Erkek bebek isteyenler

Sizmi bana ogreticeksiniz neyin ne oldugunu.gecerli bi cevabiniz yoksa lutfen yorum yapmayin.duanin gucuyle hersey olur.tabiki hayirlisini istedim ama gonlumden gecen biseyde var.tekrar yorum yapmayin
Dene bakalım oluyor mu? Dua ettiği şey Allah rızası için sanki. İstemiyorsan yorum konunu kapattırırsın kimse burada evet var demeyecek.

bunun duası mı olur

Allah aklınızdan geçeni bilir; dua edeceksiniz bu şekilde edin

onun duası bunun duası deyip dini de yozlaştırıp kapitalist tüketim sistemine çevirdik

çocuğum olsun diye tedavi gördüm ne aklıma kız olsun erkek olsun diye ne de çocuk olsun diye dua aramak geldi; gittim bilime güvendim ve oldu

Kendi cumlelerinle icinden geldigi gibi samimi bir şekilde dua etcen.
O zaman oluyor

bayanlar ne bu saldırı yaa bı kadın erkek bebegı olsun ısteyemez mı ılla ayrımcılık mı oluyor kız ısteyınce kımse cıtını çıkarmıyo da erkek ısteyınce mı gerıcı oluyo anlamadım ıllakı özel sebeplerı vardır ki konu açmıs bayan

konu sahıbı nasıp kısmet neyse o tabı kı dua edın gönülden edin rabbım gönlunuze gore versın

Diğer konusunu oku istersen. Kız demişler ama duayla değişebileceğini düşünüyor arkadaş. Allah'ın verdiğine karşı gelmek değil mi bu?

Ya bazilarinin hem cinsi oldugum icin utaniyorum.bak guzelim yurtdinda bi universite bitiridim.burada ilahiyat bitirdim.onumde diz cokme estagfurullah bu benim af tarzim degil.ama bilgimden yararlanmak istersen beklerim.sadece bikac hadis gormustum erkek bebek hayirlisiyla tabiki isteyerek.yusuf sureside etkili.cok seviyesizsin.cevap vermye degmez

Allaha inanıyorsanız ve duaya inanıyorsanız bence "hayırlısını" isteyin. Benim uzaktan bir akrabamın beş oğlu vardı kadıncağızı gelinler istemedi huzurevinde öldü. Anneannemin oğlu olmadı kızları vardı ve kızları ve damatlarıyla mutlu mesut yaşlandı evinde şenlik huzur hiç bitmedi.
Evladın erkeği kadını olmaz, hayırlısı olur.
Evladınız hayırsız erkek olacağına hayırlı kız olsun.
Bu şekilde dua edin bence.
Erkek çocuk aramak yerine sağlıklı ve hayırlı bir evlat almayı isteyin bence

Arkadaslar duayla herseyin her mucizenin olabilecegine inaniyorum.erkek bebek icin yapilacak bi dua varmi.yada deneyip olan varmi.

Neden özellikle"erkek" ? Sağlıklı olsun yeter kız erkek fark eder mi?Erkek olup özürlü olanlar da oluyor Allah korusun.
Neyse yargılamamaya çalışıyorum ve soruya odaklanıyorum.
İnternette bir ara öyle bir paylaşın okumuştum.Birçok surede geçen ayetler varmış araştırıp okuyabilirsiniz.
ama ben bu sığ düşüncelere çok karşıyım.Kız ya da erkek sonuçta "evlat".

tamam da seninki döllenmiş artık hatta bayağı büyümüş cinsiyetini bile söylemişler

bu aşamadan sonra değişir mi hiç

sonra bir daha yapar onun için de kendin, kendi dilin ile Allah tan istersin

o sureyi bu şekle girerek yok 50 kere yok 5000 kere okuyarak değişmez

Emin misiniz , profilinizde önlisans diyor?

Çevirmenmişsiniz, umarım çevirilerinize noktalama işaretleri koyuyorsunuzdur.

Gercekten burasinj seviyeli bi site sanardim.gercekten yanlis anlama anlayisiniz ve uslubunuzla cok seviyesizlestirdiniz her ortami.yazik.atlamayin herseye.once bi okuyun ne demek istemis diye.

Erkek bebek istemenizde ki amaç ne cevre mi birkac tane kızınız mi oldu merak ettim acikcasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…