Erkek bebegime isim anketi bakarmisiniz?

Hangi isim daha hoş sizce?

• Alparslan

OY: 25 29,4%
  • Emir Karan

OY: 20 23,5%
  • Batu

OY: 22 25,9%
  • Emir Uras

OY: 18 21,2%

• Ankete Katılan
    85

Mira-M

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2017
931
676
103
Merhabalar erkek bebege hamileyim bu isimler icime siniyor ama kararsizim anketi oylarmisiniz

Oyunu Emir Karan dan yana kullandım ama sadece Karen olsa da güzel olır

iki isim koymak istiyorsanız emir karan
yok tek isim olabilir diyorsan alparslan

Alparslan'a oyum
Karan; karanlık kelimesinden doğmuş bir ad ve isimlerin anlamlarının önemli olduğunu düşünürüm
İki tane isim koymak da yorucu

Alparslan'a oyum
Karan; karanlık kelimesinden doğmuş bir ad ve isimlerin anlamlarının önemli olduğunu düşünürüm
İki tane isim koymak da yorucu
Bilmiyordum . Kiziminda iki ismi.oldugu icin oyle dusunmustuk ama bakalim.hayirlisi. tskler yorumunz icin

Bence Batu veya iki isim isterseniz Ali Batu kulağa hoş geliyor

Benim ilk oğlumun iki ismi var. Bazen tek isim mi koysaydim diyorum. İkinciye tek isim koyduk
inanır mısınız ben kızım için bunu iki günde bir düşünüyorum soyismimizinde maşallahı var gerisini siz düşünün
çocuğun adı küçük defterde bir sıra tutar okulda vs. hep tek isim kullanıyorlar. çilesi bana başka çocuk yaparsam tek, kısa ve öz koyup bunun acısını çıkaracağım

Adı çok yakışıyor kendisine de işte iki isim zor

Merhabalar erkek bebege hamileyim bu isimler icime siniyor ama kararsizim anketi oylarmisiniz
Öncelikle tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah, seçtiğiniz isimler güzel fakat benim fikrim 2 isim zor oluyor birde soyadı ekleniyor uzun oluyor ,yani eğitim hayatı iş hayatı yinede karar sizin nacizane fikrimi paylaştım, tek isim daha güzel sanki :)

Haklısınız.bakalım karar aşamasındayız çok tşkkürler

Merhaba Benim fikrim Tek isim olarak emir güzel ya da uras değil de uraz güzel batu da hep batuhana alışkın olduğumuzdan sanırım yarım kalmış gibi geliyor bana hep batı bağtu batuğ fln diye de yanlış yazımlar ve anlaşılmalar olabiliyor. Karan bir arkadaşın yazdığı gibi kara kökünden geliyormuş senin karan gibi bana da hep kara siyah kelimesini çağrıltırdığı için sevemedim. Alparslan çok uzun isim eski bir isim siyasi tarafı da var belki alp ya da aslan olarak düşünebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…