Erkek bebek isteyenler

Space tusu icat edildi haberiniz varmi

Arkadaslar duayla herseyin her mucizenin olabilecegine inaniyorum.erkek bebek icin yapilacak bi dua varmi.yada deneyip olan varmi.
Duaların en makbul olduğu saatte yani tehettuc vaktinde kalkıp 2 rekat namaz klip dua edin.
'Allahım senden gelen hersey razıyım fakat senin bana sağlıkli ve hayırlı bir erkek evlat vermeye gücün yeter. Gonlumden geçeni bana nasip et' diye dua edin.
Fakat eğer yanlış anlamadiysam 'ısrarcı erkek çocuk' zihniyetinden kurtulmazsaniz allah sizi beter bir erkek çocukla imtihan edebilir.

Eyvah ki ne eyvah. Bir de ilahiyat okumuşsunuz. Siz böyleyseniz yani ilahiyat gibi eğitimi almış insanlara dini anlatan biri böyleyse toplumun cahil kesimi ne yapsın

Ya ne kadar anlatirsan anlat annattiklarinun karsidakinin anlayabildigi kadardir.iq iste.ya bak herseyin dinde bi sayisi bi yolu bi yordami vardir.bamaz 5 vakittir.tesbihi 30 ar cekeriz .3 ihlas okuruz.vs.bende cok enteresan bi yoldan gitmedimkim.tabiki herrsey kabulum.hislerimi sen bilemessin rabbim bilir.sadece acaba bi namazi yada bi aytei varmi demek istedim yapanlar yani.sorumda hicbir hurafe yok.biraz dusunebilseydin anlardin

İyi de namaz tesbih vs yerleşmiş düzenli ibadetlerdir

erkek çocuk duasını ilahiyat mezunu sen okulda duymadı isen buradakilerin söylediğine nasıl güveneceksin

Ç.k duası arayana ilk kez rastladım ondandır

2 gündür ç.klü konular var Allah sonumuzu hayır ede.

Ben nedense konu sahibinin kullandığı dil yüzünden sadece kafa karıştırılmak için açılmış konu olduğunu düşünüyorum.Sevgili konu sahibi kültüründen bahsediyor,iki dk sonra öyle bir dil kullanıyor ki kültürden eser yok.

tamam da bacım, senin bebeğinin artık cinsiyeti belli olmuş
hani şu anda hamile olmasaydın ama hamile kalmak isteseydin, o zaman dualar var tamam onları yapardın... çünkü daha hamile değilsin ve dolayısıyla cinsiyet de yok ortada...
ama bu bebeğin cinsiyeti nasıl değişecekki bu saaten sonra?

ya yawrum herseyi çok bılıyosun madem ne dıye konu açtın???
kıbrısa gıt orda cınsıyetı belırleyen doktorlar var.

Dinle araniz çok iyi anlasilan. Fakat dinimizde kibir ve baskalarini kucuk gorme nasil karsilaniyor onu bilmiyorsunuz. Bence erkek evlat istemek yerine önce karakterinizle ilgili dua arayisina girin.

Böyle anlayışa tükürürüm ben.
Hanım hanım karnındaki taş mı senin?
Alacaklar o çocuğu böylelerinin elinden, bitin artık!
Bülük mü , pipi her neyse artık. O olunca ne olacak? Kızın olacak senin kızın kültürlü bayan.
Vah doğacağın haline.. Ne acı, ne acı.

Hayirlisi ne ise onu isteyin.
Sonra hayirsiz evlat olursa mutlu mu olcaksiniz erkek diye ?
Ilahiyat okudugunuza inanmıyorum, okuduysaniz da bosuna okumussunuz.
Hayir kiziniza acidim.
Erkekci bir ziyniyetiniz var tahminen.
Eskiler erkekle gurur duyardi ya o misali.

Bence o üniversite okudum vs hikaye, hatun profiline önlisans yazmış.

Bugün başka bir hatun da profiline önlisans yazıp yanına ünv.de araştırma görevlisiyim yazmış dalgamızı geçtik tabi.

Profiline önlisans yazanlardan korkar oldum artık, topiklerde meslek uyduruyorlar. Önlisanslıysanız bile önlisans yazmayın kızlar bu kelimeden kıl kapıyorum artık

Allahım bana hayırlı evlad nasip et rabbim. 25 aydır dua ediyorum henüz nasip olmadı. Yaptığınız kadere iman konusunda sıkıntı yaratıyor. Hayırlısını dileyin.
Tesbih 33 değil miydi yahu?

Hani üniversitede size döllenmiş bebeğin cinsiyetinin değişeceği söylendi şoklardayım
X kromozomu girmiş bir kere. Bebeğin cinsel organı vajinası oluşmuş. Sonradan pipiye mi dönüşecek sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…