- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.454
- 83
- Konu Sahibi Visnekralicesi
-
Bir tık erkeğe meyilli geldi bana ama tabi tercih sizin.Kusura bakmayın inşallah doğru yere konu açıyorumdur, bu spor ayakkabılar erkek spor ayakkabısına mı benziyor, kötü mü yani bir fikir verir misiniz unisex dediler ama ben beğendim yoksa çok mu erkeksi duruyor? Benim ayakkabılarım küçük bu arada 36 numarasını alicam
O kesin birşey zaten:)) ayakkabı hakkında ne düşünüyorsunuzAyakkabıdan çok ayakkabıyı tutan el dikkatimi çekti
O el erkek eli
Beğendim ama tabi kararsızımBir tık erkeğe meyilli geldi bana ama tabi tercih sizin.
Ayakkabıyı erkek tutuyorsa o ayakkabı erkek ayakkabısıdırO kesin birşey zaten:)) ayakkabı hakkında ne düşünüyorsunuz
Aynen kalmadı renkli ve yüksek taban ayakkabılar her yerde.Şimdi kadin erkek mi kaldı ki erkekler pembe spor giyiyorlar eşim giyer mesela pembe detaylı spor ayakkabı
Teşekkür ederimAyakkabıyı erkek tutuyorsa o ayakkabı erkek ayakkabısıdır
Ha siz ben beğendim giyerim diyorsanız tercih sizin içiniz rahatsa alın güle güle giyinin
Erkek ayakkabısı mı bilmem de ayakkabı çirkin.
Kötü mü demişsiniz fikrimi belirttim. Çok kötü bir replika.Zevkler ve renkler tartışılmaz
Bana orjinal gibi geldi nerden bildin çakma olduğuniKötü mü demişsiniz fikrimi belirttim. Çok kötü bir replika.
Adamın kolundan herşey anlaşılıyor :))Bana orjinal gibi geldi nerden bildin çakma olduğuni
Ayakkabının materyalinden o cool style yazısından,Bana orjinal gibi geldi nerden bildin çakma olduğuni
Erkek ayakkabisi mi bilemem ama fake oldugu kesinKusura bakmayın inşallah doğru yere konu açıyorumdur, bu spor ayakkabılar erkek spor ayakkabısına mı benziyor, kötü mü yani bir fikir verir misiniz unisex dediler ama ben beğendim yoksa çok mu erkeksi duruyor? Benim ayakkabılarım küçük bu arada 36 numarasını alicam
Evet fake olduğunun bende bilincindeyim orijinal bir ayakkabı değil farkındayım, onun için fiyatıda cok düşük.Erkek ayakkabisi mi bilemem ama fake oldugu kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?