Erkek Bebek Bekleyenler/doguranlar Yardim

şuan klomem kullandım yumurtlamama bakılacak ona göre ilişki tarihi söylenecek ve ilişkiden öncede vajinayı karbonatlı suyla içini yıkayıp yarım saat sonra ilişkiye giricekmişim.duyunca çok şaşırdım ilginç değilmi?hiç duymuşmuydunuz???????????

hala kız erkek ayrımı yapan varmı ya!!!!benim oğlum olcak niye biliyonmu Allah kime verceğini biliyor.Allah a karşı gelitosun canım böyle yaparsan oğlun olmaz.hayırlısını iste olur

merhaba
ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı ve erkekti şuan 28 haftalık hamileyim ve yine erkek bebek beklemekteyim.bi yöntemi varmı bilmiyorum ama ben oldum olası ve gebeliğim boyunca tuzluya aşırı düşkünüm.süt yoğurt lada aram iyidir.erkekte tatlı yenir derler ya bence alakası yok resmen 2 gebeliğmdede midem bulandı tatlıdan.parmağımı tuzluya bandırıdım yalardım.yani tuzluyu çok seven biriym san tavsiyem bu olabilir.hayırlısı yinede

vajinayı bi karbonatla yıkama yöntemini ben de biliyorum canım.ovulasyondan sonraki birliktelikte ve bikarbonatla %90 oranında yakalanabiliyomuş.ama herşey Allah'tan gelir.ben diyorum ki hazinen çok bol rabbim.bana ve benim gibi isteyen herkese ikişer üçer ver.umarım gerçek olur

kıbrıs konusunda daçok tedirgin olduğum için gitmedim.dediğim gibi herşey Allah'tan gelir.böyle çok isteyince bi de üstüne normal yolla hamile kalabilirken gidip özellikle erkek bebek için bu kadar parayı harcarsam,sonuç iyi olmaz gibi geliyo.Allah'ın sopası yok ki gözüme soksun hesabı.hadi oldu diyelim erkek ikiz üçüz.ya özürlü olursa ya da ömrü kısa olursa evlat acısına nasıl dayanır insan.bu yüzden ben kıbrıs düşüncesinden vazgeçtim.Allah'a sığınıcam ve bi dahaki denemem ki bu ay denicem doktor kontrolünde olcak.yumurta takibiyle.belki bu sefer dünyalar güzeli iki kızımın yanına bi de erkek kardeş verir Rabbim hayırlısıyla.

Tatlım aslında ben bu mesajı yaklaşık birbuçuk sene önce yazdım ve yazarken hamileydim.Bende fark ettimki biraz sert bir cavep vermişim şimdi olsa daha yumuşak cevap verirdim.Yani genel yöntemler önerile bilinir tabi,ama hani ben kesin sonuca inanmıyorum.Mesela benim eşim ailesinde bir tane kız yok,yok olmuyor hepsi erkek eşimin baba tarafında yani genler önemli diye düşünüyorum.Umarım dilerim herkes hayaline kavuşur ama ben doktora gitmem gitmeyi önermem çünkü güvenmem korkarım o doktordan sen doktor olsan böyle bir şey yaparmısın,size bir adet kız size bir adet erkek gibi.O açıdan hayırlısı olsun derim,sizin içinde hayırlısı güzeli,iyisi ne ise o olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
ERKEK BEBEK BEKLEYENLER/DOGURANLAR YARDIM

Erkek bebek bekleyenler veya doğuranlar erkek olması için herhangi birsey denedinizmi? Yumurta takibi,catlatma ignesi,shettles metodu gibi lütfen yardım.

canım cinsiyet ayrımı seni mutsuzluğa iter.. ben doğal yoldan hamile kaldım ve 2 ay sonra bir oğluşum olacak inşallah. ama kesinlikle kız erkek farketmez.. hayırlı ve sağlıklı bir bebeğim olsun tek istediğim bu..
allah sanada verecektir mutlu sağlıklı bir bebek:)

buarada yazılanların çok küçük bir kısmına göz attım da niye birbirinize hakaret ettiğinizi anlamış değilim. dünyada cinsiyeti belirleyen tedavi yöntemi yasaklanmıştır.. kısacası bu dünyanın dengesini bozar ve hayat zorlaşır.. bırakında allah herkese hayırlısını versin... hepinize mutluluklar.. hamileliğinizin ve bebeğinizin tadını çıkarın. hala yaşıyorken...

