• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkdasimdan siddet goruyorum..

Ben size hak veriyorum, zaten dayanicak gucum de kalmadi beni sadece uzen sey birlikte oldugum adamin bukadar acimasiz olabildigi. Hep degisir umuduyla bekledim, hatayi kendimde aradim ama artik en kucuk seyde buyuk kavgalar kopmaya basladi. Benim yasim 21 ve hayatimda ilk defa ona karsi gercek hisler besledim, hic kimse olmamisti ondan once ve ben ayrilmak istiyorum gercektende ama siddeti de onu nekadar cok sevmis olmamida unutamicamdan korkuyorum.

O da seni sevse, ilk saç çekişten sonra tedavi olmak ister, sen buraya konu açmaya bile gerek duymazdın. Madem onun sorunu, o çare bulsun.

Sen kendi anneni, çocuğunu dayak yerken düşün bakalım bi ne hissederdin?

Senin yaşındaki kızlar kafelerde, sinemalarda,konserlerde yaşını, gençliğini yaşıyo. Bu ne üni. Okurken koca kahrı çeken cahil kadınlara dönmüşsün. Anan baban seni bunun için mi okutuyo? Madem adam akıllı geleceğini şekillendirmeyeceksin, dön babanın evine en azından dayak yemekten kurtulursun.

Aynen aptallığın bu kadarına artık inanamıyorum. Kız döven söven adam kahrı çekmeye can atıyor!!!!

Tabi ki ağır tepki vericez.
Erkek şiddetini asla meşru göremeyiz. Ruh hastalarını aklayamayız. Kocası tarafından darp edilen,bıçaklanan öldürülen kadınlara bu saygısızlığı yapamayız. Katilleriniz,dayakçılarınız aslında iyi insanlar tezini destekleyemeyiz kusura bakma.

Madem ilişkinden bu kadar memnunsun dayak yemeye devam et bizden ne istiyorsun? Gençliğini güzelliğini bir ruh hastası tedavi olsun diye peşinde gezerek heba et aferin.

Hiç uğraşmayın anlatmak için evlenip o dayağın 10000 mislini de yese dayak hakaret yiye yiye paçavraya da dönse yine de anlamazlar....en az da 3 çocuk doğururlar adamlara
Burada bir bayan vardı ablası için konu açmıştı ablası kocasından dayak yiyordu ve 3 çocuğu vardı hatta adam çocuklarını da dövüyordu, borç içinde olup hiçbir maddi ihtiyaçlarını da karşılamadığı halde kadın bir türlü adamı bırakmıyordu o geldi aklıma...

Biraz agir tepkiler vermissiniz, bende sizin gibi dusunuyordum bunlari yasamadan once. Ilk sevgilim dedim, insan gibi anlatiyorum size derdimi bu mu simdi? Daha fazla okuyamam, bu zihniyet vs bla bla , bu mudur arkadaslar? Istemeyen cevap vermesin, erkek arkadasim sinir hastasi ve ben onun tedavi olmasini istiyorum cunku onu seviyorum. Cunku aramizda bu kavgalari bi yana birakirsak bir suru guzel sey yasadik. Allah askina yapmayin ya, insallah siz yasamazsiniz ayni seyleri kizlar, ben sizin gibi gaddarca cevap veremem size.

Bireysel teşhisler koymaktan vazgeçin o halde.
Erkek arkadaşınız sinir hastası falan değil,sadece kadına şiddet uygulayacak kadar aciz biri.
Sinir hastası dediğiniz kişi yolda yanından geçenle yan baktın kavgasına tutuşacak kadar bilinçsizdir çünkü hastadır.
Erkek arkadaşınızsa sadece size şiddet uyguluyor.Ortada tedavi görmesi gereken tek kişi var o da sizsiniz ne yazık ki.Bir psikoloğa danışmalı ve ilk aşkların da bir gün çeşitli sebeplerden ötürü bitebileceğini(şiddet mesela) sonrasında hayatın devam edebildiğini öğrenmelisiniz.

Yalçın A. polise verdiği ifadede, “Onu çok seviyordum. Bana yüz vermediği ve terslediği için öldürdüm”dedi.

Tutuklanan Mücahit Y., "Onu çok seviyordum evlenmek istedim, ancak o konsomatristliği bırakmayınca öldürdüm" dediği belirtildi.

Öldüresiye sevmek denen şey bu olsa gerek :KK53:

Evet sevgilin için teksin dediğin gibi eminim sadece seni dövüyodur. Seni dövünce darp raporu al polise git uzaklaştırılsın bida eve de giremez ev sorunun da çözülür. Ya biz zamanında annemizden dayak yediğimizde gücümüze giderdi kaldı ki elin adamı yabi. Nasıl ona saygınız en önemlisi kendinize saygınız kalıyor. Ailenizin yanına gidince nasıl yüzüne bakıyorsunuz baba sizin el üstünde tuttuğunuz kızınızı el oğlu yerlerde sürüyor diyor musunuz? Ayak altına alınmışsınız şu an yalnız ben bazılarının bundan hoşlandığını beslendiğini düşünüyorum.

Ne mazoşist insanlar var ya, bir araba dayak yemiş daha seviyorum diyor pes!:KK14:
Sevmemen için ne yapması gerekir, mesela seni pencereden aşağı fırlatması yeterli olur mu?
Ben ebeveynlerimden bir tanesini sildim bu şiddet yüzünden, sizler dandik bir ilişkiden vazgeçemiyorsunuz ya:KK57:
İyi çözümü yoksa madem , ağzını açma da sinirlerini zıplatma böylelikle dövmez belki. Yalnız da kalmazsın, yaşar gidersiniz. Eh tabi fikrini söylemeden ot gibi yaşamak nasıl yaşamak olursa artık bilemem ama...

Üniversitede ki arkadaşım da sevgilisinden dayak yiyordu ama çocuk çok iyiymiş harçlığını veriyordu, kıyafetlerini alıyordu tek sorun kız yediği dayağın izleri geçene kadar derse gelemiyordu. Bir süre de aynı evde yaşadılar sonra da evlendiler.
En son konuştuğumda ayrı yaşıyorlardı. Sosyal medyadan gördüm geçen gün boşanmışlar. Kızın 10 senesi gitti bu adam yüzünden. Kocasına güvenip bebek sahibi bile olamadı.
Siz de göz göre göre devam ediyorsunuz. Üniversiteye giden ve herhangi bir bağı olmayan bir kızın hala bu ilişkiyi sürdürmesine anlam veremiyorum kusura bakmayın.

Size şiddet uygulayan birini S.E.V.E.M.E.Z.S.İ.Nİ.Z........

artık bu cümleyi görmekten beynim yandı.....
yeter valla yaaaa.....
Kendinize eziyet etmekten zevk mi alıyosuniz.
sevmekyeceksin böyle birini
kusura bakma....

Bir de siz sorun adam somut ne yapıyormuş hastalığı için hani hasta ya,tedavi görüyor muymus

Size şiddet uygulayan birini S.E.V.E.M.E.Z.S.İ.Nİ.Z........

artık bu cümleyi görmekten beynim yandı.....
yeter valla yaaaa.....
Kendinize eziyet etmekten zevk mi alıyosuniz.
sevmekyeceksin böyle birini
kusura bakma....

Mazoşizm Türk kadınlarına vergi adeta.

Back
X