• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkdasimdan siddet goruyorum..

Bak 11 aylık kızım var öpe koklaya büyütüyorum. Annen de seni öyle büyütmüştür. Sinir hastası gelsin dövsün diye değil. Annen olsam ağlaya ağlaya da olsa tutar kolundan getiririm seni. Madem çok fedakarlık yaptı vs. Tedavi görsün insan gibi davranmaya başlasın ondan sonra barışırsın. En ufak şiddet anında suratına da bakmazsın. Her şeyden önce tedavi.

Bir de insanlar en sevdiklerini kaybedeip hayata devam ediyor. 2 yıllık insan mı seni yıkacak? Ne okuyorsun çok merak ettim?

Sevgi ve dayak ilginç. Allah bana böyle seven rast getirmesin ne diyeyim.

Oncelikle kendimi anlatamiyorum, bi izin verirseniz.
Siddetin kucugu buyugu yoktur, hersey bir sac cekmeyle, kufurle baslar.
Bu konuda HAKLISINIZ, H A K L I S I N I Z!
Size hak vermeyip, onu mu savundum ben ? Bi insan gibi okuyun yahu, bende kendime yeni bi hayat kurmak istiyorum ama hak verin ki bukadar cok sey yasandiktan sonra insan cok yaralar aliyor. Ben bunlari hak etmedigimi biliyorum ama inanin su an cok kotuyum. Cok yalnizim bu iliski icin bi cok seyden vazgectim,fedakarliklar yaptim. O benim icin hic bisey yapmadi diyemem cunku o da cok fedakarliklar yapti ama siddet var iste Allah kahretsin ki bu boyle. Tedavi gormuyor ama kendisi de tedavi gormek istedigini soyledi, affedilir gibi degil hep affettim ama artik istemiyorum.

Hala tedavi diyorsunuz yaa adamın karakteri bu karakter tedavi ile düzelir mi
Asıl kendinizi tedavi ettirin
Daha 21 yaşında şiddeti hak görecek ne fedakarlık yapmış olabilirsiniz

Bak 11 aylık kızım var öpe koklaya büyütüyorum. Annen de seni öyle büyütmüştür. Sinir hastası gelsin dövsün diye değil. Annen olsam ağlaya ağlaya da olsa tutar kolundan getiririm seni. Madem çok fedakarlık yaptı vs. Tedavi görsün insan gibi davranmaya başlasın ondan sonra barışırsın. En ufak şiddet anında suratına da bakmazsın. Her şeyden önce tedavi.

Bir de insanlar en sevdiklerini kaybedeip hayata devam ediyor. 2 yıllık insan mı seni yıkacak? Ne okuyorsun çok merak ettim?
hemsirelik okuyorum

Haklisiniz ben psikolojik olarak cok kotuyum.
Annemi kaybettim 4 yil once, babam el ustunde tutuyor beni ve kardesimi. Okadar cok acilar yasadim ki, bunuda atlatmaliyim bi sekilde.. kendime itiraf edemiyorum belki de , gercekten seven adam yapmazdi. Ben her kavgada cocuk gibi azarlanmaktan, vurmasindan, bana agza alinmicak hakaretler etmesinden cok bunaldim. Bu universitede ilk yilim, burda cevrem de yok, cok kucuk bi yer zaten. Bazen diyorum okulu mu biraksam gitsem cok uzaklara babamla, kardesimle. Buyuk bi cikmazin icindeyim.

Psikologa git. Insanlar senin gibi durumlar yasayan insanlara yardimci olmak icin yillar veriyorlar. Ama sen somut hicbir sey yapmayip, siddet goruyorum ama seviyorum da dersen kusura bakma bize bu yazdiklarimizdan baska bir sey birakmazsin. Seni binbir emekle buyuten aileni dusun kendini dusunmuyorsan. Onlar seni git de elin adamindan dayak ye diye sakinmadi. Kendini dusun, gelecek var onunde. Okulun var, bitirip guzel bir hayat yasamak varken boyle devam edersen hayatina yazik edersin,net. Bile bile lades durumu.

Haklisiniz ben psikolojik olarak cok kotuyum.
Annemi kaybettim 4 yil once, babam el ustunde tutuyor beni ve kardesimi. Okadar cok acilar yasadim ki, bunuda atlatmaliyim bi sekilde.. kendime itiraf edemiyorum belki de , gercekten seven adam yapmazdi. Ben her kavgada cocuk gibi azarlanmaktan, vurmasindan, bana agza alinmicak hakaretler etmesinden cok bunaldim. Bu universitede ilk yilim, burda cevrem de yok, cok kucuk bi yer zaten. Bazen diyorum okulu mu biraksam gitsem cok uzaklara babamla, kardesimle. Buyuk bi cikmazin icindeyim.

Allah rahmet eylesin...Anneniz yok, kolu kanadı kırık halinle seni dövebilecek karakterdeki adamı nasıl sevebiliyorsun? Ne fedakarlık yaptın da vazgeçilmez oldu senin için?
Baban el üstünde tutuyormuş o kıyamıyor ama elin adamı tekme tokat, duysa ne kadar üzülür kim bilir.... vallahi çok enteresansın ya...

