- 21 Haziran 2014
- 75
- 112
- 13
- Konu Sahibi 11_tuanaebru
-
Degmedigi icin cevap yaZdiniz zaten :)Ya bazilarinin hem cinsi oldugum icin utaniyorum.bak guzelim yurtdinda bi universite bitiridim.burada ilahiyat bitirdim.onumde diz cokme estagfurullah bu benim af tarzim degil.ama bilgimden yararlanmak istersen beklerim.sadece bikac hadis gormustum erkek bebek hayirlisiyla tabiki isteyerek.yusuf sureside etkili.cok seviyesizsin.cevap vermye degmez
yani konu sahibi hamile ve doktorlar kız olacağını söylemiş ama o, duayla cinsiyetinin değişeceğine mi inanıyor?Diğer konusunu oku istersen. Kız demişler ama duayla değişebileceğini düşünüyor arkadaş. Allah'ın verdiğine karşı gelmek değil mi bu?
Var tabi, erkek cinsel organı çizip yastığınızın altına koyun. 3 dolunay orda kalsın.
Aynı mantıkla bir kağıda akıl fikir yazıp denize atın. Dolunayda yapılacak.
Anladığımız bebeğine kız Denmiş ama sen erkeği çok istediğin için duayla değiştirebilir miyim? Hangi duaları etmeliyim diye soruyorsun. Anlamadığımız bir yer varsa açıklar mısın?Gecekten cahilsin.dil edebiyat mezunu degilim.cevirmenim.cinde okudum.bunun noktalamayla be alaksi var
Diğer konuda hastanelerin yanılma payı nedir diye soruyor,bunda dua istiyor. Ben onu çıkardımyani konu sahibi hamile ve doktorlar kız olacağını söylemiş ama o, duayla cinsiyetinin değişeceğine mi inanıyor?
Yurtdışında üniversite bitirmekle zihniyet değişmiyor sadece sen değilsin bizden de var merak etme. Karnındaki kızın cinsiyeti duayla erkek olmaz. Bir de bilgimden yararlanmak isterseniz diyorsun açtığın konudan haberin yok herhalde? Çok kültürlüymüşsün ahahaha bravoYa bazilarinin hem cinsi oldugum icin utaniyorum.bak guzelim yurtdinda bi universite bitiridim.burada ilahiyat bitirdim.onumde diz cokme estagfurullah bu benim af tarzim degil.ama bilgimden yararlanmak istersen beklerim.sadece bikac hadis gormustum erkek bebek hayirlisiyla tabiki isteyerek.yusuf sureside etkili.cok seviyesizsin.cevap vermye degmez
Gecekten cahilsin.dil edebiyat mezunu degilim.cevirmenim.cinde okudum.bunun noktalamayla be alaksi var
evet ben de şimdi okudum, o konuda yorum yazanlara da baya atar yapmışDiğer konuda hastanelerin yanılma payı nedir diye soruyor,bunda dua istiyor. Ben onu çıkardım
Gecekten cahilsin.dil edebiyat mezunu degilim.cevirmenim.cinde okudum.bunun noktalamayla be alaksi var
Sim butun kk toplanip seni ayaktami alkislayalim cinde okumus aa ne guzel canim cehalet okumakla gecmiyo iste sen sana soylenen cinsiyeti degistirmek icin dua soruyosun burda insanlar evlat sahibi olabilmek icin neler yapiyo sen bulmusta bunuyosun dua et saglikli akli basinda olsun anlamiyorum arkadas bu insanlari ben cehalet iste bu ulkeyi bu hale getiren sey bilimi dua deistirmiyo neyse daha fazla yormcm kndmi cicim ..Gecekten cahilsin.dil edebiyat mezunu degilim.cevirmenim.cinde okudum.bunun noktalamayla be alaksi var
Gece gece ne güldürdün ama :):) böylelerine de bu cevap lazım hakikaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?