• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkdasimdan siddet goruyorum..

Sevmek,dayak,tokat,küfür, ama iyi biri
Bu kelimelerle anlatılan bir aşk hikayesi
Arkadaşım sen napıyorsun kendine?
Allah aşkına böyle sevgimi olur?
Eminim annen baban saçinin teline zarar gelsin istemez,seni gozunden sakınır sevgilin seni cok seviyor ya dovsede sovsede sen kal yaninda.
Sevgiyi,kadinliginizi bukadar ucuzlastirmadan yasayin iliskilerinizi umarim biran once farkina varirsiniz bu yasadiginiz sevgi falan degil zira

Seni kizimin yada kizkardesimin yerine koymayi deneyeyim dedim yapamadim
Kimse yavrusunu elin bilmem nesi dovsun diye buyutmuyo
O kim ki sana vuruyo sende cok seviyorum deyip oturuyosun
Nasil izin verirsin buna
Siddet gitgide dozu artan biseydir
Bide okula gidiyosunuz
Yaziklar olsun size
Biri dovuyo oburude susuyo
Yuhh

Keske bi yakinim olsan kolundan tuttugum gibi gelir alirdim seni

ayrıl kızım aklın mı yok üniversite okuyorum dıyosun oku okulunu işine gir ne işin var dayakla yaa.Allah akıl fikrversin

ve o konuda
son mesajın.
birde aldatılmışsın

kısaca şiddet aldatma hepsi var. ve sen hala seviyorsun..

aa neden? bende tam yorum yapacaktım çok hoşsunuz Allah bozmasın diye :KK43:

Hikayemde bahsettiğim eski sevgilisine geri döndü canım,şimdi ondan da ayrılmış.
Diger hikayemi okumamissin demek ki. :)

Kendini eger hala onunla birlikte olmak gibi bi zorunlulugun icinde hissediyorsan ki arada evlilik bile yok. Seni orada tutan sey dayağa rağmen sevgiyse eğer ve sen sana vuran bir adamla hala birlikteysen biz sana birda ne tavsiyesi verelim!!!!

ilk 4 cümleden sonra bıraktım okumayı... sen hâlâ bu çocuğa erkek arkadaşım diyorsun öyle mi ??? ben ne diyeyim sana??? 1 yıl sorna nişanlanıp altınlarıma kaynımgiller çömüştü diye, 2 yıl sonra bir bebeğim var ne yapsam ki diye 4 yıl sonra intihar edeğim diye konu açmasın buraya??? haa anan seni dayak yemen için doğurduysa bilemem..

Biraz agir tepkiler vermissiniz, bende sizin gibi dusunuyordum bunlari yasamadan once. Ilk sevgilim dedim, insan gibi anlatiyorum size derdimi bu mu simdi? Daha fazla okuyamam, bu zihniyet vs bla bla , bu mudur arkadaslar? Istemeyen cevap vermesin, erkek arkadasim sinir hastasi ve ben onun tedavi olmasini istiyorum cunku onu seviyorum. Cunku aramizda bu kavgalari bi yana birakirsak bir suru guzel sey yasadik. Allah askina yapmayin ya, insallah siz yasamazsiniz ayni seyleri kizlar, ben sizin gibi gaddarca cevap veremem size.

