- Konu Sahibi 11_tuanaebru
-
Dene bakalım oluyor mu? Dua ettiği şey Allah rızası için sanki. İstemiyorsan yorum konunu kapattırırsın kimse burada evet var demeyecek.Sizmi bana ogreticeksiniz neyin ne oldugunu.gecerli bi cevabiniz yoksa lutfen yorum yapmayin.duanin gucuyle hersey olur.tabiki hayirlisini istedim ama gonlumden gecen biseyde var.tekrar yorum yapmayin
Senmi bana gerici diyorsun.ben kulturumle seni 10 kere tastan cikaririm
Veee soru işareti iyi olurduMi ayrı yazılıyor.
Diğer konusunu oku istersen. Kız demişler ama duayla değişebileceğini düşünüyor arkadaş. Allah'ın verdiğine karşı gelmek değil mi bu?bayanlar ne bu saldırı yaa bı kadın erkek bebegı olsun ısteyemez mı ılla ayrımcılık mı oluyor kız ısteyınce kımse cıtını çıkarmıyo da erkek ısteyınce mı gerıcı oluyo anlamadım ıllakı özel sebeplerı vardır ki konu açmıs bayan
konu sahıbı nasıp kısmet neyse o tabı kı dua edın gönülden edin rabbım gönlunuze gore versın
Arkadaslar duayla herseyin her mucizenin olabilecegine inaniyorum.erkek bebek icin yapilacak bi dua varmi.yada deneyip olan varmi.
Ya bazilarinin hem cinsi oldugum icin utaniyorum.bak guzelim yurtdinda bi universite bitiridim.burada ilahiyat bitirdim.onumde diz cokme estagfurullah bu benim af tarzim degil.ama bilgimden yararlanmak istersen beklerim.sadece bikac hadis gormustum erkek bebek hayirlisiyla tabiki isteyerek.yusuf sureside etkili.cok seviyesizsin.cevap vermye degmez
Ya bazilarinin hem cinsi oldugum icin utaniyorum.bak guzelim yurtdinda bi universite bitiridim.burada ilahiyat bitirdim.onumde diz cokme estagfurullah bu benim af tarzim degil.ama bilgimden yararlanmak istersen beklerim.sadece bikac hadis gormustum erkek bebek hayirlisiyla tabiki isteyerek.yusuf sureside etkili.cok seviyesizsin.cevap vermye degmez
Erkek bebek istemenizde ki amaç ne cevre mi birkac tane kızınız mi oldu merak ettim acikcasiYa bazilarinin hem cinsi oldugum icin utaniyorum.bak guzelim yurtdinda bi universite bitiridim.burada ilahiyat bitirdim.onumde diz cokme estagfurullah bu benim af tarzim degil.ama bilgimden yararlanmak istersen beklerim.sadece bikac hadis gormustum erkek bebek hayirlisiyla tabiki isteyerek.yusuf sureside etkili.cok seviyesizsin.cevap vermye degmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?