Erkek arkdaş ailesi

bu arada ben de katiliyorum evlenmeye hevesli olmanin kotu yani ne?

benim sevgilimi benimle evlenmek icin can attigini bizi taniyan herkes bilir yillardir. surekli soyler cunku. onun ailesi de benim ailem de bilir.

ben evlenme teklifini kabul ettim, babam guldu heh x rahatlamistir dedi. sevgilimin babasi yine ayni sekilde oh be oglum bir rahat nefes al dedi kahkaha attik kapattik. ben de bos bos baktim hatta cunku o kadar hevesli degilim komik geldi. sevgilim hic uzulmedi guldu gecti.

yani bu ego savaslari neden var bir iliskide? kiz evlenmeyi daha cok istese ne olacak? her zaman her sey esit olmaz ki bu garip bi tepki.

Ay bi saçmalamayın ya. Oğlan gerçekten çok boşboğaz. Bence adam çok daha heyecanlı ve hevesli. Anneeee iş buldum mülakata giriyoruum Cansu çok çalış dedi, kızın ailesi verecek kızı artık oleeeyy yihhuu modunda takılırsa ailesi de tatlı tatlı eğlenir yani... İkiside varsın hevesli olsun ne güzel işte. Ayıp bir şey mi. Aksine birbirine olan bağlılıkları ve sevgileriyle millete örnek olurlar. Çekemeyenler de olabilir, boşversinler. Çatlayan çatlasın :KK49:Kimse için kendilerini baskılamak zorunda hissetmesinler. Ailenin dediğinde bir şey yok ama.

Bozulduğu şey sanki ailesinin kızı hevesli gibi gösterip kendi oğulları o kadarda istemiyomuş ğibi göstermeleri

eee öyle olsa ne olur

evet koz evlenmek için adamın işini bekliyorsa çok çalış demesi olağan değil mi

diyelim ki kız çok istiyor erkek az istiyor bunda sorun ne

yani birisi bana böyle dese ben de Cansu sendne çok istiyor bu işi seninle iş sahibi ol da evlenelim diye bekliyor derim

İkimiz de istiyoruz neden istemeyelim? Diyip konuyu kapatabilirdi. Biri her agizdan cikani yetiştiriyor, öteki herşeye agliyor...

Alindığı şey ailesinin sanki oğulları çok istemiyomuş gibi kız istiyomuş gibi göstermeleri

Şunu yazıp duruyorsunuz. Kime öyle gösteriyorlar? Sanırsın televizyonda canlı yayına çıkıp "kız daha hevesli" demişler. Aile arasında konuşmuşlar alt tarafı.
Oğullarının yemeyip içmeyip sevgilisine yetiştireceğini nereden bilsinler?
Arkadaşınız o cümleden önce sevgilisinin boşboğazlığına taksın kafayı. Ailesinden sevgilisine laf taşıyan adam sevgilisinden de ailesine laf taşır.

Back
X