapiyormusum gibi hissediyorum..

Sevmedigim huylari: cimri. beni mutlu etmek icin parasina kiyiyor ama normalde cok cimri bi insan. birde universiteyi yarim birakmis. simdi tekrar geri donmek istiyor cunku bunu ondan ben istedim. Sanki herseyi beni elinde tutmak icin yapiyormus gibi hissediyorum. Kendi kendisinin iyiligini pek dusunmuyor. Tomvejerry mutlu olsun diye yapiyor herseyi, bu da ona uzun vade de guven konusunda bana soru isaretleri veriyor..

Yorumlariniza acigim..
Ve aslinda yorum yapmanizi da cok isterim :ssz:

Yaklaşık 2 yıldır biriyle beraberim.
Bana göre fazla maço mesela, fazla kıskanç, fazla gerikafalı. Benim kadar aktif değil, hep benden geride kalıyor. Her beklentime cevap veremiyor. Küfürden hoşlanmadığımı kaç kere söylememe rağmen bildiğini okuyor.

Bunlardan hangisini törpüledik biraz diye sorarsan, beklentilerimi iyi biliyor artık. Elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyor. Beni tanıdığında onu sömürmeye çalışan ( maddi anlamda ) pek çok insan vardı ben bu duruma sinir oluyordum. Şimdi o konuda bayağı akıllandı. Diğer yazdıklarım kişilikle ilgili birazda, değişmedi bence değişmeyecekte.

En büyük sorunumuzda şu; ben istiyorum ki buluştuğumuzda bana sormasın her seferinde ne yapalım, nereye gidelim diye. O planlasın götürsün işte. Durmadan bana soruyor ve ben bundan pek hoşlanmıyorum açıkçası. Zevklerimi, tarzımı iyi biliyor çünkü. Nerede, ne yapabileceğimizi tahmin edebilir. Bugün şunu yapalım, şuraya gidelim, şurada yemek yiyelim desin. Ama bizde ne oluyor hep ben çekiştiriyorum. Ben itekliyorum birşeyler yapmak için bu konuda.

Bizim ilişkimizde ortada bir sorun varsa konuşmamak gibi bir durum yok zaten. Hoşuma gitmeyen birşey varsa anında söylerim. Yapmasını istemediğim ve yapmadığı/ düzelttiği de bir sürü huyu var.

Ancak düzeltemediklerimiz bunlar sanırım. Aklıma geldikçe yazarım.

Canim sen daha 2 ayda sikayet etmeye baslamissin yaw :)

Benim ilk 6 ay gozum hic hir sey gormuyordu tamamen leyla gibi asikt hic bi kusurunu gormedim :)

4.5 yil oluyo simdi, sikayet desen bol bol :)

Ilk ben anlatayim..
Yeni bir iliskim var, 3 aydir tanisiyoruz, 2 aydir beraberiz.
O akrep burcu ben terazi..
Normalde sevdigim ama fazla buldugumdan artik bunaldigim huylari: hergun gorusmek istemesi, cok dokunmatik bi insan olmasi, yani surekli temas halinde olmak istiyor, masada oturup yemek yiyorsak mutlaka bacagi bacagima, yanyana duruyor veya yuruyorsak, eli elime degecek. Bunlar cok sirin seyler ama surekli boyle olunca insan bogulmaya basliyor. Gunde ortalama 9.5 - 10 saat calisiyorum. ise hazirlanma, yol derken, 12 saatim dolu dolu is uzerine geciyor. Eve vardigimda pestilim cikmis bir halde oluyorum. ustune bir de hergun onunla bulusmak icin hazirlanmak.. yorulmaya basladim. ayrica bir is yapiyormusum gibi hissediyorum..

Sevmedigim huylari: cimri. beni mutlu etmek icin parasina kiyiyor ama normalde cok cimri bi insan. birde universiteyi yarim birakmis. simdi tekrar geri donmek istiyor cunku bunu ondan ben istedim. Sanki herseyi beni elinde tutmak icin yapiyormus gibi hissediyorum. Kendi kendisinin iyiligini pek dusunmuyor. Tomvejerry mutlu olsun diye yapiyor herseyi, bu da ona uzun vade de guven konusunda bana soru isaretleri veriyor..