Biraz uzun olacak arkadaşım yazacağım, ama bütün bu yorumlara inat seni anlayabiliyorum... 16 yaşımda lisede başladığım ilişkim tam 7 yıl sürdü, evet onca insanın bırak bu sana göre birisi değil sözlerine karşılık hayır o sizin tanıdığınız gibi değil, aslında çok iyi o benim ruh eşim, en iyi anlaştığım insan diyerek ailemden görmediğim sahiplenmeyi onda gördüğüm için tam tamına 7 yıl bu ilişkiye devam ettim, aynı evde yaşamasak da her günümüz birlikteydi, askere gitti geldi umarım inşallah düzelecek dedim herkesi karşıma aldımm o benim sevdiğim insan dedim sahip çıktım, askerden geldi düzelmedi işe girsin eminim düzelecek dedim, daha da beter oldu tamamen alkolikti ve alkol aldığında beni tanımıyordu, şiddet gördüm, elektroşoklarla hemde, aldatıldım defalarca, sustum aman ailem ve çevremdekiler duymasın onlara çizdiğim iyi profil asla bozulmasın diye... ayrılsam zaten kapıma gelip bağrıyordu konu komşuya rezil olmaktansa ben bu rezilliği sessiz çekerim dedim. kaldı ki aslında okadar cevvval okadar kendinden emin, gözünün gördüğü hiçbişeyden korkmayan birisiyim. ama ona bir türlü sökmedi... yapamadım, ezildim, acındım, bir daha asla başkasıyla olamayacağımı düşündüm ki, onu asla unutamayacağımı, onsuz nefes alamayacağımı....eşim bile olmayan bi insandan kaçamayacağımı düşündüm, devlet dairesinde çalışıyordum, insanların gözündeki imajım sarsılacak diye korktum vs. vs. nişanlandık ve ben ailemi arkama aldığım için oda daha kötüye gittiği için ayrıldım. tabi inanamadı çok geldi arkamdan ama ben onca yılın acısıyla öyle bir sarıldımki boğazına.. ve asla ama asla olmaz dediğim bişey oldu iş yerinden biriyle tanıştım. bir anda ona okadar ısındım, okadar güvendim ki inanılır gibi değildi. nişanlandık o dönem benim tayinim çıktı nişanımdan 1 ay sonrada evlendim ki, asla çivi çiviyi söker lafını savunanlardan değilim nefret ederim inat uğruna iş yapanlardan bu bambaşka birşeydi. tayin olduğum için apar topar düğün yaptık aklına gelebilecek bütük kötülükleri yapabilme potansiyeline sahip, düğünümde ne zaman olay çıkacak diye titrediğim korktuğum psikopat eski sevgilim hiç bi halt edemedi. yıllarca korktuğum kendimi sindirdiğim, yanıma kar kaldı arkadaşım, inan unutamam dedim mazoşistçe yıllarca kendime işkence ettim, çok acı .çektim ama onun tam tersi bir eşim var ve çok mutluyum, asla keşkem yok geriye dönük, inan Allah bi zaman sonra seni alıyor ve bambaşka bi yere koyuyor yeterki iyi düşün, zulme sessiz kalma

ayrıca bunu yaşamayan anlyamaz insanlar hep yargılar zaten beni de yorumlarda seni yargılayanlar gibi yargılayanlar oldu, onlara inat devam ettim, onlar beni yargıladıkça ona sarıldım, belki bizim bi sorunumuz var içsel bi rahatsızlık olabilir bu ama sana hayatın bütün sırlarını keşfetmiş, ermiş gibi, yorum yapanlar yardımcı olmaya değil ego tatmin etmeye geliyordur. Önemseme

ayrıca bunu yaşamayan anlyamaz insanlar hep yargılar zaten beni de yorumlarda seni yargılayanlar gibi yargılayanlar oldu, onlara inat devam ettim, onlar beni yargıladıkça ona sarıldım, belki bizim bi sorunumuz var içsel bi rahatsızlık olabilir bu ama sana hayatın bütün sırlarını keşfetmiş, ermiş gibi, yorum yapanlar yardımcı olmaya değil ego tatmin etmeye geliyordur. Önemseme

İyi de normal olan kendisini yargılayanları dinlemeyi,elin adamından dayak yemeye tercih etmek.:KK14: En azından hastanelik olma riski yok.Ha ama pardon biz anlamıyorduk.
Bunun akılla vs. ile ilgisi tamam belki yok ama kendinizi kandırmayın artık.Sevgiymiş,şuymuş,buymuş boş şeyler.Elinizden sağlığınız gittikten sonra bakalım kaç kişi diyebilir ''ama o rahatsızdı ben de o yüzden katlandım'' diye....

