Erkek arkdasimdan siddet goruyorum..

Hani evliyken şiddet görsen göstermedi gerçek kişiliğini anlayamadım dersin de .Bekarken dövenden ne bekleyebilir insan .

Şu konuda yazılmış en harikulade cevap...

aynı ev öğrenci şiddet ama cok seviyorum bılemedım donusu olmayan seyler de yasamıssınızdır ama kendını zorunlu hıssetme evlensen öldurur bu seni

Arkadaşım senin yaşadığın şey sevgi değil. Sen aslında iyi biridir iyi kalplidir diyorsun ya aslında kendini anlatıyorsun. Hani herkes karşıdakini kendi gibi bilirmiş ya... O senin iyi biri olmandan kaynaklanıyor. O çok kötü biri ÇÜNKÜ BİR KADINI DÖVÜYOR. Kadını döven adam değildir!!! Bu tür şeyleri okuyunca çok üzülüyorum, ne kadar pişman olsa faydasız. Bir fiskesini yediysen kaç kurtar kendini BAŞKA ÇAREN YOK! HATTA AYRILINCA GÖRECEKSİN GERÇEK YÜZÜNÜ

Aynı evde yaşaman aslında iyi olmuş nasıl biri olduğunu gördün en azından.. Ama yaşadıkların çok üzücü gerçekten, üzüldüm. Ama bu insandan acil uzaklaşman lazım tatlım. Çünkü bu insan sana hayatı zehir eder. Üniversitede bir arkadaşım aynı şeyleri yaşadı sevgilisiyle ve okulu bıraktı onun yüzünden çünkü okulun önünde dövdü kızı. Sonra ne oldu biliyor musun ayrıldılar hemde erkek bıraktı. Gerçi 1 yıl sonra pişman oldu, hatta 3 kere nişan attı çocuk arkadaşımı unutamadığı için ama iş işten geçti artık. Yapacak birşey yok. Kız artık istemiyor. Bence sende kurtulmalısın.. Böyle bir insanı yanında görmek istemen tamam sevginden ama otur mantıklı düşün okumuş kızsın..

Kızım sen iyi misin anasını babasını değil yedi sülalesini arasan bu adam değişmez. Hangi gezegende yaşıyorsun sen.i?? Madem çok seviyorsun madem o aslında çok iyi bir insan ( şiddet uygulayan bir insan nasıl çok iyi bir insan oluyorsa....) evlen canım. O kadar dayak yedikten sonra değişmeyen fikrin bizim görüşlerimizle mi değilecek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…