• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkdasimdan siddet goruyorum..

Yaklasik 2 yildir birlikteyiz, 3.5 aydir birlikte yasiyoruz. Ayni universiteye gidiyoruz, kucuk bi sehirdeyiz. Birbirimizi cok seviyoruz, onun da bana cok deger verdigini biliyorum ama sinirlerine hakimiyet konusunda sorunlari var. Iliskimizde burda da anlattigim gibi eski sevgili sorunlari vs olmustu onlari atlattik bi sekilde ben onun icin tek oldugumu biliyorum,goruyorum. Normalde cok dusuncelidir, cok iyi kalplidir ama konu tartismaya gelince artik siddet gormeye basladim. Daha aylar once ilk defa sacimi cekmisti, sonra tokat geldi ve simdi resmen dovuyor. Kufur,hakaret falan bunlari saymiyorum. Normalde hic boyle biri degil ama sinir krizleri geciriyor ve bana saldiriyor. Onu cok cok cok seviyorum ilerde yanimda onu gormek istiyorum o da oyle bilyorum cok pisman oluyo agliyo sonra ama ben artik dayanamiyorum. Ayrilmak istiyorum ama beni bekleyen o yalnizlik o bunalim, ona karsi olcak olan ozleme, onsuzluga cesaret edemiyorum. Ondan baska kimseye asik olamam gibi hissediyorum,o benim ilk sevgilim. Dusuncek olursakta kendimi bu sekilde mahvedemem. Annesine soyledim annesi konusmus onunla, hak vermis annesine. Bugun babasina yazmayi dusunuyorum daha az once cok buyuk bir kavga gecti aramizda. Ben kendi babama soylersem isler cok karisicak, babam onu yasatmaz resmen. Aklim cok karisik en buyuk pismanligim belki de onunla ayni eve cikmak oldu, ha deyince degisilmiyo, ayni evin icinde hapis gibi. :/ kizlar bir akil verin yardimci olun bana lutfen cok buyuk bir cikmazdayim, cok kotu durumdayim artik siddet gormekten biktim ama okadar cok seviyorum ki onsuz olmakta istemiyorum bunun bi cozumu yok gibi :/
Fifty shades of gray e dönmüş sizin iş hem dayak yiyeceksin hem seveceksin hem dövecek hem sevecek anan baban için geçerli hem döver hem sever lafı
Ki siz sevgilisiniz insan kocasını boşuyor sen ayrılmaya korkuyorsun

bana ne dedi biliyormusun? 'beni bu saat den sonra kim iyileştiricek kızım dedi'

sayfalarca yorum okudum, şurada takıldım kaldım, bu cümle ağlattı beni...

evlat sahibi olunca anlaşılıyor bazı şeyler, sesimi yükselttiğim zaman gözleri dolduğunda yüreğimi parçalayan kızımı pisliğin biri dövüp itip kakacak öyle mi? Allah'ım sen büyük konuşturma, sen gösterme böyle bir şeyi bana...

Biraz agir tepkiler vermissiniz, bende sizin gibi dusunuyordum bunlari yasamadan once. Ilk sevgilim dedim, insan gibi anlatiyorum size derdimi bu mu simdi? Daha fazla okuyamam, bu zihniyet vs bla bla , bu mudur arkadaslar? Istemeyen cevap vermesin, erkek arkadasim sinir hastasi ve ben onun tedavi olmasini istiyorum cunku onu seviyorum. Cunku aramizda bu kavgalari bi yana birakirsak bir suru guzel sey yasadik. Allah askina yapmayin ya, insallah siz yasamazsiniz ayni seyleri kizlar, ben sizin gibi gaddarca cevap veremem size.
Madem.birbirinizi cok seviyorsunuz tedavi olsun diyorsunuz niye konu aciyorsunuz?
Ayrilmayacaksiniz madem, kusura bakmayin erkek arkadasindan dayak yiyen bi kiza hic kimse tedavi olsunda devam edin demez.