Biraz uzun olacak arkadaşım yazacağım, ama bütün bu yorumlara inat seni anlayabiliyorum... 16 yaşımda lisede başladığım ilişkim tam 7 yıl sürdü, evet onca insanın bırak bu sana göre birisi değil sözlerine karşılık hayır o sizin tanıdığınız gibi değil, aslında çok iyi o benim ruh eşim, en iyi anlaştığım insan diyerek ailemden görmediğim sahiplenmeyi onda gördüğüm için tam tamına 7 yıl bu ilişkiye devam ettim, aynı evde yaşamasak da her günümüz birlikteydi, askere gitti geldi umarım inşallah düzelecek dedim herkesi karşıma aldımm o benim sevdiğim insan dedim sahip çıktım, askerden geldi düzelmedi işe girsin eminim düzelecek dedim, daha da beter oldu tamamen alkolikti ve alkol aldığında beni tanımıyordu, şiddet gördüm, elektroşoklarla hemde, aldatıldım defalarca, sustum aman ailem ve çevremdekiler duymasın onlara çizdiğim iyi profil asla bozulmasın diye... ayrılsam zaten kapıma gelip bağrıyordu konu komşuya rezil olmaktansa ben bu rezilliği sessiz çekerim dedim. kaldı ki aslında okadar cevvval okadar kendinden emin, gözünün gördüğü hiçbişeyden korkmayan birisiyim. ama ona bir türlü sökmedi... yapamadım, ezildim, acındım, bir daha asla başkasıyla olamayacağımı düşündüm ki, onu asla unutamayacağımı, onsuz nefes alamayacağımı....eşim bile olmayan bi insandan kaçamayacağımı düşündüm, devlet dairesinde çalışıyordum, insanların gözündeki imajım sarsılacak diye korktum vs. vs. nişanlandık ve ben ailemi arkama aldığım için oda daha kötüye gittiği için ayrıldım. tabi inanamadı çok geldi arkamdan ama ben onca yılın acısıyla öyle bir sarıldımki boğazına.. ve asla ama asla olmaz dediğim bişey oldu iş yerinden biriyle tanıştım. bir anda ona okadar ısındım, okadar güvendim ki inanılır gibi değildi. nişanlandık o dönem benim tayinim çıktı nişanımdan 1 ay sonrada evlendim ki, asla çivi çiviyi söker lafını savunanlardan değilim nefret ederim inat uğruna iş yapanlardan bu bambaşka birşeydi. tayin olduğum için apar topar düğün yaptık aklına gelebilecek bütük kötülükleri yapabilme potansiyeline sahip, düğünümde ne zaman olay çıkacak diye titrediğim korktuğum psikopat eski sevgilim hiç bi halt edemedi. yıllarca korktuğum kendimi sindirdiğim, yanıma kar kaldı arkadaşım, inan unutamam dedim mazoşistçe yıllarca kendime işkence ettim, çok acı .çektim ama onun tam tersi bir eşim var ve çok mutluyum, asla keşkem yok geriye dönük, inan Allah bi zaman sonra seni alıyor ve bambaşka bi yere koyuyor yeterki iyi düşün, zulme sessiz kalma

yaa gerçekten mi? nasıl içim parçalandı okurken.. yaşadım resmen..
işte burdan konuşmak o kadar kolay ki, insan hepsinde önce korkuyor... bende senin gibi ailem üzülmesin diye hep sustum... kimseyle uğrasmasın benimle uğrassın dedim... kabullendim senin gibi, birgün beni öldüreceğine inandirmıştım kendimi.............
ama senin gibi birgün resti çektim bir anda sildim....
korkarak yaşıyorum hala ama azcık da olsa geçti...
insanın başına ne zaman ne geleceği belli olmuyor, öyle güzel bir adamla karşılaştım ki bende...
ama hala korkarım bir evlenmeye kalksam nolur diye, gerçekten o pislik birşey yapamadı mı?
çok sevindim senin adına, umut oldun bana suan....

sende şu adamdan kurtul arkadasım çok dahaa geç olmadan..
pardon adam mı demişim!!!!

