Doğuma Hazırlık Erkek bebek ismi...sizce hangisi guzel?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Erkek bebek ismi?

• Onur

OY: 53 28,0%
  • Emir

OY: 75 39,7%
  • Bora

OY: 43 22,8%
  • Amir

OY: 5 2,6%
  • Karan

OY: 13 6,9%

• Ankete Katılan
    189
Aslinda bende Onur Ve Emir arasinda en fazla kaldim...oburleri degisik geldi ama fikir almak istedim kizlar cok tesekkurler.:KK36:Demek ki Onur ve Emir arasinda karar vericez

Bora diyorum.
Saglikli ve hayirli bir evlat olsun insallah :nazar:

Allah nasip kismet ederse erkek bebegim olacak ama bi turlu karar veremiyorum.Cok uzun olmasin ve tek isim istiyorum ancak karar veremiyorum hangisi daha guzel ve anlamli.Begendigim isimleri yaziyorum...sizce hangisi en guzel?Fikrini soyleyen herkese cok tesekkurler

Şu anda elini sallasan Emir'e çarptığı için direk eledim. Bora'ya oy verdim ama Onur da iyidir.

Ben de çok kararsızım bu sıralar. Kerem ismini düşünüyorum. Eşim de Deniz diye tutturdu.

Ben Onur diyorum, Onur ismi çok güzel, hem biricik sevgilimin de ismi:KK22: İsimlerinin hakkını veren, düzgün kişiler oluyorlar.

( Emir ise çok saçma, anlamsız ve görgüsüz kesim ismi gibi geliyor bana. Zaten Allahın cezası eximin ismi o da:63:)

Bora ismini severim aslında ama bizim okulda bora vardı, çocuğa malbora diye sesleniyorlardı. Onur dedim ben

Şu anda elini sallasan Emir'e çarptığı için direk eledim. Bora'ya oy verdim ama Onur da iyidir.

Ben de çok kararsızım bu sıralar. Kerem ismini düşünüyorum. Eşim de Deniz diye tutturdu.
Kerem cok guzel:KK68:romantik,hos geliyor kulaga.Deniz kiz da var...bence Kerem cok iyi

Türkiyede Emir ismi asiri cok kullaniliyor, gecen yil hotelde bir
Sürü Emir vardi, sasirmistim baya.
Onur güzel

Bora bence bu sayılanların içinde en iyisi.
Doğadan gelen isimleri severim. Rüzgar, Toprak, Deniz gibi erkek isimler yani...

Emir ama çok duyulmuş, geri kalan isimler pek benim tarzım değil maalesef canım

Back
X