Erkek arkdaş ailesi

O aile ilerde herşeye karışacak iyi düşünsün o insanla evlenmeyi
Aile muhalefet oğlan da her haltı ailesine cümle cümlesine ileten biri
Başını yakmasın
Karışacaklarını nerden anladınız
Aslında oğlanın babası da hevesli kızı arayıp gelelim tanışalom iş olur elbet diyip duruyordu her aradığında ama bugünde böyle bişey demişler
İlerde çok karışırlar mı sizce bu olaydan hemen çıkrmı bu sonuç

Yani ama hoş değil sonuçta oğlanda çok istiyor sürekli ailesine söylüyor kızı hevesli gibi gösteriyorlar bilemedim
Arkadaşınızı böyle söyleyerek doldırmayın bence. Sonuçta hevesli mi arkadaşınız evet hevesli. Ortada bir yalan yok ki alınıpı kızıp gücenecek. Kızması gereken kiyi sevgilisi bir dengesi yok herşey aileye ve eşe anlatılmaz. Biraz ortacı olsun.

Arkadaşınız her ota boka ayılıp bayılıyorsa evlenmesin zira olgunlaşmamış bu tarz insanlarda kolay kolay olgunlaşmıyor. Çocuktanda bi cacık olmaz ailesinin her dediğini yetiştiriyor. Bu evlilikten bir halt olmaz

E kızın istekli olması niye kötü bir şey ki?
Sadece kız hevesli değilki ama kendi oğulları daha çok istedi ben biliyorum evlenmek için yapmadığını bırakmadı annesiyle bile tartıştı
Oğlanın ailesi en son kabullendi küslerdi ailesiyle
Babası arar sürekli kızı tanışalım istemeye gelelim diye kız iş olmadan gelmeyin falan diyordu
Şimdide sanki sadece kız istiyo kendi oğulları istemiyor gibi demeleri garip yokse evlilikte iki kişi de heveslidir

Arkadaşınız her ota boka ayılıp bayılıyorsa evlenmesin zira olgunlaşmamış bu tarz insanlarda kolay kolay olgunlaşmıyor. Çocuktanda bi cacık olmaz ailesinin her dediğini yetiştiriyor. Bu evlilikten bir halt olmaz
Ailesinin dediği normal bişey mi arkraşom okuyor da şuan

Arkadaşınız daha çok istiyordur belki de bilemeyiz. Bu neden sorun oluyor onu anlamadım. Kadınlar daha hevesli olamaz mı?
Sevgilisi istemiyor sadece arkadaşınız istiyor demek istedikleri kanısına nasıl vardınız?

Sadece kız hevesli değilki ama kendi oğulları daha çok istedi ben biliyorum evlenmek için yapmadığını bırakmadı annesiyle bile tartıştı
Babası arar sürekli kızı tanışalım istemeye gelelim diye kız iş olmadan gelmeyin falan diyordu
Şimdide sanki sadece kız istiyo kendi oğulları istemiyor gibi demeleri garip yokse evlilikte iki kişi de heveslidir
Arkadaşınız çalışıyor mu?

Heves terazisi mi var? Kız daha hevesli olsa noluyor? Erkek daha hevesli olunca kız daha mı kıymetli oluyor? Ne düşünüp de neye alındı arkadaşınız ben onu bile anlayamadım.

Böyle her şeye takarak yaşamak çok zor olmalı ikiniz için de 🤦‍♀️

Arkadaşınız daha çok istiyordur belki de bilemeyiz. Bu neden sorun oluyor onu anlamadım. Kadınlar daha hevesli olamaz mı?
Sorun o değil aslında evlenmeyi ikiside çok istiyor hatta erkek arkdaşı sürekli der ailesine falan evlencem diye
Ama ailesinin bunlara bilmesine rağmen kız arkadaşın senden daha çok istiyor diye kendi oğulları istemiyomuş gibi davranmaları

Arkadaşım adına açıyorum konuyu
Arkadaşımın sevgilisi var 4 5 yıllık
Aileleri biliyor kızın babası hariç
Sevgilisi işten çıkarıldı şimdi 1 senedir iş bakıyor bulunca işi evlenmeyi düşünüyorlar
Bu gün sohbet ederken sevgilisi ailesiyle iş bulduğunu söylemiş mülakat olcak demiş ailesiyle konuşurken cansu da mülakata çok çalış falan dedi demiş
Ailesi de cansu senden çok istiyo herhalde evlenmeyi demiş
Kendi oğulları istemiyomuş gibi olmuş yani kızında morali bozulmuş tabi siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında
Cansu ne kadar evlilik meraklısıymış.:kahve:

Heves terazisi mi var? Kız daha hevesli olsa noluyor? Erkek daha hevesli olunca kız daha mı kıymetli oluyor? Ne düşünüp de neye alındı arkadaşınız ben onu bile anlayamadım.

Böyle her şeye takarak yaşamak çok zor olmalı ikiniz için de 🤦‍♀️
Alindığı şey ailesinin sanki oğulları çok istemiyomuş gibi kız istiyomuş gibi göstermeleri

Sorun o değil aslında evlenmeyi ikiside çok istiyor hatta erkek arkdaşı sürekli der ailesine falan evlencem diye
Ama ailesinin bunlara bilmesine rağmen kız arkadaşın senden daha çok istiyor diye kendi oğulları istemiyomuş gibi davranmaları
Daha çok isiyor demişler, bizim oğlan istemiyor kız zorla yapıştı dememişler. Arkadaşınız bu kafayla çok ezilir, üzülür.

Belkide görünen gerçek budur

Karışacaklarını nerden anladınız
Aslında oğlanın babası da hevesli kızı arayıp gelelim tanışalom iş olur elbet diyip duruyordu her aradığında ama bugünde böyle bişey demişler
İlerde çok karışırlar mı sizce bu olaydan hemen çıkrmı bu sonuç
Ben tecrübe edindiğim kadar konuşuyorum
Oğlan boşboğaz
Anası da aa kız senden hevesli demiş ilerde katlanarak artacak
Zaten gitsin tanışsın zamanla görür

Back
X