yaa gerçekten mi? nasıl içim parçalandı okurken.. yaşadım resmen..
işte burdan konuşmak o kadar kolay ki, insan hepsinde önce korkuyor... bende senin gibi ailem üzülmesin diye hep sustum... kimseyle uğrasmasın benimle uğrassın dedim... kabullendim senin gibi, birgün beni öldüreceğine inandirmıştım kendimi.............
ama senin gibi birgün resti çektim bir anda sildim....
korkarak yaşıyorum hala ama azcık da olsa geçti...
insanın başına ne zaman ne geleceği belli olmuyor, öyle güzel bir adamla karşılaştım ki bende...
ama hala korkarım bir evlenmeye kalksam nolur diye, gerçekten o pislik birşey yapamadı mı?
çok sevindim senin adına, umut oldun bana suan....

sende şu adamdan kurtul arkadasım çok dahaa geç olmadan..
pardon adam mı demişim!!!!

Bir gün o adamın elinden öleceğini beklemek ne demektir bilirim, celladına olan aşk gibi....
ben değil duyan herkes eyvah napacak senin nişanlına da sanada bu şehri dar edecek diye korktular... ve ben eşime o zaman dedimki bu pisliğe seni bulaştıramam bırak beni, havlayan köpek ısırmaz sen benim karım olaacaksın dedi ufacık tereddüte bulunması, bulunsa zaten olmazdı inan birisinin elini uzatması lazım ama doğru yerden.
niceleri varki ellerini uzattığını zanneti bana daha da derine itti...
Neler yaşadım bir ben bir Allah bilir,
Ama Rabbim kimsenin yanına koymuyor bu olanları inan buna...
yeter ki sığın rabbime,
bir kez onun ellerinde çaresizce işkence görüyorken dizlerimin üstüne çöktüm bağıra bağra ağlayarak kurtar beni dedim kurtar Rabbim zalimin zulmünden sana sığınırım..
ben inanıyorum ki o feryadım ulaştı yüceler yücesine...
gördü halimi...
Hamd olsun Rabbim nicesini kurtarsın ...

Unutma havlayan köpek ısırmıyor, asıl korkulması gerekn sessiz atın tekmesidir..
senin de kurtulmana çok ama çok sevindim, umarım konu sahibi de bizim gibi bir gün kurtulur ÖLMEDEN!

karşıma çıktı zorluk çıkardı ama ona bu zamana kadar hiç elimi kaldırmamıştım, bilirdi benim cevvalliğimi bunları sana bir başka insanoğlu yapamaz derdi kafası ayıkken... en son çıktığında boğazına yapıştım.. ben yıllarımı gömmüşüm and olsun seni de buraya gömer ardıma bile bakmam bundan sonraki yıllarımıda kodeste geçiririm, namusuma laf ettirmem dedim. en son o oldu karşıma çıkışı, asla sessiz olmayacaksın karşısında bunların

kısa ve net kaç kurtar canını
kelimelerinden belli hapishane benzetmişsin
sevmek bazen işe yaramaz

Bir gün o adamın elinden öleceğini beklemek ne demektir bilirim, celladına olan aşk gibi....
ben değil duyan herkes eyvah napacak senin nişanlına da sanada bu şehri dar edecek diye korktular... ve ben eşime o zaman dedimki bu pisliğe seni bulaştıramam bırak beni, havlayan köpek ısırmaz sen benim karım olaacaksın dedi ufacık tereddüte bulunması, bulunsa zaten olmazdı inan birisinin elini uzatması lazım ama doğru yerden.
niceleri varki ellerini uzattığını zanneti bana daha da derine itti...
Neler yaşadım bir ben bir Allah bilir,
Ama Rabbim kimsenin yanına koymuyor bu olanları inan buna...
yeter ki sığın rabbime,
bir kez onun ellerinde çaresizce işkence görüyorken dizlerimin üstüne çöktüm bağıra bağra ağlayarak kurtar beni dedim kurtar Rabbim zalimin zulmünden sana sığınırım..
ben inanıyorum ki o feryadım ulaştı yüceler yücesine...
gördü halimi...
Hamd olsun Rabbim nicesini kurtarsın ...

