Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim oglumunda adi aras isimin cocuga yansidugina inananlardanim kuzum cok sakin hic uyku gaz problemi olmayan bir bebektiAras ismini beğeniyorum suan bende hamileyim oğlum olsa ahmet aras koyarım etrafımdan aldigim tavsiyeler sirac ve ayaz
Benim oglumun adi aras cennete te sifa veren irmak anlaminda5 aylık hamileyim yüce Rabbim nnasip ederse haziranda kucağımda olucak ama hala isim bulamadım lütfen bana yardım edin
Oğlum olacakmış aras ismi için bole yorumlar duyunca daha çok içime siniyirBenim oglumunda adi aras isimin cocuga yansidugina inananlardanim kuzum cok sakin hic uyku gaz problemi olmayan bir bebekti
Tavsiy3 ederim
canım merhaba.Nasipse benimde oğlum olucak ve ismimiz hazırdı.Ama bana rüyamda cocuğun adını BERA olarak söylediler ve ben bu ismi hiç duymamıştım .Sen tek isim olarakmı koyacaksınİlk çocuğum olacak nisan ortası inşallah..sen de sağlıkla al kucağına bebeğini...ben oğluma BERA ismin koymayı düşünüyoeum