Doğuma Hazırlık Erkek bebek ismi önerisi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Dert bende derman sende

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2018
2.203
5.080
158
Adım adım gebelik bölümüne de aynı şeyi yazdım ama konunun yeri neresi bilmediğim için.
Lütfen sayın yöneticiler banlamayin yanlis yere actiysam birini kapatabiliriz.
Ben erkek bebek için isim önerilerinizi bekliyorum.az bir zamanım kaldı.

Adım adım gebelik bölümüne de aynı şeyi yazdım ama konunun yeri neresi bilmediğim için.
Lütfen sayın yöneticiler banlamayin yanlis yere actiysam birini kapatabiliriz.
Ben erkek bebek için isim önerilerinizi bekliyorum.az bir zamanım kaldı.
Benim en sevdiğim erkek ismi burak eşimin adı olmasa çocuğuma da vermek isterdim

Ilgar’ı daha önce hiç duymadım, anlamı nedir?
Bır cok anlamı var. Verılen söz , atla yapılan hücum, havanın açık olması. Türkçe kokenlı bır sözcük. Hamza’da yıgıt haybetlı, Allah’ın Arslan’ı anlamında. Anlamlı olarak uyumlu düşüyor. Esım asker olduğu ıcın bebısımız de öyle olur ınsallah

Bır cok anlamı var. Verılen söz , atla yapılan hücum, havanın açık olması. Türkçe kokenlı bır sözcük. Hamza’da yıgıt haybetlı, Allah’ın Arslan’ı anlamında. Anlamlı olarak uyumlu düşüyor. Esım asker olduğu ıcın bebısımız de öyle olur ınsallah
Ben ılgarı daha çok beğendim yanına da Yağız, yiğit gibi isimler daha güzel durur gibi geldi, ama önemli olan sizin neyi beğendiğiniz.içinize sinen bir isim olsun. Sağlıcakla gelsin :KK36:

Ben ılgarı daha çok beğendim yanına da Yağız, yiğit gibi isimler daha güzel durur gibi geldi, ama önemli olan sizin neyi beğendiğiniz.içinize sinen bir isim olsun. Sağlıcakla gelsin :KK36:
Cok sevındım begenmenıze. Yıgıt yağız ıkımızın aılesındede var Hamza ıkımızın aılesındede yok. Hamza ısmı olanlara baktım ısımlerınden cok memnun.

Back
X