Biraz uzun olacak arkadaşım yazacağım, ama bütün bu yorumlara inat seni anlayabiliyorum... 16 yaşımda lisede başladığım ilişkim tam 7 yıl sürdü, evet onca insanın bırak bu sana göre birisi değil sözlerine karşılık hayır o sizin tanıdığınız gibi değil, aslında çok iyi o benim ruh eşim, en iyi anlaştığım insan diyerek ailemden görmediğim sahiplenmeyi onda gördüğüm için tam tamına 7 yıl bu ilişkiye devam ettim, aynı evde yaşamasak da her günümüz birlikteydi, askere gitti geldi umarım inşallah düzelecek dedim herkesi karşıma aldımm o benim sevdiğim insan dedim sahip çıktım, askerden geldi düzelmedi işe girsin eminim düzelecek dedim, daha da beter oldu tamamen alkolikti ve alkol aldığında beni tanımıyordu, şiddet gördüm, elektroşoklarla hemde, aldatıldım defalarca, sustum aman ailem ve çevremdekiler duymasın onlara çizdiğim iyi profil asla bozulmasın diye... ayrılsam zaten kapıma gelip bağrıyordu konu komşuya rezil olmaktansa ben bu rezilliği sessiz çekerim dedim. kaldı ki aslında okadar cevvval okadar kendinden emin, gözünün gördüğü hiçbişeyden korkmayan birisiyim. ama ona bir türlü sökmedi... yapamadım, ezildim, acındım, bir daha asla başkasıyla olamayacağımı düşündüm ki, onu asla unutamayacağımı, onsuz nefes alamayacağımı....eşim bile olmayan bi insandan kaçamayacağımı düşündüm, devlet dairesinde çalışıyordum, insanların gözündeki imajım sarsılacak diye korktum vs. vs. nişanlandık ve ben ailemi arkama aldığım için oda daha kötüye gittiği için ayrıldım. tabi inanamadı çok geldi arkamdan ama ben onca yılın acısıyla öyle bir sarıldımki boğazına.. ve asla ama asla olmaz dediğim bişey oldu iş yerinden biriyle tanıştım. bir anda ona okadar ısındım, okadar güvendim ki inanılır gibi değildi. nişanlandık o dönem benim tayinim çıktı nişanımdan 1 ay sonrada evlendim ki, asla çivi çiviyi söker lafını savunanlardan değilim nefret ederim inat uğruna iş yapanlardan bu bambaşka birşeydi. tayin olduğum için apar topar düğün yaptık aklına gelebilecek bütük kötülükleri yapabilme potansiyeline sahip, düğünümde ne zaman olay çıkacak diye titrediğim korktuğum psikopat eski sevgilim hiç bi halt edemedi. yıllarca korktuğum kendimi sindirdiğim, yanıma kar kaldı arkadaşım, inan unutamam dedim mazoşistçe yıllarca kendime işkence ettim, çok acı .çektim ama onun tam tersi bir eşim var ve çok mutluyum, asla keşkem yok geriye dönük, inan Allah bi zaman sonra seni alıyor ve bambaşka bi yere koyuyor yeterki iyi düşün, zulme sessiz kalma