Yorumlariniza acigim..
Ve aslinda yorum yapmanizi da cok isterim :ssz:
Hergün görüşme isteği bizde de var. Bir gün görüşmesek bozuluyor. Evde olunca sürekli yanıma oturur, yemek yerken kendi elleriyle besler. Bunlardan bende hoşlanmıyorum aslında, daha doğrusu sıkıldım artık.

Cimrilik konusunda hiç problemimiz yok bizim. Elinde olsa hergün bana milyarlar harcar. Hatta bir tane kredi kartı verir elime eminim. Hergün hediye alır durmadan. Ama bir süredir maddi durumu kötü olduğu için hesap kitap yapmak zorunda kalıyoruz ve ben bu duruma alışık olmadığım için zorlanıyorum açıkçası.

Yaptığı şeyleri seni elde tutmak için yaptığını düşünüyorsan bir süre sonra bırakır zaten oradan anlarsın. Fakat bazı konularda yol göstermen iyi birşey. Ünv. konusunda mesela. En azından uygulaması güzel. Hiç umursamamasından iyidir.

Yalnız sende birşey dikkatimi çekti. Ben ilişkinin en başlarındayken onun gibi hergün görüşmek istiyordum hatta işini bırakıp gelmezse kıyameti koparıyordum. Belki sen yorgun olduğun için zor geliyor ama seven insan sevdiğini görmek ister haliyle bu normal bir durum. Hatta ben onunla buluştuğumuz saatlere öyle bir alışmışım ki, ona kızdığımda görüşmüyorum bazen ve zor geliyor.

Benim sevgilim de para konusunda hic iyi degildir, para hesabini bilmez, o yuzden bir ayin yarisini parasiz gecirir.. Ben de tam aksine paramin hesabini cok iyi bilirim..

Bu cocuk nasil ev gecindirecek merak ediyorum ilk 15 gun tum maasini harcar yahu

En büyük sorunumuzda şu; ben istiyorum ki buluştuğumuzda bana sormasın her seferinde ne yapalım, nereye gidelim diye. O planlasın götürsün işte. Durmadan bana soruyor ve ben bundan pek hoşlanmıyorum açıkçası. Zevklerimi, tarzımı iyi biliyor çünkü. Nerede, ne yapabileceğimizi tahmin edebilir. Bugün şunu yapalım, şuraya gidelim, şurada yemek yiyelim desin. Ama bizde ne oluyor hep ben çekiştiriyorum. Ben itekliyorum birşeyler yapmak için bu konuda.
Bu durum beni de cok rahatsiz eder. Ama bu sanirim global bir sorun (((= Surprizlerle dolu, planlar yapan, kadinin cok hosuna gidecek bir yere, ona hic haber vermeden tak diye arabaya bindirip goturen adamlari izledik durduk filmlerden dizilerden.. Simdi bulusunca "eee napalim?" diye soran adamlar gicigimiza gidiyor sanirim ((=

Yalnız sende birşey dikkatimi çekti. Ben ilişkinin en başlarındayken onun gibi hergün görüşmek istiyordum hatta işini bırakıp gelmezse kıyameti koparıyordum. Belki sen yorgun olduğun için zor geliyor ama seven insan sevdiğini görmek ister haliyle bu normal bir durum. Hatta ben onunla buluştuğumuz saatlere öyle bir alışmışım ki, ona kızdığımda görüşmüyorum bazen ve zor geliyor.

Canim ben bu iliskimden once cok yaralandim. Cok sevdim, cok aci cektim. Bu kisiyle bir iliskiye hevesle basladim. Sadece 1 ay calistigim eski is yerimde tanismistik. O zamanlar hersey cok guzeldi. Aslinda simdi de guzel ama benim o zamanlar sevilmeye cok ihtiyacim vardi. Simdi sevilmeye alistim ve artik ciddi ciddi oturup iliskimi sorgulamaya basladim. Ilk zamanlar goz ardi ettigim hususlar (okulu yarim birakmasi vs) simdilerde ona baglanmama engel olan unsurlar oldu. Aslinda ben sanirim iliskinin geleceginden kusku ediyorum :ssz:

Benim sevgilim de para konusunda hic iyi degildir, para hesabini bilmez, o yuzden bir ayin yarisini parasiz gecirir.. Ben de tam aksine paramin hesabini cok iyi bilirim..

