Erkek arkadaslarimizin / eslerimizin sevmedigimiz huylari..

Patavatsız olması, çoğu zaman düşüncesiz olması,duygusallığa yer vermemesi,kırdığında alttan almaması ve özür dilesede çok geç olması.Kızgınım ona o yüzden bir sürü sevmediğim huy buldum ve daha düşünsem bi dünya bulurum :27:

canimm tam hayirli olsun dicektim..ama sanirim sen mutsuzsun bu kisiyle..merak ediyorum bu sevgilinde mi yabanci? cvplamak zoruna degilsin..

neyse benim sevmedigim huylari:

bu arada benimkide akrep ve yapiskanlik huyu ondada fazlasiyla mevcut.. evet bu huyunu oldum olasi sevmiyorum..sürekli yapisik ikiz gibi gezilmez ki..sürekli bir insana sarilinip durulmaz degilmi?

yatarken insan rahat etmek ister degilmi? serilip serpilmek ister rahatca uyumak ister..bu onunla malesef cok zor cünkü simski yapisiyor ve rahat nefes aldirmiyor..

ikinci sevmedigim huyu cabuk alinmasi ve küsmesi.. ama nedense bu huyu sadece bana karsi var.. baskasina karsi hic görmedim..

baska sevmdigim huyu yok.. onu her haliyle seviyorum ama biraz uyarinca hani rahat nefes aldir deyince (güzel, tatli bir dille) hemen aliniyor.. gönlünü aliyorum haydeee yine yapisik ikiz gibi dolaniyoruz bütün gün..

sevdigim bir sürü huyu var tabiki.. en önemlisi sessiz, sakin bir yapida olmasi.. ses tonunu cok seviyorum.. huzur veriyor bana..bagirma cigirma huyu yok cok sükür..

tatlim sagolasin :d
Evet bu da yabanci :37:
Ben olumsuzluklardan korkan biri oldugum icin aslinda bu kadar abartiyorum. Bugun bulustuk ve ben ona yeniden asik oldum :37: O kadar tatli ki, sekerli bisey gibi :D Konuskan, bazen cocuk gibi sirin bisey :D iste o cimrilik duylarina bi de okulu yarim birakmasina takigim, bakalim belki zamanla taslar yerine oturur. Onun disinda cok iyi biri bana su zamana kadar bi yanlisi olmadi cok sukur :emir_bebek:

Akrep erkeklerinde var sanirim bu dokunmatik iliski yasama durumu. Biz henuz hic beraber uyumadik, o yuzden ayni yatagi sabaha kadar paylasinca nasil olur bilmiyorum ama bence bi kac dakka sarilip, sevgi yumagi olduktan sonra herkes arkasini donup rahat rahat uyusa guzel olur :D benim uykum da hafiftir, hemen uyanirim yatakta kipirdasa, bi de bana sarilip, sarmalayip uyudugunu dusunemiyorm. Ama dusununce de cok sirin :nazar: insan kiyamiyor :D

seni cok sevdiginden sana cabuk aliniyordur. uzulme tatlim birbirinize zamanla alisacaksiniz, hala daha cok yeni evlisiniz :16:

Çok çabuk sinirleniyor olmasına yaptıgı hataları geç farketmesine her zaman haklıyım modlarına sokuyor kendini boğasım geliyor

Back
X