Yaklasik 2 yildir birlikteyiz, 3.5 aydir birlikte yasiyoruz. Ayni universiteye gidiyoruz, kucuk bi sehirdeyiz. Birbirimizi cok seviyoruz, onun da bana cok deger verdigini biliyorum ama sinirlerine hakimiyet konusunda sorunlari var. Iliskimizde burda da anlattigim gibi eski sevgili sorunlari vs olmustu onlari atlattik bi sekilde ben onun icin tek oldugumu biliyorum,goruyorum. Normalde cok dusuncelidir, cok iyi kalplidir ama konu tartismaya gelince artik siddet gormeye basladim. Daha aylar once ilk defa sacimi cekmisti, sonra tokat geldi ve simdi resmen dovuyor. Kufur,hakaret falan bunlari saymiyorum. Normalde hic boyle biri degil ama sinir krizleri geciriyor ve bana saldiriyor. Onu cok cok cok seviyorum ilerde yanimda onu gormek istiyorum o da oyle bilyorum cok pisman oluyo agliyo sonra ama ben artik dayanamiyorum. Ayrilmak istiyorum ama beni bekleyen o yalnizlik o bunalim, ona karsi olcak olan ozleme, onsuzluga cesaret edemiyorum. Ondan baska kimseye asik olamam gibi hissediyorum,o benim ilk sevgilim. Dusuncek olursakta kendimi bu sekilde mahvedemem. Annesine soyledim annesi konusmus onunla, hak vermis annesine. Bugun babasina yazmayi dusunuyorum daha az once cok buyuk bir kavga gecti aramizda. Ben kendi babama soylersem isler cok karisicak, babam onu yasatmaz resmen. Aklim cok karisik en buyuk pismanligim belki de onunla ayni eve cikmak oldu, ha deyince degisilmiyo, ayni evin icinde hapis gibi. :/ kizlar bir akil verin yardimci olun bana lutfen cok buyuk bir cikmazdayim, cok kotu durumdayim artik siddet gormekten biktim ama okadar cok seviyorum ki onsuz olmakta istemiyorum bunun bi cozumu yok gibi :/
Hepsini okumadım. Bahsettigin gibi birini tanidim uzunca süre ve sana şunu soyleyeyim: çekilir sey değil. Bir de evlilik bundan daha kötü olacak emin ol. Öfke kontrolü yoksa hayat işkence olacak sana. Mazoşist misin derdin ne

insan kendine nasil bu kadar haksizlik edebilir

sayfalarca yorum okudum, şurada takıldım kaldım, bu cümle ağlattı beni...

evlat sahibi olunca anlaşılıyor bazı şeyler, sesimi yükselttiğim zaman gözleri dolduğunda yüreğimi parçalayan kızımı pisliğin biri dövüp itip kakacak öyle mi? Allah'ım sen büyük konuşturma, sen gösterme böyle bir şeyi bana...

Bende hiç unutamıyorum. Birde babam o kadar güzel şefkatli bir adam ki.. Hiç haketmiyordu bu kadar üzülmeyi....
Köydeki evimizdeydik
Gözleri doldu konuşurken zorlandı hiç kızmadı hiç eleştirmesi
Niye ayrılmadin bize niye söylemedin
Ne yaptıysan yaptın anlatabildiğin kadarını anlat bana dedi.
Düşünebiliyormusunuz :( Her şekilde beni sarmalamaya korumaya hazırdı.
O gece babam hiç uyumamış. .... o kadar zor zamanlardı ki...
Ama geçti Allahım şükürler olsun belki de babamın duaları sayesinde
Allah razı olsun..
Çok zor aile içinde yaşayan içinde
Kız çocuklarına sürekli dua ediyorum Allahım kötü psikopat insanlarla karşılaştırma diye
Kızınızi da Allah bağışlasın
Kötü insanlar hiç girmesin hayatina
Yine çok yazmışım ama durduramıyorum kendimi

Küfür ediyor, normalde böyle değildir ama tokat da atıyor, aslında böyle değildir de sinirlenince dövüyor

Kendini kandırdığını görmüyor musun ? Normalde böyle değilse bunu da yapmaz, adam bildiğin şiddete meyilli değil direk şiddetli, ne duymayı bekliyorsun bilmiyorum ama herkes kendi değerini kendisi belirler, kendine layık gördüğün şeyi yaşıyorsun, kolay gelsin.