Bu cocuk nasil ev gecindirecek merak ediyorum ilk 15 gun tum maasini harcar yahu

bu ciddi bi sorun aslinda.
bir an once kenara para atmayi ogrenmeli..
Annemin bir arkadasi evliydi oyle bir adamla. Adam maasini ilk iki haftada harcar (sadece eve degil, arkadaslariyla gezip icmeye vs) sonraki zamanlarda metelige kursun atardi... zor oluyor, bir de cocuk varsa, ev kiraysa cok zor.

çok sinirli. en ufak birşeyde çok fazla sinirleniyor. ben istiyorum ki tartışalım konuşalım sorunlarımızı çözmeye çalışalım. ama o öyle sinirlenince ben kabuğuma çekiliyorum agzımdan kelimeler çıkmıyor.

benim burcu koç sayılır onun ki terazi.. :)
5 senedir beraberiz..
en sevdiğim huyu ; Bana sormadan fikrimi almadan hiç bişey yapmaz benim fikirlerimi önemser kendine ne alırsa banada almaya çalışır saat alıyosa da bana da alır bazen gizlice canatama para koyar çünkü ben normalde kabul etmem çalışmıyorumda ama yine de ondan para falan istemem gurur meselesi yaparım böyle şeyleri :)her zaman ben sinirlenince alttan alır ikna eder yeri gelir yalvarır bayılıyorum ben sevgilimeeee :)

Sevmediğim yönler ; Bazen kıskançlığı çok abartıp eve kapatmak istiyo beni ben biyere giderken izin almam sadece haber veririm o bu huyuma deli olur kavga cıkartır ama yapacak bişey yok :) ayrıca cok kısa kısa cevap vermelerinden nefret ediyorum "yok be askım ne alaka askım ıyyhh simdi bile deli oldum " :@ sadece küstüğüm zaman romantik oluyo buda bni sinir ediyor azıcık romantk olsn die sürekli küsüyüm mü canım :) he bide hırs flan yok benimkinde öle kuru yavan gecinse noluyo demezzz rahat kafaya hiç bişey takmaz günü kurtarsa yeter yarını düşünmez ben tam tersiyim çok hırslıyım hep yükselmek istiyorum en iyisi olsun istiyorum cok zıttız ama yinede cok seviyorum onu biriciğim benim :) <3

Çok yeniyiz henüz...
1,5 aylığız.
Allahıma şükürler olsun bir yanlışı yok bana karşı şimdilik.
Herşey benim istediğim gibi.
Ama kızıyorum ona,insanlara çok çabuk güveniyor,umduğu gibi çıkmayınca üzülüyor.
Maddi manevi iyi kullandırmış kendini benden önce.
Tekrar etmesin diye arada dürtüklüyorum.

Hiç hırs yok adamda.Bende aksine hırslı bi insanım bu konuda çok sürtüşüyoruz.
Biraz olsun sınavları sevse iyi olurdu :37: hep kalmasa sınavlardan :37::37:
Birde her isteyene borç vermese :19::19: yokken bile verirmi insan ya orada yatmayı bekleyen kredi kartı varken :47:

Bunlar harici şeker gibi adam :9:

tam 11 aydır biriyle beraberim ben akrep burcuyum o koç burcu o 27 yaşında ben 19 birlikteyken harika vakit geçiriyoruz ama çok aşırı kıskanç nete bile girince tavır yapıyo mesela ben hiç daha tavır yapmadım o bi tavır yapmaya başlıyo ohoo 3gün sürüyo kursum dışında hergün buluşuyoruz dün buluşmadım diye bile tavır yaptı ya tavır yapması dışında kıskançlığıda kabulüm ama ben bu tavır olayını nasıl engellerim bana bi akıl verin nolur

