- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.545
- 798
- Konu Sahibi Aysegul6712
-
Ben eski Türk hükümdarı adlarını severim. Alparslan, Metehan, Atilla, küçük oğluma Balamir adını koyduk mesela. Küçüğe bu adı koyacağımı bilseydim büyüğe de Baybars adını koyardım. Türk ülkü ocakları gibi gezdirirdim olmadı. Bir oğlum daha olursa Baybars adını koymayı düşünüyorumEşim de aynı fikirde
OhoooEdirneli değilim diyormuşumMeriç unisex bir isim galiba dimi kadında da duymuştum
Yahu ağzını hayra açBen eski Türk hükümdarı adlarını severim. Alparslan, Metehan, Atilla, küçük oğluma Balamir adını koyduk mesela. Küçüğe bu adı koyacağımı bilseydim büyüğe de Baybars adını koyardım. Türk ülkü ocakları gibi gezdirirdim olmadı. Bir oğlum daha olursa Baybars adını koymayı düşünüyorum
Alperen de Türk ismi ama siyasi mi sizce ya ? Öyle diyenler oluyor . Sorun yaşar mi acaba diyorumBen eski Türk hükümdarı adlarını severim. Alparslan, Metehan, Atilla, küçük oğluma Balamir adını koyduk mesela. Küçüğe bu adı koyacağımı bilseydim büyüğe de Baybars adını koyardım. Türk ülkü ocakları gibi gezdirirdim olmadı. Bir oğlum daha olursa Baybars adını koymayı düşünüyorum
Ben kıza olan inancımı kaybettimYahu ağzını hayra açbelki kızın olur. Ona da Öz Türkçe bir isim koyarsınız olur biter.
Düşünürseniz kız olarak düşün litfenBen kıza olan inancımı kaybettimzaten üçüncü çocuk düşünmüyorum olursa da o zaman bakarız kısmet.
Aman niye sorun yaşasın? Öyle olsa Deniz adında kimseyi dolaştırmazlardı. Ama Alperen adını sevmiyorum benAlperen de Türk ismi ama siyasi mi sizce ya ? Öyle diyenler oluyor . Sorun yaşar mi acaba diyorum
Benim de eşimin tarafı hep erkekBen kıza olan inancımı kaybettimzaten üçüncü çocuk düşünmüyorum olursa da o zaman bakarız kısmet.
Ufaklık için çok düşündüm olmadıDüşünürseniz kız olarak düşün litfen
Aa neden ki sevmiyorsunAman niye sorun yaşasın? Öyle olsa Deniz adında kimseyi dolaştırmazlardı. Ama Alperen adını sevmiyorum ben
Ben de Mert Kaan olarak düşünmüştümBenim oğlumun adı Kağan Mert, Kağan'ı babası,Mert'i ben koydum.
Eşim istiyor onuBilmemkoyan koysun canım
Çok kuralcı ve titiz bir çocuk, yaşından çok olgun bir karakteri varBen de Mert Kaan olarak düşünmüştümolabilir aslında hala düşündüklerim arasında. İsim çocukta çok etki eder diyorlar uslu mu büyüdü hareketli mi büyüdü oğlunuz :)
Aman boş ver. Bu devirde ikiden fazla çocuk çok riskli. Olursa da hayırlı sağlıklı bir kızın olur inşallah.Ufaklık için çok düşündüm olmadı
Ne güzel maşallh onaÇok kuralcı ve titiz bir çocuk, yaşından çok olgun bir karakteri var.
Amin inşallahAman boş ver. Bu devirde ikiden fazla çocuk çok riskli. Olursa da hayırlı sağlıklı bir kızın olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?