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Tatlım aslında ben bu mesajı yaklaşık birbuçuk sene önce yazdım ve yazarken hamileydim.Bende fark ettimki biraz sert bir cavep vermişim şimdi olsa daha yumuşak cevap verirdim.Yani genel yöntemler önerile bilinir tabi,ama hani ben kesin sonuca inanmıyorum.Mesela benim eşim ailesinde bir tane kız yok,yok olmuyor hepsi erkek eşimin baba tarafında yani genler önemli diye düşünüyorum.Umarım dilerim herkes hayaline kavuşur ama ben doktora gitmem gitmeyi önermem çünkü güvenmem korkarım o doktordan sen doktor olsan böyle bir şey yaparmısın,size bir adet kız size bir adet erkek gibi.O açıdan hayırlısı olsun derim,sizin içinde hayırlısı güzeli,iyisi ne ise o olsun.

sevcancım bak sende kız istiyorsun inşallah olmuştur 2.neyin oldu?allah ömür versin:emir_bebek:

Herkesin gönlünde bir cinsiyet yatar elbet, bunu söyleyince etraftan gelen tepkilere anlam veremiyorum, hamileyim erkek bebek bekliyorum(kız istiyordum ama erkek diye üzülmedim, sağlıklı olsun,kaderi güzel olsun önemli olan tabiki de bu)),Allah nasip kısmet ederse ikincisi olursa kız olsun çok istiyorum, tabi sağlıklı, hayırlısı.. eee ne var bunda, bayan bişey sormuş bilen yazsın,akıl vermek neden?mirmirmirmir

Son düzenleme:
yerimsenibenORKİDECİĞİM BEN YUMURLAMA VE KARBONAT YÖNTEMİ VS.HERŞEYİ DENEDİM.BAKALIM NE OLUCAK OZAMAN HERKESE TASTİKLİ ONAYLI ANLATACAĞIM.10 GÜN SONRA TAHLİL YAPACAĞIM HERŞEYİN HAYIRLISI .SENİNLE TANIŞMAYI ÇOK İSTERDİM ÇOK CANA YAKINSIN SENİ KENDİME ÇOK BENZETİYORUM KENDİMİ GÖRDÜM SENDE GÜZEL HABERLERİNİ BEKLİYORUM CANIM

bu konuda tartışma yapmak çok saçma elbette herkesin gönlünde bir cinsiyet vardır amma kız amma erkek sonuçta herkes sağlıklı hayırlı evlat ister nedense erkek olsun istiyorum deyince birden üstüne gidiliyor insanların illa kız istiyorum diyenlerde var ama onların o kadarda üstüne gidilmiyorr valla ERKEK ÇOCUK SAHİBİ OLMAK İÇİN dualar var bu yasak günah kötü birşey değil amma Allahın takdiridir ve kullar hep hayırlısını diler Allah herkesin gönlüne göre versin tabi benimdekaydirigubbakcemile3yerimseniben:Saruboceq:

hacarr bu yaptığın ne için...gebe kalmak için mi.... yoksa erkek veya kız olması için mi merak ettim... sakın yanlış anlama... sadece meraktan soruyorum...

benim de bi oğlum var Allah bağışlasın... şimdi yeniden hamileyim... ve Annem bana Allah sana da senin gibi bi kız versiin dediği için hiç kız geçmiyo içimden... :roflol: ha kız olursa başımla beraber... o da benim canım... yanlız çabuk yaşlanırım o kadar... kaydirigubbakcemile3gamyoncuiremsu

hacarr bu yaptığın ne için...gebe kalmak için mi.... yoksa erkek veya kız olması için mi merak ettim... sakın yanlış anlama... sadece meraktan soruyorum...

bu anlattığım erkek için ama yumurtlama günü olduğu içinde tabi klomende içtim oyüzden hamilede çabuk kalabiliyorsun

orkideciğim senin ilk bebeğin oyüzden hiç fark etmez ikincide sana çok yardım edicem allahın izniyle benim doktorum süper kıbrıslı ben ilk bebeğim 5 aylıkken gitmiştim ona çok övmüşlerdi ilk muanede kız dedi biliyorum dedim.bu 3.kız dedim eeeee hamile olmadan gelseydin dedi ama benim hamileliğim ilk geceden plansız oldu ve kızım 3 yaşına gelince gittim.şimdide söylediklerini yaptım %75 80 dedi bakalım olacakmı emir bebek.vajina duşunda zorlandım tabiii acemilik bu ay tutmazsa birdahaki ay denicez tutar inşallah.bana diyette uyguladı ama şunu bunu yeme dedi okadar.vajina duşunu özelden girebilirsem yazıcam.sen bana detaylı anlatta girebileyim.seninle telefonlada görüşmek isterim.birine açıpta soramıyorumki siteyle ilgili.sakın bizi bırakma yazmaya devam kıskananlar çatlasın boşver

Ben de hemen kızan arkadaşlara bir anlam veremedim.Sonuçta siz arkadaşlarım illaki erkek olsun kız olursa ben ne yaparım kızlardan nefret ediyorum gibi şeyler söylemediniz ki.Kızınız varsa erkek bebek de isteyeceksiniz.Ben hiç hamile kalmadım inşallah bu ay hamile kalırım.uzun bir zamandan sonra ilk denemem.Mesela ben önceleri ilk çocuğumun kız olmasını çok isterdim.Kız çocuklarına deli gibi aşıktım.Ama bu ay nedense erkek bebeğim olsun diyorum tarifi imkansız bir duygu içimden hep öyle geliyor.Yoksa diyorum meleğim geldi de sevgisi mi içimde.İnşalllah rabbim herkesin gönlüne göre verir.

aysimacimm insallaa oglusunn olurr canimm
rabbim gonlune gore versinn bizede dua et emi :)))
hacarr bacimm msj gonderdimm sana :))))

Back
X