Size hak vermeyip, onu mu savundum ben ? Bi insan gibi okuyun yahu, bende kendime yeni bi hayat kurmak istiyorum ama hak verin ki bukadar cok sey yasandiktan sonra insan cok yaralar aliyor. Ben bunlari hak etmedigimi biliyorum ama inanin su an cok kotuyum. Cok yalnizim bu iliski icin bi cok seyden vazgectim,fedakarliklar yaptim. O benim icin hic bisey yapmadi diyemem cunku o da cok fedakarliklar yapti ama siddet var iste Allah kahretsin ki bu boyle. Tedavi gormuyor ama kendisi de tedavi gormek istedigini soyledi, affedilir gibi degil hep affettim ama artik istemiyorum.
Pardon biz hayvan gibi mi okuyoruz?
Ya sen ne yapmak istiyorsun? Affedilecek gibi değil diyorsun ama tedavi görsün yola devam edeyim diyorsun? Cidden ne istiyorsun şimdi sen? Doktora gitmeyen birine sinir hastası diyorsun böylelikle onu aklıyorsun. Ve hala böyle birini sevebildiğini söylüyorsun. O kadar çelişiyorsun ki kendi içinde, dışarıdan bir bak kendine nolur.

yazını yarısına kadar okuyabildim

değer veren insan canını yakabilir mi aklını başına al yahu :KK57:

Oo daha baştan böyleyse evlenince ne olur düşünemiyorum. Bence hemen ayrıl seven bir adam sevdiğine kiyamaz. Yada kabul eder mi bilmem kesin tedavi görmeli yoksa bunun ardı arkası kesilmez

Yaklasik 2 yildir birlikteyiz, 3.5 aydir birlikte yasiyoruz. Ayni universiteye gidiyoruz, kucuk bi sehirdeyiz. Birbirimizi cok seviyoruz, onun da bana cok deger verdigini biliyorum ama sinirlerine hakimiyet konusunda sorunlari var. Iliskimizde burda da anlattigim gibi eski sevgili sorunlari vs olmustu onlari atlattik bi sekilde ben onun icin tek oldugumu biliyorum,goruyorum. Normalde cok dusuncelidir, cok iyi kalplidir ama konu tartismaya gelince artik siddet gormeye basladim. Daha aylar once ilk defa sacimi cekmisti, sonra tokat geldi ve simdi resmen dovuyor. Kufur,hakaret falan bunlari saymiyorum. Normalde hic boyle biri degil ama sinir krizleri geciriyor ve bana saldiriyor. Onu cok cok cok seviyorum ilerde yanimda onu gormek istiyorum o da oyle bilyorum cok pisman oluyo agliyo sonra ama ben artik dayanamiyorum. Ayrilmak istiyorum ama beni bekleyen o yalnizlik o bunalim, ona karsi olcak olan ozleme, onsuzluga cesaret edemiyorum. Ondan baska kimseye asik olamam gibi hissediyorum,o benim ilk sevgilim. Dusuncek olursakta kendimi bu sekilde mahvedemem. Annesine soyledim annesi konusmus onunla, hak vermis annesine. Bugun babasina yazmayi dusunuyorum daha az once cok buyuk bir kavga gecti aramizda. Ben kendi babama soylersem isler cok karisicak, babam onu yasatmaz resmen. Aklim cok karisik en buyuk pismanligim belki de onunla ayni eve cikmak oldu, ha deyince degisilmiyo, ayni evin icinde hapis gibi. :/ kizlar bir akil verin yardimci olun bana lutfen cok buyuk bir cikmazdayim, cok kotu durumdayim artik siddet gormekten biktim ama okadar cok seviyorum ki onsuz olmakta istemiyorum bunun bi cozumu yok gibi :/

Yürüyen üçüncü sayfa haberi gibisiniz; sıkıcı bi su testisi su yolunda vakası.

Tutku derecesindeki aşırı sevgiden kaynaklı duygusallığın etkisiyle işlenecek cinayetin kurbanı rolünde size başarılar, buradaki insanların vaktini çalmayın boş yere. Müsadenizle kendi hayatı için çabalayan insanlara üzülüp fikir versinler sizle uğraşacaklarına.

Ben bu senaryoyu biliyorum..o kadsr iyi biliyorum ki neler olacagini anlatayim sana..seni dövmeye devam edecek sende kendini suclayacaksinbazen,kıskanıyo beni diceksin cok seviyor diceksin aslinda hep sevgiden diceksin..sevmese beni umursamaz ama cok umursuyor döverken kendine bile zarar veriyor degil mi ama sen ona kıyamiyorsun ağliyor pismanim diyor affediyorsun,aradan zaman geciyor duzeldi gibi ama o öyle degil sende artik bi hastasın onun gibi düzeldigini saniyorsun bu yuzden,derslerinde kötüdur simdi senin okulu bile uzatabilirsin bunalima gireceksi onu suclayacaksin yediremiceksin kendine olanlari aglicaksin belki aldatiyor da seni eski sevgilisine mesaj atmis olabilir ama seninle uyuyor dimi bide buna üzül sonra delir kendinden vazgec herseyini kaybet ve bigun buraya bi konu ac ilkti cok sey yasadik ayrilamadim evlendim ve hala ayni degismedi degismicek..

