Erkek bebek isteyenler

Degmedigi icin cevap yaZdiniz zaten :)

Gecekten cahilsin.dil edebiyat mezunu degilim.cevirmenim.cinde okudum.bunun noktalamayla be alaksi var

Akıl,akıl,akıl,akıl,akıl,akıl,akıl,akıl,akıl,akıl,akıl,akıl,akıl,akıl,akıl,akıl,akıl,akıl,akıl, akıl, akıl,akıl, akıl,akıl,akıl,akıl,akıl,akıl,akıl,akıl,akıl,akıl, akıl,akıl,akıl,akıl, akıl,akıl, akıl, akıl.
Birşeyi kırk kere söyleyince oluyormuş ya allah ta sana akıl fikir versin. Evladın kızı erkeği değil hayırlısı sağlıklısı vicdanlısı olur kızı erkeği değil!!!

Diğer konusunu oku istersen. Kız demişler ama duayla değişebileceğini düşünüyor arkadaş. Allah'ın verdiğine karşı gelmek değil mi bu?
yani konu sahibi hamile ve doktorlar kız olacağını söylemiş ama o, duayla cinsiyetinin değişeceğine mi inanıyor?

Var tabi, erkek cinsel organı çizip yastığınızın altına koyun. 3 dolunay orda kalsın.

Aynı mantıkla bir kağıda akıl fikir yazıp denize atın. Dolunayda yapılacak.

Gece gece ne güldürdün ama :) :) böylelerine de bu cevap lazım hakikaten :)

Gecekten cahilsin.dil edebiyat mezunu degilim.cevirmenim.cinde okudum.bunun noktalamayla be alaksi var
Anladığımız bebeğine kız Denmiş ama sen erkeği çok istediğin için duayla değiştirebilir miyim? Hangi duaları etmeliyim diye soruyorsun. Anlamadığımız bir yer varsa açıklar mısın?

internet diyi bisi war oyle dualarinda oldugunu biliyorum girin bakin oyleyse buraya neden konu actiniz ki yorumlari kaldiramicaksaniz

Yurtdışında üniversite bitirmekle zihniyet değişmiyor sadece sen değilsin bizden de var merak etme. Karnındaki kızın cinsiyeti duayla erkek olmaz. Bir de bilgimden yararlanmak isterseniz diyorsun açtığın konudan haberin yok herhalde? Çok kültürlüymüşsün ahahaha bravo

çin de tek çocuk yapılıyor ama türkiye de bir kaç tane serbest

neden bu kadar üzüldünüz çin mantığı ile mi yaşıyorsunuz

bir de yukarıda söylemişsiniz yaşadığım ülkede söylemiyorlardı diye

niye söylemiyorlardı biliyor musunuz Çinliler dua ile cinsiyeti değiştirmeye çalışmayıp hamilelikleri sonlandırıp aykırı kürtajlar yaptırdıkları için

Nasıl yani çevirmenler noktalama işareti kullanmadan mı çeviri metinleri yazıyor?

Yurtdışında ünv. okumuş , çooook kültürlü bir insan olarak keşke biraz Türkçe öğrenseydiniz.

Sim butun kk toplanip seni ayaktami alkislayalim cinde okumus aa ne guzel canim cehalet okumakla gecmiyo iste sen sana soylenen cinsiyeti degistirmek icin dua soruyosun burda insanlar evlat sahibi olabilmek icin neler yapiyo sen bulmusta bunuyosun dua et saglikli akli basinda olsun anlamiyorum arkadas bu insanlari ben cehalet iste bu ulkeyi bu hale getiren sey bilimi dua deistirmiyo neyse daha fazla yormcm kndmi cicim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…