Erkek Bebek Bekleyenler/doguranlar Yardim

Arkadaşlar "Allah dilediğine kız dilediğine erkek çocukları nasip eder (şura süresi)" her kudret Allahın elindedir bizde onun kullarıyız.İçimizden kız çocukta erkek çocukta geçebilir.Allah iğne ucu kadar bile birşey olsa benden dileyin demiştir.Bunun için hayırlı diye başlayarak dua etmemizde istememizde bence bir sakınca yok.Biz dileriz isteriz Yüce mevlam kabul ederse olur.Bence insanın böle bir isteğinin olması sakıncalı değil Allahın gücüne gider demişsiniz.Onun kudreti herşeye yeter.Hayırlı kız veya erkek çocuk vermek onun için pek kolaydır.Arkadaşlar isteyen bol boy önce hayırlı diyerek dua etsin.

peputa bencede öyle dualar ne için?dua etmek demek istemek demek inşallah herkesin gönlüne göre verir

aysimacimm insallaa oglusunn olurr canimm
rabbim gonlune gore versinn bizede dua et emi :)))
hacarr bacimm msj gonderdimm sana :))))

Ayy inşallah canımm amin inşallah hepimizin istediği olur inşallah burdan hamileyiz ve de erkek deriz.İnşallah sizlerin de dünya güzeli hayırlı sağlıklı paşaları olur.Bana dua edin inşallah hamileyimdir 8gün kaldı adetime:)

Allah hepınızın gonlune gore versın kızlar...
hayırlısını nasıp etsın..bende hamıleyım..ve erkek bızde esımle ozel bişi yapmadık..
ama su varkı eşim gılın sulalesınde hiç kız yok ..torunlar evlatlar hepsı erkek:)))kayınvalıdemler ve eşimde cok kız istedi ama nasıp işte..Rabbım ne verırse...eşim şimdiden kız bulana kadar devam dıor ya bakalım artık:))))saka bı yana :)))

hacarcım nedir bu diyet bi yazar mısın.çok merak ettim.benim doktorumda yumurta takibi ve bi karbonatlı duşu söyledi ama diyeti bilmiyorum

kızlar benim için de dua edin.çok istiyorum hayırlı ve ömğrlü erkek evlatlar

burdan kızda erkekde isteyen arkadaşların ALLAH gönüllerindekini veriri. inşallah.
kızı olan erkek oğlu olanda elbetteki kız ister.benim ilk bebeğim kızdı çok üzdüler beni ve ben sürekli iyiyki ilk bebeğim kız olmuş diyorum çünkü o benim küçük arkadaşım.şimdide hamisim oğlum olacak inşallah.kız evalat berekttir derler .
RABBİM HEPİMİZE HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN.

hacarcım nedir bu diyet bi yazar mısın.çok merak ettim.benim doktorumda yumurta takibi ve bi karbonatlı duşu söyledi ama diyeti bilmiyorum

canım yeme dediği şeyleri yazayım.portakal.acılı baharatlar,kola,ekşi elma,turşu,greyfurt,ekşi yoğurt,limon.bunları yememen gerekiyor dedi bende ekşi sevmem zeten iyi oldu.SANA DOKTORUN KARBONATLI DUŞU NASIL TARİF ETTİ?YAPABİLDİNMİ?NEYLE YAPTIN SENSE BAHSET LÜTFEN????

kizlarr bu diyetin hic bi gecerliligi yok kendinizi kaptirmayinn
hacar cimm portakall aksina bol bol yenilmeli diye duymustumm
kisacacsii tuzluyuu bol bol yiyceksin yanii sodyumm birde potasyum vardii

kizlarr bu diyetin hic bi gecerliligi yok kendinizi kaptirmayinn
hacar cimm portakall aksina bol bol yenilmeli diye duymustumm
kisacacsii tuzluyuu bol bol yiyceksin yanii sodyumm birde potasyum vardii

kız alemsin valla heryerede yetişiyorsun ilahii ben seni takip etmekten yoruldum ayol bu ne hız.orkideciğim artık bende bilemiyorum bütün bilgiler karıştı vallahi ama benim listemi anlayamadım dedimya doktorumun ayağı kırıktı diye hemşiresi dediki yumurtlamama baktırmaya gitmiştim hemşire diyete uydunmu dedi yok ben ekşi yiyemem dedim zeten yemicektin dedi al sana buyur doktorun yedediğini hatırlıyordum bende aman boşver bencede diyetle olacak iş değil inancım zaten yoktu.ama onuda tam öğrenirim yanlış bilgilendirme olmasın.orkidem perşembe allahın izniyle hamilemiyim değilmiyim bir öğreneyim pozitifse birde 5.ayımı beklerim cinsiyeti ne diye bekle yavrum bekle.orkideciğim İLK SANA YAZACAĞIM...........:teytey::teytey::teytey:

kizlar ya vala bazilari hamile kalayim da ne olursa olsun diye duusnurken siz cinsiyet secmeye ugrasiyorsunuz. ne diyelim. Allah gonlunuze gore versin. gene de ne yaparsaniz yapin kismet ne ise o bulur. tek bir kiz sperm bile yeter bunu unutmayin.

