• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Erkek bebeği olan anneler bebeğinizin ismini öğrenebilirmiyim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Allah sagsalin birsekilde kucaginiza almayi nasip etsin inşallah anali babalibuyur benim oglumun adi ali ibrahim ben berat olmasini cok isdiyordum amabnasip degilmis mirac yusuf eymen yagiz firat musaf umeyir bunlarda guzel bence

Oglumun adi Aras ama bende eymen ismini cok beğeniyorum sağlıklı kucagina alirsiniz inşallah

Allah saglicakla kucağına almayı nasip etsin benim iki tane oglusum var birinin adi miraç kerim diğerinin berat kerem..

bende karar veremıyorum bır kaç ısımde gelıp gıdıyorum
ÇINAR-AYAZ-RUZGAR-DENIZ-EFE-EGE- gibigibi ne bılım içime bi siniyo bi sınmıo

Oglumun adı çınar ikinciye hamileyim erkek olursa ruzgar eymen olcak sanırim

Eşim çağdaş olsun diyor. Ben beğenmedim
Bende can olsun istiyorum. Eşim beğenmedi
Ooofff ne kadar zor karar vermesi
Bu arada tşk ederim kızlar :anneadayı:

Aras ismini beğeniyorum suan bende hamileyim oğlum olsa ahmet aras koyarım etrafımdan aldigim tavsiyeler sirac ve ayaz

Aras ismini beğeniyorum suan bende hamileyim oğlum olsa ahmet aras koyarım etrafımdan aldigim tavsiyeler sirac ve ayaz
Benim oglumunda adi aras isimin cocuga yansidugina inananlardanim kuzum cok sakin hic uyku gaz problemi olmayan bir bebekti
Tavsiy3 ederim

Ilk oglum poyraz ikincisi kaan.oglan annesi olmak iki kat enerji ve sabir gerektiriyor kolay gelsin sana canim.:))

Benim oğlumun ismi Yekta. Tek, eşsiz, biricik demek kökeni farsça. yektanem diye seviyorum kuzumu:-) bir de asil ismini önerebilirim.

İlk çocuğum olacak nisan ortası inşallah..sen de sağlıkla al kucağına bebeğini...ben oğluma BERA ismin koymayı düşünüyoeum

Benim oğluşumun adı da Aras Toprak.. soyadımız a ile başlıyor, eşime ata diye hitap ederiz ailecek, ona jest olsun diye baş harflerinden A.T.A. oluşturmuştum..

BENİM OĞLUMUN ADI ONUR
ve ismin çocukların karakterine uygun olduğunu düşünüyorum bazen benim oğlum çok onurlu;
yani şöyle diyelim ki ayağı takıldı fena düştü kesinlikle belli etmiyor bir şey olmadı diye geçiştiriyor hemen gurur yapıyor

İlk çocuğum olacak nisan ortası inşallah..sen de sağlıkla al kucağına bebeğini...ben oğluma BERA ismin koymayı düşünüyoeum
canım merhaba.Nasipse benimde oğlum olucak ve ismimiz hazırdı.Ama bana rüyamda cocuğun adını BERA olarak söylediler ve ben bu ismi hiç duymamıştım .Sen tek isim olarakmı koyacaksın

bence ömer koy adil dürüst mert bir oğlun olsun inşallah ...eğer bir gün benim oğlum olursa ömer koyacaktım...nasip olursa :(

Allah hayirlisiyla kucaginiza almayi nasip etsin.
Can ismini ben de cok severim..
Can Ahmed de hosuma gider..
Yasir, Kerem, Arda, Eren, Kaan...

Back
X