• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek arkdasimdan siddet goruyorum..

Birlikte oldugunuz kisinin kizginlik aninda kendini kontroll edemedigi kesin...böyle insanlar karsisinda babasi olsa döver...

Yazdıkların o kadar tezat ki çok seviyoruz birbirimizi ölüyoruz bitiyoruz ama sevgilim beni dövüyor. hakaret küfür var ohh çok güzel yapıyo senin gibi dayağı yiyip yiyip ayyyyy çokkk seviyorum yaaa diyenler oldukça kadına şiddet bitmez bu ülkede. Anan baban seni oku diye gönderdi elalemin piskopatindan dayak ye otur diyemi gönderdi

Herkes kisiyi cok elestirmis ama..Ne zamandir siddet uyguluyor yazmismi bilmiyorum...sevdigi insan bu kadini 7×24 saat dövdügünü sanmiyorum....sevgide öyle biranda yok olucak bisey degil...elbet bu sekilde devam ederse bir zaman sonra sevgiden eser kalmiyacak...o zaman ayrilicak bu varliktan...ben sidettin bi hastalik oldugunu ve tedavi gerektirdigini düsünüyorum...

Çoluk yok çocuk yok nikah yok sen neyden bahsediyorsun, gerçekten bu adamı ömrün boyunca böyle mi olacak sanıyosun
vıdı vıdı etme aklını başına al! kesse boğazını kimsenin ruhu duymaz
yahu üniversiteye gidiyorsun öğretmemişler bari az televizyon izle orda bas bas bağırıyolar resmi nikah olmadan dini nikah bilmem neyle bu tür işlere kalkışmayın diye millet niye mutlaka resmi nikah olsun diyo hak hukuk sahibi olmak için

sevgiymiş pehh

Stockholm sendromuna kapilmis bir konu sahibi. Celladina asik olmak aptalliktir kusura bakmayin.

3,5 yaşında bir kizim var ve kızımı sevgilisinden,eşinden sözlü yada fiziksel şiddet görürse arkasina bile bakmadan çikmasi gerektiğini ögretecegim.egitimli bir insan olarak yapmaniz gereken belli.

Yorumlari okudum da, bir cogunuzun gozune batan ayni evde yasamis olmam.
Hayir, ailemin haberi yok ve evet cinsel bi birlikteligimiz oldu.
Benim simdiye kadar ayrilmamamin cinsellikle bi alakasi yok, birseyler yasadik diye omrumu heba edemem goz gore gore. Dedigim gibi siddetin buyugu kucugu olmaz. Durduk yere saatlerce dayan yemiyorum, yanlis anlasilmis. Kavga ederken soylemis oldugum yanlis biseyde veya harekette tokat atiyor, baya ve kufur, ki bu da ayrilmam icin gecerli bi neden.
Turkiyede degil yurtdisinda okuyoruz, kucuk bi sehirde. O Turkiyeden kalkti benim icin buraya geldi, bende ailemi birakarak daha da iyi bi gelecegi birakaran sirf onunla olmak icin kalktim buraya geldim. Kiz konusu, kiskanclik vs hic olmadi o konuda bi yanlis yapmadi, normalde sabahlari kahvaltimi, aksam yemegini severek hazirlayan, ailesinin arkadaslarinin onunde beni yucelten, benim icin gunlerce arabada uyumus vs bir suru sey yaptiktan sonra su son 6 aydir belki kavga aninda bana vurmasi, kufur etmesi cok yipratti beni. Hep o sevdigim adami tekrar geri getirme umuduyla devam ettim, ama acimasiz davranmaya basladi artik. Ve sanirim bitti, yeni bir baslangic icin biliyorum su an beni linc ediceksiniz ama sevmeme ragmen ayrilicam. Sana siddet gostereni sevebilir misin? Evet, seviyorum. Ne yobazim ne de mazosist .. ben cocuklugumu, egitimimi, gencligimi cok cok rahat ve iyi yasamis biriyim. Eskiden bende boyle konusuyordum asla affetmem, yapmam, etmem, ayrilirim hemen ama oyle olmuyormus.

Herkes kisiyi cok elestirmis ama..Ne zamandir siddet uyguluyor yazmismi bilmiyorum...sevdigi insan bu kadini 7×24 saat dövdügünü sanmiyorum....sevgide öyle biranda yok olucak bisey degil...elbet bu sekilde devam ederse bir zaman sonra sevgiden eser kalmiyacak...o zaman ayrilicak bu varliktan...ben sidettin bi hastalik oldugunu ve tedavi gerektirdigini düsünüyorum...
Aynen..

bir daha kk da kocam beni dövüyor ama şöyle iyi böyle iyi diyene tek laf etmem..

arkadaşım ne şartlardan geldiysen geldin.. o da senin için ne fedakarlıklar yaptıysa yaptı habire bir bahane öne sürme halindesin.. 21 yaşındasın .. kaç senelik evli çocuklular ayrılıyor hayatlarını yeniden kuruyor sen daha yolun başında neden bu kadar acizsin..
ben sopayı yiyip yiyip seviyorum ama şöyle iyi normal zamandayı anlayamıyorum.. iyi adamın normal zamanı anormal zamanı olmaz.. her durumda iyidir.. ve özellikle anormal durumda ki davranışları bir insanın ne olduğunu gösterir..