Ben sanki mukemmeli ariyormusum gibi hissediyorum.
O cok iyi bir insan, bana hic bir yanlisi olmadi ama ben yinede onun cimriliginden, okulu yarim birakmasindan rahatsiz oluyorum (okula devam edecegini soylemesine ragmen) ve ayrilmayi dusunuyorum :ssz:

Ben sanki mukemmeli ariyormusum gibi hissediyorum.
O cok iyi bir insan, bana hic bir yanlisi olmadi ama ben yinede onun cimriliginden, okulu yarim birakmasindan rahatsiz oluyorum (okula devam edecegini soylemesine ragmen) ve ayrilmayi dusunuyorum :ssz:

Eğer bir erkek çok cimriyse çekilmez bence, her şeyin hesabını yapan, yemeden, içmeden, gezmeden kısan pinti bir erkek büyük konuşmayayım da istemem... gençken yiyip içip gezip tozmayacaksak ne zaman yapacağız bunları...

Dun bulusmamak icin bin tane bahane uydurdum, gece de kavga cikardim. bugun artik bulusacagiz bi kac saat sonra (ben yurt disindayim, saat hala erken) ama hic icimden gelmiyo.
sanirim ben iliskiyi icten ice terk etmisim bile :ssz:

bu ciddi bi sorun aslinda.
bir an once kenara para atmayi ogrenmeli..
Annemin bir arkadasi evliydi oyle bir adamla. Adam maasini ilk iki haftada harcar (sadece eve degil, arkadaslariyla gezip icmeye vs) sonraki zamanlarda metelige kursun atardi... zor oluyor, bir de cocuk varsa, ev kiraysa cok zor.

Karakteri boyle, degisir mi bilmiyorum, maasina ben el koyarim belki ilerde :27:

Dun bulusmamak icin bin tane bahane uydurdum, gece de kavga cikardim. bugun artik bulusacagiz bi kac saat sonra (ben yurt disindayim, saat hala erken) ama hic icimden gelmiyo.
sanirim ben iliskiyi icten ice terk etmisim bile :ssz:

canimm tam hayirli olsun dicektim..ama sanirim sen mutsuzsun bu kisiyle..merak ediyorum bu sevgilinde mi yabanci? cvplamak zoruna degilsin..

neyse benim sevmedigim huylari:

bu arada benimkide akrep ve yapiskanlik huyu ondada fazlasiyla mevcut.. evet bu huyunu oldum olasi sevmiyorum..sürekli yapisik ikiz gibi gezilmez ki..sürekli bir insana sarilinip durulmaz degilmi?

yatarken insan rahat etmek ister degilmi? serilip serpilmek ister rahatca uyumak ister..bu onunla malesef cok zor cünkü simski yapisiyor ve rahat nefes aldirmiyor..

ikinci sevmedigim huyu cabuk alinmasi ve küsmesi.. ama nedense bu huyu sadece bana karsi var.. baskasina karsi hic görmedim..

baska sevmdigim huyu yok.. onu her haliyle seviyorum ama biraz uyarinca hani rahat nefes aldir deyince (güzel, tatli bir dille) hemen aliniyor.. gönlünü aliyorum haydeee yine yapisik ikiz gibi dolaniyoruz bütün gün..

sevdigim bir sürü huyu var tabiki.. en önemlisi sessiz, sakin bir yapida olmasi.. ses tonunu cok seviyorum.. huzur veriyor bana..bagirma cigirma huyu yok cok sükür..

bu arada benim burcumda yengec..

ve onun burcunu taa baslarda boga biliyorduk cünkü canimin ici burclardan pek cakmiyormus soranlara boga diyormus öylesine :60: :60:

dogum tarihini ögrenince, akrep oldugu ortaya cikti..

yengec burcu her iki burclada cok iyi bir es olurmus yani uyuma göre iki burcda uyumlu bana göre..:D

akrep ve yengec .. ask demek, tutku demek..baglilik demek veee yapisik ikiz gibi dolanmak demek .. akrebin yanyan kacmaya calisan yengeci kiskivrak yakalamasi ve yapismasi demek :60: :60::16::16::31:

Back
X