- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.695
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir deniz isteyen eş de bende mevcut :) başlarda istemiyodum şimdi ısındım sanki deniz ismine ama erkek mi kız diye karışıklık yaşar mii acaba bi de eşim koyunca ismi sanki eksik oldu ben koyayim dicem.hiç bi isim de içime sinmiyo bakalım artık :)
Benim de kuzenimin adı deniz çok şımarık bi kız hiç deniz ismini düşünmemiştim ama aynen dediğin gibi eşimin de önerdiği en iyi isimdi resmen bize ölümü gösterip sitmaya razi ettilerValla ne kadar zormuş isim seçmek. İnsanın içine tam olarak sinmiyor hiç biri. Ben Kerem veya Selim diyorum.
Deniz ismi güzel ama benim eltimin ismi. Kızla bir problemim yok ama tuhaf geliyor o ismi koymak. Gerçi eşimin bulduklarının arasında Deniz yine en iyisi.![]()
Benim de kuzenimin adı deniz çok şımarık bi kız hiç deniz ismini düşünmemiştim ama aynen dediğin gibi eşimin de önerdiği en iyi isimdi resmen bize ölümü gösterip sitmaya razi ettiler![]()
Yok ben zaten fikir almak icin acmisim konuyu ama bazi isimler guzel ancak cok fazla kullanilinca iyi olmuyor.Iyiki Kerem koymussunuz.Eymen bencede guzel amaa...2014-2015 dogan bisuru Eymen biliyorum.Bi zaman sonra artik ismini sormak yerine yilini sorsak isim belli.Bi ara Can Cem Ege Berk cok olduKirilmaca darilmaca yok hic birinede oy v eremedim...bende yeni dogum yaptim oglumun adi Kerem. Eymen le ikisinin arasinda kalmistik belki fikir olur
Emir i eledim sankieğer bunların arasında kaldıysanız en güzeli Emir olurdu![]()
En iyisi deniz koyalım gitsin ben alistim sanki :)Yok ben zaten fikir almak icin acmisim konuyu ama bazi isimler guzel ancak cok fazla kullanilinca iyi olmuyor.Iyiki Kerem koymussunuz.Eymen bencede guzel amaa...2014-2015 dogan bisuru Eymen biliyorum.Bi zaman sonra artik ismini sormak yerine yilini sorsak isim belli.Bi ara Can Cem Ege Berk cok olduKafam fena karisik kizlar.Isim icin direten bi kv.kp.olsa belki bu zorluklari cekmezdik...tovbe tovbe
Kiz ismi bisuru var begendigim ama erkek sanki daha zor gibi
Allah nasip kismet ederse erkek bebegim olacak ama bi turlu karar veremiyorum.Cok uzun olmasin ve tek isim istiyorum ancak karar veremiyorum hangisi daha guzel ve anlamli.Begendigim isimleri yaziyorum...sizce hangisi en guzel?Fikrini soyleyen herkese cok tesekkurler
Allah nasip kismet ederse erkek bebegim olacak ama bi turlu karar veremiyorum.Cok uzun olmasin ve tek isim istiyorum ancak karar veremiyorum hangisi daha guzel ve anlamli.Begendigim isimleri yaziyorum...sizce hangisi en guzel?Fikrini soyleyen herkese cok tesekkurler
bence onur ismi güzel bende istemiştim yiğenimizin ismi olduğu için vazgeçtik.Allah nasip kismet ederse erkek bebegim olacak ama bi turlu karar veremiyorum.Cok uzun olmasin ve tek isim istiyorum ancak karar veremiyorum hangisi daha guzel ve anlamli.Begendigim isimleri yaziyorum...sizce hangisi en guzel?Fikrini soyleyen herkese cok tesekkurler