Benim simdiye kadar ayrilmamamin cinsellikle bi alakasi yok, birseyler yasadik diye omrumu heba edemem goz gore gore. Dedigim gibi siddetin buyugu kucugu olmaz. Durduk yere saatlerce dayan yemiyorum, yanlis anlasilmis. Kavga ederken soylemis oldugum yanlis biseyde veya harekette tokat atiyor, baya ve kufur, ki bu da ayrilmam icin gecerli bi neden.
Turkiyede degil yurtdisinda okuyoruz, kucuk bi sehirde. O Turkiyeden kalkti benim icin buraya geldi, bende ailemi birakarak daha da iyi bi gelecegi birakaran sirf onunla olmak icin kalktim buraya geldim. Kiz konusu, kiskanclik vs hic olmadi o konuda bi yanlis yapmadi, normalde sabahlari kahvaltimi, aksam yemegini severek hazirlayan, ailesinin arkadaslarinin onunde beni yucelten, benim icin gunlerce arabada uyumus vs bir suru sey yaptiktan sonra su son 6 aydir belki kavga aninda bana vurmasi, kufur etmesi cok yipratti beni. Hep o sevdigim adami tekrar geri getirme umuduyla devam ettim, ama acimasiz davranmaya basladi artik. Ve sanirim bitti, yeni bir baslangic icin biliyorum su an beni linc ediceksiniz ama sevmeme ragmen ayrilicam. Sana siddet gostereni sevebilir misin? Evet, seviyorum. Ne yobazim ne de mazosist .. ben cocuklugumu, egitimimi, gencligimi cok cok rahat ve iyi yasamis biriyim. Eskiden bende boyle konusuyordum asla affetmem, yapmam, etmem, ayrilirim hemen ama oyle olmuyormus.

Ne farkeder
Haticeye değil neticeye bakın
Sonuçta sizi dovuyor mu dovuyor
Siz onun stres topu musunuz canı sikilinca dizi dovuyor
Kendinize değer verin babanız size ne güzel imkan yaratıp yurtdışına okula yollamis
Siz de elin herifine paspas etmişsiniz kendinizi

Yaklasik 2 yildir birlikteyiz, 3.5 aydir birlikte yasiyoruz. Ayni universiteye gidiyoruz, kucuk bi sehirdeyiz. Birbirimizi cok seviyoruz, onun da bana cok deger verdigini biliyorum ama sinirlerine hakimiyet konusunda sorunlari var. Iliskimizde burda da anlattigim gibi eski sevgili sorunlari vs olmustu onlari atlattik bi sekilde ben onun icin tek oldugumu biliyorum,goruyorum. Normalde cok dusuncelidir, cok iyi kalplidir ama konu tartismaya gelince artik siddet gormeye basladim. Daha aylar once ilk defa sacimi cekmisti, sonra tokat geldi ve simdi resmen dovuyor. Kufur,hakaret falan bunlari saymiyorum. Normalde hic boyle biri degil ama sinir krizleri geciriyor ve bana saldiriyor. Onu cok cok cok seviyorum ilerde yanimda onu gormek istiyorum o da oyle bilyorum cok pisman oluyo agliyo sonra ama ben artik dayanamiyorum. Ayrilmak istiyorum ama beni bekleyen o yalnizlik o bunalim, ona karsi olcak olan ozleme, onsuzluga cesaret edemiyorum. Ondan baska kimseye asik olamam gibi hissediyorum,o benim ilk sevgilim. Dusuncek olursakta kendimi bu sekilde mahvedemem. Annesine soyledim annesi konusmus onunla, hak vermis annesine. Bugun babasina yazmayi dusunuyorum daha az once cok buyuk bir kavga gecti aramizda. Ben kendi babama soylersem isler cok karisicak, babam onu yasatmaz resmen. Aklim cok karisik en buyuk pismanligim belki de onunla ayni eve cikmak oldu, ha deyince degisilmiyo, ayni evin icinde hapis gibi. :/ kizlar bir akil verin yardimci olun bana lutfen cok buyuk bir cikmazdayim, cok kotu durumdayim artik siddet gormekten biktim ama okadar cok seviyorum ki onsuz olmakta istemiyorum bunun bi cozumu yok gibi :/[/QUOTE

Canim sen buraya niye konu actinki amacin nedir??? Ayrilmiycagin belli dayak yemege aliscaksin kufurler falan senin yasam.tarzin olcak. Seviyosun ya cok cok cok o zaman senin bundan sonraki hayat felsefen dayak ve kufur. En fazla bicaklar oldurur yani ama olsun sen asiksin o cok iyi biriymis.burdan milletin sana ah canim ama bak sevdiginden dovuyodur degisir falan demesinimi bekliyon oyle bir model yok diye biliyorum hergun haberlerde asik adamlari goruyoruz karisini nasil katlettiklerini.