Unutma havlayan köpek ısırmıyor, asıl korkulması gerekn sessiz atın tekmesidir..
senin de kurtulmana çok ama çok sevindim, umarım konu sahibi de bizim gibi bir gün kurtulur ÖLMEDEN!

Amin, amin....
tüylerim diken diken oldu....
zaten bunu yaşamayan anlayamaz..
Allah düşmanıma bile yaşatmasın....
daha yazamadiğim bir çok şey var.... çok şükür ki bizim arkamızda ailemiz vardi da destek oldu... olmayan ne yapsınn onlar için daha zor....
ben hiç yüz yüze gelmedim.... bi kaç msj atmiş arkadasıma bir kere de bana... hepsi af dilemek için...
geçen hafta yanımdan arabayla geçti o beni gördü eminim...
karşılaşmaktan çok korkuyorum.. bir gün yolumu kesmesinden çok korkuyorum yakın oturuyor bize :KK61:
ama çıksa da ona acımam, güçlü dururum karşısında..
babam arayıp hep güçlü dur kızım derdi...
ama bitti, çok şükür.........

karşıma çıktı zorluk çıkardı ama ona bu zamana kadar hiç elimi kaldırmamıştım, bilirdi benim cevvalliğimi bunları sana bir başka insanoğlu yapamaz derdi kafası ayıkken... en son çıktığında boğazına yapıştım.. ben yıllarımı gömmüşüm and olsun seni de buraya gömer ardıma bile bakmam bundan sonraki yıllarımıda kodeste geçiririm, namusuma laf ettirmem dedim. en son o oldu karşıma çıkışı, asla sessiz olmayacaksın karşısında bunların
Hikayeni okudum ve inan cok sevindim kurtulduguna, mutlu olmana..
ama bizim sorun su ki, sevgilimde alkol sorunu falan yok, bir cok defa yargilandim ama gercektende bu sorunlar olmasa aramizda o tamda benim istedigim gibi biri. Yemin ediyorum inanamiyorum bunlari yasadigima, onu bi yanim hala cok seviyor, engel olamiyorum ve affediyorum. Cok fazla sinirli biri, sinirine hakim olamiyor. Ben onun psikologa falan gidipte tedavi yontemiyle sinirlerine hakim olmasini istiyorum, o da bunu istiyor. :/ Ayrilmak okadar kolay degil.

Hikayeni okudum ve inan cok sevindim kurtulduguna, mutlu olmana..
ama bizim sorun su ki, sevgilimde alkol sorunu falan yok, bir cok defa yargilandim ama gercektende bu sorunlar olmasa aramizda o tamda benim istedigim gibi biri. Yemin ediyorum inanamiyorum bunlari yasadigima, onu bi yanim hala cok seviyor, engel olamiyorum ve affediyorum. Cok fazla sinirli biri, sinirine hakim olamiyor. Ben onun psikologa falan gidipte tedavi yontemiyle sinirlerine hakim olmasini istiyorum, o da bunu istiyor. :/ Ayrilmak okadar kolay degil.

istemeyle olmuyor, icraat da lazım bir yerden başlamak lazım
simdi böyle birşey yaşadın ya iki bilemedin üç hafta sonra tekrar aynı şey olacak.
tabi o iki üç haftalık dönemde, tedavi olma işi unutalacak..
sonra yine baştan tekrar......

istemeyle olmuyor, icraat da lazım bir yerden başlamak lazım
simdi böyle birşey yaşadın ya iki bilemedin üç hafta sonra tekrar aynı şey olacak.
tabi o iki üç haftalık dönemde, tedavi olma işi unutalacak..
sonra yine baştan tekrar......
Noel tatiline giriyo okul, bir sure ayri kalicaz, dondugumuzde de ben ayri yurda cikmayi dusunuyorum uzaklasmak iyi gelicektir

Back
X