Hikayeni okudum ve inan cok sevindim kurtulduguna, mutlu olmana..
ama bizim sorun su ki, sevgilimde alkol sorunu falan yok, bir cok defa yargilandim ama gercektende bu sorunlar olmasa aramizda o tamda benim istedigim gibi biri. Yemin ediyorum inanamiyorum bunlari yasadigima, onu bi yanim hala cok seviyor, engel olamiyorum ve affediyorum. Cok fazla sinirli biri, sinirine hakim olamiyor. Ben onun psikologa falan gidipte tedavi yontemiyle sinirlerine hakim olmasini istiyorum, o da bunu istiyor. :/ Ayrilmak okadar kolay degil.

Senin ki daha da kötü arkadaşım çünkü alkol en azından tedavi edilebilir bir şey diye umuyorsun, ama seninki tamamen genetik bir bozukluk olabilir Allah yardımcın olsun...

Buraya konu açmana bile gerek yok
Tabi ki ayrıl ne demek dövmek sen üniversite okuyan genç bir kızsın kendine gel ayrıl

Hikayeni okudum ve inan cok sevindim kurtulduguna, mutlu olmana..
ama bizim sorun su ki, sevgilimde alkol sorunu falan yok, bir cok defa yargilandim ama gercektende bu sorunlar olmasa aramizda o tamda benim istedigim gibi biri. Yemin ediyorum inanamiyorum bunlari yasadigima, onu bi yanim hala cok seviyor, engel olamiyorum ve affediyorum. Cok fazla sinirli biri, sinirine hakim olamiyor. Ben onun psikologa falan gidipte tedavi yontemiyle sinirlerine hakim olmasini istiyorum, o da bunu istiyor. :/ Ayrilmak okadar kolay degil.
niye kolay değil ayrılmak ? ne var seni ona bağlayan, ne mecburiyetin var. çocuğun mu var onun içinmi katlanıyosun ?

Canim hemen ama hemen ayrı ondan. Daha sevgiliyken bunları yapıyorsa evlendiginizde gazetelerden okuruz bir kadın cinayeti daha diye. Kendine gel ve hemen ondan ayrıl hala seviyorum değişir katlanirim diyorsan da kendi düşen ağlamaz

Amin, amin....
tüylerim diken diken oldu....
zaten bunu yaşamayan anlayamaz..
Allah düşmanıma bile yaşatmasın....
daha yazamadiğim bir çok şey var.... çok şükür ki bizim arkamızda ailemiz vardi da destek oldu... olmayan ne yapsınn onlar için daha zor....
ben hiç yüz yüze gelmedim.... bi kaç msj atmiş arkadasıma bir kere de bana... hepsi af dilemek için...
geçen hafta yanımdan arabayla geçti o beni gördü eminim...
karşılaşmaktan çok korkuyorum.. bir gün yolumu kesmesinden çok korkuyorum yakın oturuyor bize :KK61:
ama çıksa da ona acımam, güçlü dururum karşısında..
babam arayıp hep güçlü dur kızım derdi...
ama bitti, çok şükür.........

canım benim sana tavsiyem korksanda asla o senin korktuğunu bilmemeli, dik durmalısın, gerekirse karşına çıkıp seni rahatsız ettiğinde bağırıp çağırmalısın, hatta benim gibi yakasına yapışmalıısın... bende çok korktum ama o bilmedi asla korktuğumu..

İyi de normal olan kendisini yargılayanları dinlemeyi,elin adamından dayak yemeye tercih etmek.:KK14: En azından hastanelik olma riski yok.Ha ama pardon biz anlamıyorduk.
Bunun akılla vs. ile ilgisi tamam belki yok ama kendinizi kandırmayın artık.Sevgiymiş,şuymuş,buymuş boş şeyler.Elinizden sağlığınız gittikten sonra bakalım kaç kişi diyebilir ''ama o rahatsızdı ben de o yüzden katlandım'' diye....

Ne dediğin değil nasıl dedğin olay...

