Doğuma Hazırlık Erkek bebek isim için yardım lütfen!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Erkek bebek isim için yardım lütfen!!

• Mert

OY: 4 12,5%
  • Yiğit

OY: 1 3,1%
  • Yağız

OY: 1 3,1%
  • Demirhan

OY: 2 6,3%
  • Çınar

OY: 5 15,6%
  • Çağan

OY: 6 18,8%
  • Kerem

OY: 5 15,6%
  • Batu

OY: 3 9,4%
  • Sarp

OY: 2 6,3%
  • Kuzey

OY: 3 9,4%

• Ankete Katılan
    32
  • Anket Kapalı .

aysedeniz06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2015
68
34
8
35
Arkadaşlar bu isim işi ne zormuş..
insanın aklında net bi isim olmayınca bir sürü alternatifler geliyor..
daha önce düşündüğüm isimlerden bazılarını eledim ..bu isimler içindeki önerileriniz ve yorumlarınız lütfen..!!

Erkek ismi zor gercekten. Doguma yakin netlesir. Oglumun adina oy verdim.

İnşallah..oğlunuzun adı kuzey sanırım..karakteri nasıl ? kuzey isimli çok yakından tanıdığım olmadı hiç.
Aslında telafuz olarak çok beğüeniyorum etrafımdakiler yönden başka anlamı yok isim olarak uygun değil diyolar.
ama yine de beğendiğim için listeden çıkaramadım.

İnşallah..oğlunuzun adı kuzey sanırım..karakteri nasıl ? kuzey isimli çok yakından tanıdığım olmadı hiç.
Aslında telafuz olarak çok beğüeniyorum etrafımdakiler yönden başka anlamı yok isim olarak uygun değil diyolar.
ama yine de beğendiğim için listeden çıkaramadım.
Soylenisi cok guzel . Hem yon hem karadeniz. Kuzey isiklari ve kuzeyden esen iki ruzgar isim anlamlari. Biri sert biri iliman. Belli olmuyor bir yasinda cok inat ama burc ve soya da bagli. Cok yakisikli ve karizmatik oglum . Herkesin oglu kendine oyledir ama Sokakta herkesin ilgisini ceker. Ve akrabalar çok canlar yakacak der. Dogdugunda bir hemsirenin abisinin ismide kuzeydi .Kuzeyler cok yakisikli karizma oluyor abimde oyle demisti. İsmini herkes seviyor suan tam yakişmis ona. İlla uzun uzun anlamli olmasina gerek gormuyorum. Cicek bocek bilmem ne bahceside beni bayiyor. Bir cok anlami var sadece yon degil.

Kerem isminide begenirim bu ara pek koyulmuyor. Demirhan degilde Demir olarak guzel. Sarpin bi olumsuz anlamini okudum sanki nette tam hatirlamiyorum. Yigit mert cok var . Batuyu begenirim. Bizim bi akrabadada var. Sakin ve yakisikli cocuk oda.

Kerem isminide begenirim bu ara pek koyulmuyor. Demirhan degilde Demir olarak guzel. Sarpin bi olumsuz anlamini okudum sanki nette tam hatirlamiyorum. Yigit mert cok var . Batuyu begenirim. Bizim bi akrabadada var. Sakin ve yakisikli cocuk oda.

Yorumlarınız için çok teşekkürler..sizinki tek isimli sanırım..adıyla sağlıkla yaşasın..
Batuyu bende çok beğeniyorum aslında ama batulara da batuş denme durumu biraz bu isime soğuttu beni.. yoksa düşünmeden direk koyacağım isimdi.listeden de çıkaramıyorum.öyle bi durum.

Tek isim cift ismi sevmiyorum . Okulda ayri evde ayri. İsmini bilmeli cocuk. Zaten isim ona ozel birsey. Birini kullacak digerini kullanmayacak. Hayirlisi olsun. Ergec karar veriliyor

Tek isim cift ismi sevmiyorum . Okulda ayri evde ayri. İsmini bilmeli cocuk. Zaten isim ona ozel birsey. Birini kullacak digerini kullanmayacak. Hayirlisi olsun. Ergec karar veriliyor

inşallah şuan en merak ettiğim iki şey ismi ve nnasıl doğuracağım:dua:

Kerem hariç hepsi güzel öz türkçe isimler. Çocuklarımıza öz türkçe isimler koyarak dilimizi yaşatmalıyız.

Back
X