bence yapil,masi gereken tek sey ovulasyon zamanini belirlemek ovulasyin tesleri ile ve 5-6 gunluk cionsel perhizin ardindan, sadece 1 kere ve ovuasyiondan sonra! iliskiye girmek. ovulasyondan once degil, ovulasyon zamani degil, ovulasyondan hemen sonra ki erkekler hizli yuzsun kizlardan once ulassin yumurtaya sansi yukselir ama dedigim gibi kizin biri tum erkeklere bedeldir. daglari deler, yollari asar, erleri yener bir basina:)

benimde oğlum olucak özel bişey yapmadım,cinsiyet içinde kız oğlan farketmez eli ayağı düzgün olsun dedim Rabbim böyle takdir etmiş ve bir oğlan vermiş hiç önemli değil Allah evladın hayırlısını,sağlıklısını versin....yerimseniben

Aynen

selam evet ikinci ısteyenler tabıkı farklı cınsıyet ıster... benımde ondört yaşında bı oğlum var ve kız ıstıyorum bız ısterız ama takdır rabbımızındır......hayırlı ve sağlıklı ols da kız erkek farketmez elbette .. ama insanız ve farklı isterız ....benden ısteyın dıyor rabbımız ama sonra o ne verırse amenna............kızın yerı ayrı erkeğın yerı ayrı.....yeterkı bı kardeşi ols rabbım herkesın yardımcısı ols bakalım ben de kırkımdayım ve bı daha denıcem.............yureğımde kız var ama rabbım hangısı hayırlıysa onu versın ..............herkese başarılar.............

canım yeme dediği şeyleri yazayım.portakal.acılı baharatlar,kola,ekşi elma,turşu,greyfurt,ekşi yoğurt,limon.bunları yememen gerekiyor dedi bende ekşi sevmem zeten iyi oldu.SANA DOKTORUN KARBONATLI DUŞU NASIL TARİF ETTİ?YAPABİLDİNMİ?NEYLE YAPTIN SENSE BAHSET LÜTFEN????
hayatım puar diye pompaya benzeyen bi alet var.medikalcilerden bulabilirsin.onun ince uçlusu olacak.1 litre kaynamış soğumuş suya 1 tatlı kaşığı dolusu karbonat atıp beyazlaşana kadar karıştırıyoruz.daha sonra 4 ya da 5 kez oluyo,o suyu puara doldurup yıkıyosun rahmi.hiç de acı vermiyo kesinlikle.ama puarın ince uçlusunu bulmak gerekiyo

Arkadaslar,
Bu siteye yazdigim ilk mesaj olacak, oncelikle herkese merhaba.
Allah herkesin gonlune gore versin. Ben sadece kullanicilardan birine doktorunun onerdigi karbonatli vajina dusuna yonelik birseyler yazacagim.
Bir defa her doktorun onerdigi mutlak dogru yahut yararlidir diye kesin bir beklenti olmamali. Daha gecen hafta okudugum bir makalede, sirke yahut karbonatla yapilan bu uygulamanin:
vajinanin dogal florasini bozdugu icin enfeksiyon riskini artirdigi,
vajinada var olan enfeksiyonu uterus, fallop tuplerine kadar yayabilecegi
vajinanin irrite olacagi
hatta kadinin hamile kalma kabiliyetini bile dusurecegi saptanmis.
bazi arastirmalarda dusuk kiloyla dogan bebeklere sebep oldugu, dis gebelige de neden olabildigi saptanmis.

lutfen her duydugumuzu uygulamayalim, once arastiralim dogrumu guvenlimi, bana bir zarari varmi diye.
Bakin kullanan arkadasin kasiklarinda iki gun cok siddetli agri olmus, yaparken can yakmamis olsada bu doktor uzun vade de zarari olmadiginin garantisini verebiliyormu acaba...

Son düzenleme:
canım doğruluk payını bilemem ama eskiden ikinci dünya savaşı yıllarında almanyada denenmiş diye duymuştum eğer erkek sürekli protein(et,süt,yumurta,bal,yağ) ağırlıklı beslenir hiç sebze meyve yemezse erkek oluyormuş

ben yumurtlama gününden 4 gün önce ve tam yumurtlama günü beraber oldum ilkim kızdı buda erkek.ama bunu özllikle yapamadık çünkü evimizde misafir çoktu o günelrde yanlız kalabilmiştik.ama rabbimden önce hayırlısını ikincide erkek istedik.ALLAH TAMAMINA ERDİRİSN.

isis

Rabbim senin benim hepimizin gönlüne göre versin

Ama kendimizi fazla kaptırmamak kaydıyla canım
Aksi halde yine üzülen bizler oluruz

isis

Rabbim senin benim hepimizin gönlüne göre versin

Ama kendimizi fazla kaptırmamak kaydıyla canım
Aksi halde yine üzülen bizler oluruz

evet canım ben zaten illa erkek olsun demiyorum ama gönlümden geçen hep erkek ama kızım olursa pembiş pembiş giydirirm süslerim onu kaydirigubbakcemile3kız çocuk kıyafetlerinede içim gidiyor delikafaduldenben sadece insanların hemen aaaaa sağlıklı olsun öyle deme gibi saçma sapan tepkilerinden bıktım bir kişi olsun Allah gönlüne göre versin demiyor :1no2: artı umarım Allah herkese hayırlısını ve gönlündekini versin:1hug::Saruboceq: ve lütfen tartışmayın arkadaşlar :çok üzgünüm:

Back
X