Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Gebelikte idrar yolu enfeksiyonu önemli bebeğinin hareketlerine kulak ver bi sıkıntı varsa hemen git lekelenme durduysa yarın mutlaka doktoruna ulaş çok geçmiş olsun tekrarlamaz ınş.
Bebeğim hep hareketli çok şükür ağrı sanci da yok. Kırmızı olmadığı sürece çok telaslanma dedi doktorum. Yine de endiseleniyorum işte.

Adet dönemi 5 gün niye uzar ya hamile olmadigima emin gibiyim. Bu durumda muayene için adetimi bekliyim yoksa yarın randevu alayimmi bilemedim aynı durumu yaşayan arkadaşlar varmı daha önce genel kontrol için geleceğim demiştim adetin 2 yada 3. günü gelin demişlerdi bu durumda bekliyimmi adeti akıl verin kızlar

stres adet döngüsünü etkileyebilir canım ama gene de bir gebelik testi yapsan emin olmak için

Allah iyiliğini versin canım gece gece güldürdün beni :) sağlıkla gelsin şampiyonum ne diyim :)

Canım ben bu yum.gününe çok güveniyodum.Hatta diyetten daha çok inşallah senin doktor yanılmıştır.Umutsuzluğa kapıldım şimdi bide senin gibi yum.takibide yaptıramam burda özel hastane yok.Devlette bakmaz.inşallah bizim bebişler süpriz yapar hiç bişeyle uğraşmayız.Yine senin ihtimal var.Benim milyonda bir gibi ayrıntılda kesin denildi.

Stres en büyük ihtimal hamilelik olabilir .Ama kontrol için adet olamam gerekiyor.Çünkü adet döneminde genelde doktorlar herşeyin net olarak belirlendiğini söylüyor .

Kız mı Olsun Erkek mi?
Bebeğinizin Cinsiyetini Belirleyin - Doğal Yöntem

Yazar: Hazel Chesterman-Philips

Bu kitap, kızlı erkekli bir aileye sahip olmayı çok isteyen, uzun süre bu konuya kafa yoran, sonunda da doğruluğu kanıtlanmış doğal bir yöntem bulan bir kadın olarak Hazel Chesterman-Phillips'in deneyimlerinin bir sonucudur.
İki kız çocuğu sahibi olan Hazel'in bir erkek evlada duyduğu özlem, herkese uygulanabilecek dikkat çekici, güvenli, başarılı ve doğal bir yöntem keşfetmesine ve bunun kitaplaşmasına yol açtı.
En son bilimsel araştırmalarla desteklenen bu kitap, cinsiyetin belirlenmesindeki anahtar noktaları anlatıyor. Hazel Chesterman-Phillips geliştirdiği basit ve doğal yöntemi ayrıntıları ile açıklarken, dünyanın her yanından anne babaların bu yöntemi istedikleri cinsiyette çocuk sahibi olmak için nasıl başarıyla kullandıklarını bizimle paylaşıyor.
Kitap, konu ile ilgili tüm biyolojik faktörleri, sağlıkla ilgili pratik önerileri, uygun diyeti, sperm sayıları ve yumurtanın döllenmeye en hazır olduğu ovülasyon dönemine ilişkin araştırmaları içeriyor. Sayfalarda Hazel'in kendi başarı hikâyesinin yanında pek çok anne babanın serüvenini de okuyacaksınız.

Kızlar bu kitabı okuyan var mı?Kızlı Erkekli bir aileye sahip olmak ne güzelde söylemiş herkesin hayalı sanırım.Bunun için kafa yoran birinin olması ayrıca güzel :) Bu kitabı mutlaka okumak isterim.

Cnm takvim işini beceremedım bır turlu sorun cıkıyo hep cok sukur ıyyz ıkımizde teyzesı 20 haftalık oldu sen nasılsın cnm bebgmz nasıl ısmını buldunuzmu
Maşallah Canım .İnşallah kucağımıza da alırız hayırlısıyla
İyiyiz Canım çok şükür evet ismi hazır Muhammed Ali Canım eşimin babasının adı bende kayınbabamı çok sevdiğim için onu istedim.Geçen yıl onu kaybettik Allah rahmet eylesin inşallah

Sen bunu nerden buldun .Kız sen durmazsın bende öyleydim yıllarca araştırma yaptım .İnşallah sonun benim gibi olur

Sen bunu nerden buldun .Kız sen durmazsın bende öyleydim yıllarca araştırma yaptım .İnşallah sonun benim gibi olur

Ay sorma canım vakit oldukça bakıyorum.Burdada paylaşıyorum ki kızlarada faydası olsun.Bu kitabı alıp okuyacağım sanırım burdaki yöntemle aynı.
Yabancı siteleri okudum bu kitapla bebek yapan bir sürü kişi var ve hep tutmuş.Gerçekten heycan verici bu olay.... :)

İnşallah canım senin gibi bi oğlum olur.Bende adını muhammet koyarım.

Aminnnnnnnnnnnnnnnn
Aminnnnnnnn
Oku Canım kızlara da bilgi verirsin
Fazla bilgi göz çıkartmaz

Bende çok güveniyordum hatta biraz da kesin gözüyle bakıyordum çünkü gebeliğim ilkinden çok farklıydı. İlkinde Etin yanına yaklaşamazdım bunda bir sabah gözlerimi açar açmaz canım kuzu tandır çekti öğleni zor ettim eşimi bi koşu gönderdim. Yediğim tatlının haddi hesabı yok. İkkinde hep ekşiydi yediklerim. Doktor kız değince bi şok etkisi oldu bende hala daha yanılıyor mu acaba diyorum. Sizin şu akraba gibi sonradan müjdeli haberi alırız inşallah böyle şeyler duyunca umut oluyor bende. Çok da kaptırmak istemiyorum ama insan bekliyor işte

Arkadaslar buradan birisi yeni topik açacaktı.yöntemleri ve kimlerin erkek bebeğe hamile kaldığını filan yazacaktı
Benim gozlemledigim yine yüzde 50 gibi
Gördüğüm 2 arkadaşın oğlu olacağı kız olacaklar da az değil sanırım .

Canim benim niyetimde Muhammed Enes kayinbabamin ismi fikri ama kaynanam ilk cocuga koydurmam diyo dusmuyo oluyolarmis bende hep oglum olursa muhammed koycam dedim bakalim bu arada bulanti felan yok herkes erkek diyo bakalim saglikli olsunda diyorum artik icimde okadar takinti kalmadi rabbim hayirlisini nasip etsin hayirlisiyla bende mujdeyi verirsem adas olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…