Ben aynı evde yaşamana bir şey demiyorum mesela. Bak bu senin için avantaj ne olduğunu, nasıl bir karakterde olduğunu görmüşsün. Seni yargılayanları boşver de, sen doğruyu gösterenlere de insan gibi okuyun vs. falan diyorsun.
Kendine dayağı şiddet görmeyi nasıl yakıştırıyorsun, stres topu musun sen o adamın ?

cok garip bi duygu gercektende bi tarafim ondan nefret ediyor, bi tarafimda seviyor, okadar kolay degil nefret etmek.. yasanan okadar seyden sonra bilmiyorum, onu baskasiyla gormeye dayanamam gibi hissediorum ya da ben baskasina asik olamam gibi.

1)Evet aynı evde nikahsız birliktelik yaşıyor oluşunuz ailenizden gizli olduğu için problem
2)Durduk yerde dayak yemiyorum nedir Allasen ? Dayağı haklı çıkaracak davranışlar mı var sizin lügatınızda ?
3)Yurtdışında küçük bir şehirde okuyorsanız..(Buradan sonrası kişisel yorumumdur) muhtemelen iyi bir üniversiteye gidecek yeterli puanı alamadı ve yurt dışı eğitimine başvurdu demektir,bu ne sizi ne de onu fedakar yapar bu sadece ailelerden uzak rahatça hayatımı yaşayayım ama bir yandan da buralara boşuna gelmiş olmayayım gelmişken bari okulu da aradan çıkartayım zihniyetidir.(çok sinirlendim sanırım)
4)o sizin için oraya geldi siz daha iyi bir geleceği bırakarak onun yanına gittiniz pardon da kim kimin yanına gitti orası karışmış ??
5) siz o çocuktan ayrılamazsınız dayağınızı yer yer oturursunuz aradan çok değil 3 sene geçtikten sonra pişmanım çok kötüyüm kk diye konu açarsınız buraya da yazıyorum

cok garip bi duygu gercektende bi tarafim ondan nefret ediyor, bi tarafimda seviyor, okadar kolay degil nefret etmek.. yasanan okadar seyden sonra bilmiyorum, onu baskasiyla gormeye dayanamam gibi hissediorum ya da ben baskasina asik olamam gibi.

ay sen insanın içini karartırsın mıy mıy mıy..
az bi silkelen kendine gel yahu .. gencecik kızsın..
konunun başına bir anket yap bakalım bu sitede kaç kadın ilk sevgilisiyle evlenmiş..
azıcık dik dur kendini sev elin herifinden önce..

nişanlımdan ayrıldıktan sonra acaba hayatıma devam edebilecek miyim, onu unutup önüme bakabilecek miyim diye düşündüğüm bir zamanda babamla mezarlığa gitmiştik, bayramdı. babannemle dedemin mezarlarını ziyaret ettik. mezarlıktan ayrılırken babam " iyi bayramlar anne, iyi bayramlar baba, Allaha emanet olun" dedi ve mezarlıktan çıktık. bir düşündüm insan kendi annesinin babasının yokluğuna alışıyor da önüne bakıyor ama ben elin adamı için, artık hayatımda asla yeri olmaması gereken bir adam için tüm hayatım bitmiş gibi davranıyorum..

demem odur ki, en iyi siz bilirsiniz ölüm acısının bile hafiflediğini ve hayatın devam edebileceğini. şimdi en yakınınızın acısını yaşamışken, ona bile bi şekilde ayak uydurmuşken sizi göz göre göre inciten birinden neden ayrılamıyorsunuz, neden onu unutamayacağınızı zannediyorsunuz?

valla öyle bir unutuluyor ki.. eski nişanlım ayrıldıktan 9 ay sonra arayıp seni hiç unutamam ben, evlensem bile bu mevburiyetten olur asla aşktan olmazz senden başkasını sevemem diyordu, evlendi çocuğu bile oldu.. ben de ona beraberken birgün ayrılsak bile asla numaramı değiştirmeyecem, 30 yıl bile geçse senin beni aramanı bekleyecem asla hayatıma başka birisini almayacam diyordum, numaramı da değiştirdim, onu da unuttum, başkası da girdi hayatıma.. unutursun kardeşim unutursun.. hatta birgün ondan daha çok sana değer veren biri karşına çıkıp da sana vurmaya kıyamadığında, üzülürsün bile geçmişte kendini ziyan ettiğin için.. tek ihtiyacın olacak azıcık bi cesaret..

Back
X