- 25 Temmuz 2015
- 524
- 369
- 33
- Konu Sahibi 11_tuanaebru
-
Space tusu icat edildi haberiniz varmiGercekten yorum yapmak icin yorum yapiyorsunuz.sanirim hic biseyden haberiniz yok.hep bos okumussunuz.duanin sekli vardir.iateme sekli vardir.istekleriniz ona gore sekillenebilir ama tabi rabbimin lutfudur sonucu.ben namazimi kilip gonlumden geceni hayirlisiyla isterim.anlmak istediginiz yerden anlamayin sorumu
Duaların en makbul olduğu saatte yani tehettuc vaktinde kalkıp 2 rekat namaz klip dua edin.Arkadaslar duayla herseyin her mucizenin olabilecegine inaniyorum.erkek bebek icin yapilacak bi dua varmi.yada deneyip olan varmi.
Ya bazilarinin hem cinsi oldugum icin utaniyorum.bak guzelim yurtdinda bi universite bitiridim.burada ilahiyat bitirdim.onumde diz cokme estagfurullah bu benim af tarzim degil.ama bilgimden yararlanmak istersen beklerim.sadece bikac hadis gormustum erkek bebek hayirlisiyla tabiki isteyerek.yusuf sureside etkili.cok seviyesizsin.cevap vermye degmez
Ya ne kadar anlatirsan anlat annattiklarinun karsidakinin anlayabildigi kadardir.iq iste.ya bak herseyin dinde bi sayisi bi yolu bi yordami vardir.bamaz 5 vakittir.tesbihi 30 ar cekeriz .3 ihlas okuruz.vs.bende cok enteresan bi yoldan gitmedimkim.tabiki herrsey kabulum.hislerimi sen bilemessin rabbim bilir.sadece acaba bi namazi yada bi aytei varmi demek istedim yapanlar yani.sorumda hicbir hurafe yok.biraz dusunebilseydin anlardin
Ç.k duası arayana ilk kez rastladım ondandır
2 gündür ç.klü konular var Allah sonumuzu hayır ede.
tamam da bacım, senin bebeğinin artık cinsiyeti belli olmuşYa ne kadar anlatirsan anlat annattiklarinun karsidakinin anlayabildigi kadardir.iq iste.ya bak herseyin dinde bi sayisi bi yolu bi yordami vardir.bamaz 5 vakittir.tesbihi 30 ar cekeriz .3 ihlas okuruz.vs.bende cok enteresan bi yoldan gitmedimkim.tabiki herrsey kabulum.hislerimi sen bilemessin rabbim bilir.sadece acaba bi namazi yada bi aytei varmi demek istedim yapanlar yani.sorumda hicbir hurafe yok.biraz dusunebilseydin anlardin
Ya ne kadar anlatirsan anlat annattiklarinun karsidakinin anlayabildigi kadardir.iq iste.ya bak herseyin dinde bi sayisi bi yolu bi yordami vardir.bamaz 5 vakittir.tesbihi 30 ar cekeriz .3 ihlas okuruz.vs.bende cok enteresan bi yoldan gitmedimkim.tabiki herrsey kabulum.hislerimi sen bilemessin rabbim bilir.sadece acaba bi namazi yada bi aytei varmi demek istedim yapanlar yani.sorumda hicbir hurafe yok.biraz dusunebilseydin anlardin
Dinle araniz çok iyi anlasilan. Fakat dinimizde kibir ve baskalarini kucuk gorme nasil karsilaniyor onu bilmiyorsunuz. Bence erkek evlat istemek yerine önce karakterinizle ilgili dua arayisina girin.Ya ne kadar anlatirsan anlat annattiklarinun karsidakinin anlayabildigi kadardir.iq iste.ya bak herseyin dinde bi sayisi bi yolu bi yordami vardir.bamaz 5 vakittir.tesbihi 30 ar cekeriz .3 ihlas okuruz.vs.bende cok enteresan bi yoldan gitmedimkim.tabiki herrsey kabulum.hislerimi sen bilemessin rabbim bilir.sadece acaba bi namazi yada bi aytei varmi demek istedim yapanlar yani.sorumda hicbir hurafe yok.biraz dusunebilseydin anlardin
Senmi bana gerici diyorsun.ben kulturumle seni 10 kere tastan cikaririm
Hayirlisi ne ise onu isteyin.Ya ne kadar anlatirsan anlat annattiklarinun karsidakinin anlayabildigi kadardir.iq iste.ya bak herseyin dinde bi sayisi bi yolu bi yordami vardir.bamaz 5 vakittir.tesbihi 30 ar cekeriz .3 ihlas okuruz.vs.bende cok enteresan bi yoldan gitmedimkim.tabiki herrsey kabulum.hislerimi sen bilemessin rabbim bilir.sadece acaba bi namazi yada bi aytei varmi demek istedim yapanlar yani.sorumda hicbir hurafe yok.biraz dusunebilseydin anlardin
Ben nedense konu sahibinin kullandığı dil yüzünden sadece kafa karıştırılmak için açılmış konu olduğunu düşünüyorum.Sevgili konu sahibi kültüründen bahsediyor,iki dk sonra öyle bir dil kullanıyor ki kültürden eser yok.
Allahım bana hayırlı evlad nasip et rabbim. 25 aydır dua ediyorum henüz nasip olmadı. Yaptığınız kadere iman konusunda sıkıntı yaratıyor. Hayırlısını dileyin.Ya ne kadar anlatirsan anlat annattiklarinun karsidakinin anlayabildigi kadardir.iq iste.ya bak herseyin dinde bi sayisi bi yolu bi yordami vardir.bamaz 5 vakittir.tesbihi 30 ar cekeriz .3 ihlas okuruz.vs.bende cok enteresan bi yoldan gitmedimkim.tabiki herrsey kabulum.hislerimi sen bilemessin rabbim bilir.sadece acaba bi namazi yada bi aytei varmi demek istedim yapanlar yani.sorumda hicbir hurafe yok.biraz dusunebilseydin anlardin
Ya bazilarinin hem cinsi oldugum icin utaniyorum.bak guzelim yurtdinda bi universite bitiridim.burada ilahiyat bitirdim.onumde diz cokme estagfurullah bu benim af tarzim degil.ama bilgimden yararlanmak istersen beklerim.sadece bikac hadis gormustum erkek bebek hayirlisiyla tabiki isteyerek.yusuf sureside etkili.cok seviyesizsin.cevap vermye degmez
Alacaklar o çocuğu böylelerinin elinden, bitin artık!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?