• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkdasimdan siddet goruyorum..

Oncelikle kendimi anlatamiyorum, bi izin verirseniz.
Siddetin kucugu buyugu yoktur, hersey bir sac cekmeyle, kufurle baslar.
Bu konuda HAKLISINIZ, H A K L I S I N I Z!
Size hak vermeyip, onu mu savundum ben ? Bi insan gibi okuyun yahu, bende kendime yeni bi hayat kurmak istiyorum ama hak verin ki bukadar cok sey yasandiktan sonra insan cok yaralar aliyor. Ben bunlari hak etmedigimi biliyorum ama inanin su an cok kotuyum. Cok yalnizim bu iliski icin bi cok seyden vazgectim,fedakarliklar yaptim. O benim icin hic bisey yapmadi diyemem cunku o da cok fedakarliklar yapti ama siddet var iste Allah kahretsin ki bu boyle. Tedavi gormuyor ama kendisi de tedavi gormek istedigini soyledi, affedilir gibi degil hep affettim ama artik istemiyorum.
evliliginde kocasindan cok dayak yiyip evliligi cok cok yara alan bireyler var ki onlar kocalarini bosuyoda siz sevgilinizi birakamicakmisiniz konu sahibesi.yapmayin lutfen kendinize sayginiz olsun .nikahli kocan diilya degistir nonu bas tekmeyi .unutursun elbet .eminim cogu insan zamaninda unutulmaz asklar yasayip unutmuslardir

Herkesin acı dolu bir hayat hikayesi var sevdiklerimizi kaybediyoruz ağlıyoruz psikolojimiz bozuluyor vs vs...
İnsanlar ölğm acısına dayanıyor sen seni döven sana hakaretler eden psikolojik şiddet uygulayan bir Ada'mın hasretinden mi öleceksin
Evli değilsin evde seni tutan ne? Ne nikah ne çocuk ne elalem ne der kaygısı yaşamıyorsun...
Senin için en güzel yol kendine üniversiteden ayrılmadan yeni bir hayat kurman içinde şuanki erkek arkadaşın olmayan...
Kimse çok şükür vazgeçilmez değil

Aslında, normalde, ama dolu bir konu.
Aslındasını, normaldesini bırak da ayrıl şu erkek müsveddesinden.
Daha evlenmeden böyleyse evlenince ne olacağını bir düşün istersen.

düşünceli, iyi kalpli her erkek gibi o da sevdiği kadını dövüyormuş, ne var ki bunda :KK51:

insan muamelesi yapsaydı acaba seviyor mu diye sorgulaman lazımdı asıl :KK14:

Hep aynı hikaye.
*Flört aşamasında sorunlar var kızlar ne yapayım?
▪ KK dan genel cevap "ayrıl yoksa daha kötü olur".
* konu sahibesinin cevabı "ama çok seviyorum"

* Konu "nişanlım neden böyle yapıyor?"
▪ KK'dan genel cevap "nişanlıyken böyleyse sonrası nasıl olur sen düşün. Evlenince çok çektirir bu adam sana"
* konu sahibesi "ayrılamam çok seviyorum hem nişanlıyım adım çıkar yüzük atamam eşyalarım bile alındı"

* "kızlar evliyim eşimden şiddet görüyorum/beni aldatıyor/alkol sorunu var ama özünde iyi bir adam.
▪ sakın şiddet karşısında susmayın, aldatılmayı yutmayın, alkol sorununa çözüm bulmadan affetmeyin.
* konu sahibesinden gelen cevap "evlatlarıma kıyamıyorum, yuvam yıkılsın istemiyorum, düzelsin diye bekliyorum"

Bu olaylar hiç değişmedi hiç de değişmeyecek sanırım. Bu erkekler bu yüzden böyle biz kadınların yüzünden.

Bir sevgidir tutturmuş gidiyorsunuz sanki biz hiç sevmedik hiç vazgeçmek zorunda kalmadık.

Normalde melek gibidir.
Tamam da adam anormal hareket ediyor onu ne yapacağız?

Deli misiniz, çıldırdınız mı?
Bu herifi terk etmek için neyi bekliyorsunuz?
Düzelir zannediyorsanız boşuna beklemeyin düzelmez.
Böyle susa susa iyi huylu görünürüm benden vazgeçmez zannediyorsanız seçim yapacağı zaman ilk vazgeçtiği kişi siz olursunuz.
Yapılacak şey belli bunu yapmayacağınız da belli.
Dayak yiyecek ve bunu sindirecek kadar kuvvetlisiniz ama bu herifi terk edecek kadar kuvvetiniz yok.
Ah o babanız bilse neler yaşadığınızı. Bir tur dayak da onlardan yer ama bu aefer hakketmiş olursunuz. Tövbe Estağfurullah yarabbim.