Bende hiç unutamıyorum. Birde babam o kadar güzel şefkatli bir adam ki.. Hiç haketmiyordu bu kadar üzülmeyi....
Köydeki evimizdeydik
Gözleri doldu konuşurken zorlandı hiç kızmadı hiç eleştirmesi
Niye ayrılmadin bize niye söylemedin
Ne yaptıysan yaptın anlatabildiğin kadarını anlat bana dedi.
Düşünebiliyormusunuz :KK43: Her şekilde beni sarmalamaya korumaya hazırdı.
O gece babam hiç uyumamış. .... o kadar zor zamanlardı ki...
Ama geçti Allahım şükürler olsun belki de babamın duaları sayesinde
Allah razı olsun..
Çok zor aile içinde yaşayan içinde
Kız çocuklarına sürekli dua ediyorum Allahım kötü psikopat insanlarla karşılaştırma diye
Kızınızi da Allah bağışlasın
Kötü insanlar hiç girmesin hayatina
Yine çok yazmışım ama durduramıyorum kendimi

yanlışın neresinden dönülürse kârdır sen de unut gitsin canım her işte bir hayır var, bak dur demişsin güçlü durmuş kurtarmışsın kendini, belki de büyük bir felaketin eşiğinden döndün böylece...
kimse hata yapmam demesin, emin ol hepimiz bir şekilde böyle uçurumlardan döndük, ailemizi üzdüğümüz yanlışlarımız oldu ama önemli olan farkına varıp kendini kurtarmak.
herşey insan için... karakter olgunluğuna ulaşabilmek için bunları da yaşayıp görmek gerek demek ki...
Allah, körü körüne yanlış yapmaktan alıkoysun hepimizi, yavrularımızı korusun...

ekleme: Baban gerçekten çok şefkatli çok özel bir adammış. Allah başından eksik etmesin :)

Öncelikle buraya acık yüreklilikle yazman cok önemli,seviyorsun çünkü.yada sevdiğini zannediyorsun desek daha doğru.
Buraya kocasından,sevgilisinden dayak yiyip gelip buraya ayrılıcam diyip ertesi gün barışanlardan değilsin en azından kendini biliyorsun gerceği yazıyorsun.
Aldatılıp defalarca kandırılıp,kandırılmayı isteyenlerden değilsin .
Evet herkesin anlayışlı olmasını beklemek yanlış zaten.Hepimiz insani duygular taşıyoruz.Bugün senin başına gelen benimde başıma gelebilir.Yasadıklarımız bizim duygu ve hareketlerimizi hayata bakışımızı değiltiriyor ve bunu ben yapmazdım nasıl yaptım diyecek seviyeye gelebiliyoruz hepimiz.
Kendini farketmek ilk ve en güzel adımdır.Burada doğru olan hareket elbette ilk yaptığı zamanda doğru tepkiyi vermek ve bu ilşkiyi bitirmek olacaktı.Yada en azından yaptığı hatalı davranışı bir daha asla tekrarlamayacağına inandıracak tavır ve pişmanlığı göstermeliydi.Bu süre zarfında asla görüşmemeliydin.
Ne yazık ki sen defalarca bu davranışa maruz kalıp kabullenen ve sindirilen taraf oldun.Hiç sevgi yada aşk yasamamışsın ki bunu o zannediyorsun.Sımsıkı sarılmışsın bile bile.
Bu durumunu sana farkettirecek ,sana seni anlatacak birileriyle görşmen gerek.Biz buna terapi diyoruz.en iyi yol şuanda bu.Birden kafana dank etmeyecek elbet.Zamanla nasıl bir bataklığın içinde olduğunu göreceksin.Şuan dışardan izleyen insanlar olarak biz sana üzülüyoruz durumunun ciddiyetini varmaman kimimizi sinirlendiriyor hatta.
Ama biliyorum ki gözüne inen perde yavaş yavaş aralanacak.Gün gelecek birgün anlayacaksın.Sadece şunu yap şimdilik.Korun ve sakın evlenme.O evden ayrılamasand ödev bahanesiyle yakın arkadas evine git kal haftanın birkac günü.Sigarayı bırakmak gibi.Birden değil yavaş yavaş cekil.inan bana gün gelecek yüzünü görmek istemeyeceksin

Back
X