- 9 Kasım 2013
- 4.369
- 4.372
- 198
Allah iyiliğini versin yaAy canim yanlis anlama da ne zaman isim konusu gecse cübbeli ahmet hocanin bi sözü var o gelir aklima gülerim.
Adamin biri gitmis hocaya hocam oglum oldu bi isim söylesen de koysak demis. Hoca atiyorum ahmet koy diyo adam herkeste var diye itiraz ediyo. Mehmet koy diyo yok hocam kuranda gecsin diyo. Muhammed koy diyo yok hocam orjinal bi isim ariyorum diyo. Bu kez hoca diyoo e firavun koy o zaman hem kuranda geciyo hem kimsede yok hemde cok orjinal.
Aklima geldide paylasmak istedim. :)
Allah iyiliğini versin ya...
Ay canim yanlis anlama da ne zaman isim konusu gecse cübbeli ahmet hocanin bi sözü var o gelir aklima gülerim.
Adamin biri gitmis hocaya hocam oglum oldu bi isim söylesen de koysak demis. Hoca atiyorum ahmet koy diyo adam herkeste var diye itiraz ediyo. Mehmet koy diyo yok hocam kuranda gecsin diyo. Muhammed koy diyo yok hocam orjinal bi isim ariyorum diyo. Bu kez hoca diyoo e firavun koy o zaman hem kuranda geciyo hem kimsede yok hemde cok orjinal.
Aklima geldide paylasmak istedim. :)
rüzgarlar çok mu yaramaz oluyormuş rüzgar gibi esmesin sonraKayra, Tuna ve Rüzgar üçü de çok beğendiğim isimler :)
yok öyle saçma isim koymaya niyetim yok eski isimlerden de olabilir kayra o kadar çok ki artıkkimseye olmayan orijinal bir isim olsun diye dusunup sacma sapan isimler koymayin bebisinize bence.
benim isim onerilerim :
ali
murat
kayra
yavuz
Evet öyle bir şey de varmış :) teoman'ı da çok güzel bulurum ben şahsen hem isim olarak hem sanatçı olarakrüzgarlar çok mu yaramaz oluyormuş rüzgar gibi esmesin sonra
aklima simdi geldi. deniz ismi de cok hos. erkege daha cok yakisiyor bence. ali deniz falan hos olabilir mesela.yok öyle saçma isim koymaya niyetim yok eski isimlerden de olabilir kayra o kadar çok ki artık
teoman a ben bayılıyorum ama eşim hiç beğenmedinEvet öyle bir şey de varmış :) teoman'ı da çok güzel bulurum ben şahsen hem isim olarak hem sanatçı olarak
Selman, Mete, Yahya, Zahit, Mirozan... Bu isimleri beğeniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?