Son düzenleme:
Annen baban bir tokat atsa küsüp,dünyayı yıkarsınız ama sevgilinizden gelen şiddete dayanırsınız

Anne baba açısından düşünüyorum. Ben kıyıp sesimi yükseltmeyeceğim elin hayvanı gelip benim evladımı dövecek. Dünya kaç bucakmış gösteririm.

Siz kendinize bunu layık görüyorsanız biz ne yapabilirizki.
Yaşanmışlık çok ayrılamam aşığım diyorsunuz. O zaman dayağı yeyin oturun desek biz suçlu oluruz ayrıl desek yanaşmıyorsunuz.

Siz kendinize bunu layık görüyorsanız biz ne yapabilirizki.
Yaşanmışlık çok ayrılamam aşığım diyorsunuz. O zaman dayağı yeyin oturun desek biz suçlu oluruz ayrıl desek yanaşmıyorsunuz.

Bir dayak atanım bile yok abla sorma:KK72:

üniversite okuman kendi ayakların üstünde durman için o okulda ve o şehirdesin, derdine ne olmuş erkek mi bitiyo sen önce okulunu bitir eline işini al daha çok aşık olucağın kişiler bekliyor seni, ayrılınca peşini bırakır umarım

Bi çözümü yok gibi mi:KK57:
Sizin çözümsüzlüğün ne demek olduğunu henüz yaşamamışsınız. Ama az var bi imzaya bakar. Atın imza yı bide çocuk çakın, sonra seyreyle çözümğ çözümsüzlüğü

Biz ne zaman bu hale geldik.
Bu nasıl bi hikaye,
Nasıl bi yaşam şekli,
Bunlar Türkiye de mi oluyor?
Bu hikayenin neresi doğru ki eğrisini bulalım..
Birlikte yaşam.. Annesine babasına yazmalar.. Okurken aynı eve çıkmalar..
Bişey demiyorum ben yaa... Şimdi bi ton savunucusu çıkar..

Eve cikmakla cok iyi bir karar almissiniz.
Siddet meyili oldugunuz ogrenmeniz yanlis bir nisanlanma/evlilikten kurtarmis sizi. Onu cok iyi tanimissiniz.
Simdi bu adamdan derhal uzaklasin, iletisimi kesin. Duzelebileck bir sey yok. Siddet "hardwired" bir programdir. O istese de durduramaz. Alkolizm ya da madde istismari gibi, yerlesir ve asla iyilestirelemez.
Yoksa onun siddeti sizde hem ruh hem beden kalici yaralara neden olacaktir.
Stockholm Sendromu yasiyor olabilirsiniz.
Derhal esyalarinizi alin ve o mekani terkedin.
Derhal bir psikiyatristle randevu alin, travma gecirdiginizi bile farketmiyorsunuzdur eminim.
Uzaklasin, yeni bir hayat kurun,
Hemen!
Demek ki birlikte yaşam, bi insanı tanıma yolu değil, değişen bişey yok.
İş en başından hata

Kafanı kolunu bacağını kırana kadar devam et madem.Ondan sonra ayrılınca zaten bedensel acından kalp acını hissetmezsin ayrılık zor gelmez. Temiz.

Esiyle coktan yataklari ayirmis sadece cocuk icin ayni evde yasiyorlar, en kisa zamanda bosanacaklar (neye göre kime göre kisa artik Allah bilir) kardes gibi yasiyorlar...

Aslinda özünde cok iyi bir insan, beni cok seviyor, kalbi sevgi ask dolu ama sinirlenince agzimla burnum yer degistiriyor, yine de onsuz hayat düsünemiyorum, günlerce pesinden kosup beni dövmesine sebep oldugum icin bir de üstüne özür diliyorum...

Bence erkekler yerine bunlari söyleyen böyle düsünen kadinlar tedavi olsun. Dayaktan geberdigi halde ama napiiim seviyorum onsuz hayat düsünemiyorum diyen kadina ne dersen bos. Ayni bagimli gibi; o istemedikce tedavi edemezsin.

Hanımlar biz hata yapıyoruz karşımızdakini de kendimiz gibi sanıyoruz ama altta ne gibi psikolojik sıkıntılar var ciddi ciddi sosyologlar psikologlar birleşip bir araştırma yapsalar bu konu sahibi gibi çogu hanımda nasıl biz eziklik yalnız kalma korkusu hiç sevilmeme vs. gibi şeyler çıkar hepsinin toplamı bu sonucu veriyor malesef.

Back
X