Önce sen insan gibi OKU!

kalbinin neresinde iyilik var acaba seviyorum dedigi kadına siddet gosterebilen adam ilerde cocugunada gosterir neyi kurtarma cabasındasınız evlide degilsin ki evlide olsan bosanırsın cekmezsin yani

Hiçbir kayıp annenizin kaybından daha acı olamaz. Sıkıyorsa gitsin babasını sevsin, bakalım sevebiliyor muymuş öyle. Adam maganda, adam pislik. Siz isterseniz aşkından ölün, pislik işte. Ayrılık sizin için seçenek değil, şart.

Siz bize insanlığı öğreteceğinize, birlikte yaşadığınız erkek arkadaşına öğretin bir zahmet. Yediğin dayaklar çiğnenen kadınlık onurun, gururun seni zedelemedi burada yazılan GERÇEKLER mi ağır geldi?

21 yasinda üni. Ogrencisi olarak piril piril bir hayatin olmali suan senin.
Actigin konuyu bile suan sana yakistiramazken ben,
sen böyle bir hayati nasil yakistirabildin kendine.
Tedavi dir odur budur birak bunlari dusunmeyi simdi.
Tedavi görse nolcak ne degisek.
Sevgiliyken ayrilmayan kiz evlenince hic ayrilmaz nasilsa kafasiyla her firsatta bu yaptiklari devam edecek.
Seviyorum muş, resmen bulmussun bir tane denyo ya baska bulamazsam diye korkuyorsun.
Derhal ayir evi.

Yaklasik 2 yildir birlikteyiz, 3.5 aydir birlikte yasiyoruz. Ayni universiteye gidiyoruz, kucuk bi sehirdeyiz. Birbirimizi cok seviyoruz, onun da bana cok deger verdigini biliyorum ama sinirlerine hakimiyet konusunda sorunlari var. Iliskimizde burda da anlattigim gibi eski sevgili sorunlari vs olmustu onlari atlattik bi sekilde ben onun icin tek oldugumu biliyorum,goruyorum. Normalde cok dusuncelidir, cok iyi kalplidir ama konu tartismaya gelince artik siddet gormeye basladim. Daha aylar once ilk defa sacimi cekmisti, sonra tokat geldi ve simdi resmen dovuyor. Kufur,hakaret falan bunlari saymiyorum. Normalde hic boyle biri degil ama sinir krizleri geciriyor ve bana saldiriyor. Onu cok cok cok seviyorum ilerde yanimda onu gormek istiyorum o da oyle bilyorum cok pisman oluyo agliyo sonra ama ben artik dayanamiyorum. Ayrilmak istiyorum ama beni bekleyen o yalnizlik o bunalim, ona karsi olcak olan ozleme, onsuzluga cesaret edemiyorum. Ondan baska kimseye asik olamam gibi hissediyorum,o benim ilk sevgilim. Dusuncek olursakta kendimi bu sekilde mahvedemem. Annesine soyledim annesi konusmus onunla, hak vermis annesine. Bugun babasina yazmayi dusunuyorum daha az once cok buyuk bir kavga gecti aramizda. Ben kendi babama soylersem isler cok karisicak, babam onu yasatmaz resmen. Aklim cok karisik en buyuk pismanligim belki de onunla ayni eve cikmak oldu, ha deyince degisilmiyo, ayni evin icinde hapis gibi. :/ kizlar bir akil verin yardimci olun bana lutfen cok buyuk bir cikmazdayim, cok kotu durumdayim artik siddet gormekten biktim ama okadar cok seviyorum ki onsuz olmakta istemiyorum bunun bi cozumu yok gibi :/
Aynı ev erken olmuş gercekten. En azından aynı evı paylasacagın ınsanı en seffaf halıyle goruyorsun. Yasayacagın yalnızlık ve bunalım suan kabul etmesende gecıcı ve kişiliğini özguvenını sosyal hayatınıetkıleyecrk bu şiddete devam edersen kendıne buyuk kötuluk edeceksın. Anne ve babasını karıstırmak ayrı bır hata zaten. Aynı eve cıkıyorsun kapıyı kapadın sonrasındada tum sorumluluk sende . Olmuyorsa zorlama acı cekmeye ve bu sekılde kaybetmeye deger mı. Dayagı kufuru yıyıp oturuyorsun. Kım için ? Kocan degıl ki. Adama dusunme fırsatı ver ne yaptım bn desın .. Gerekıyorsa evı ayırın yanı bır insan kendıne bunu yaparmı yapıyormus

Back
X