Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Şu mübarek cuma aksami Rabbim hepinizi tek tek mutlu etsin kucaklarinizda hayırlı sağlıklı oğullarınız olsun .seneye bir anı olarak anlatalım inşallah Rabbim dualarimizi boş çevirmesin.
Amin arkadaşım insAlalh hepimize olsun inanin akşam namazinda hepimize dua ettim Rabbim büyük bu sefer kalbimde sanki hep olcakmis gibi his var oğlumuz Rabbim büyük insAllahm

Şu mübarek cuma aksami Rabbim hepinizi tek tek mutlu etsin kucaklarinizda hayırlı sağlıklı oğullarınız olsun .seneye bir anı olarak anlatalım inşallah Rabbim dualarimizi boş çevirmesin.
Amiiinnn Rabbim dualarımızı kabul eylesin inşallah...

Amin arkadaşım insAlalh hepimize olsun inanin akşam namazinda hepimize dua ettim Rabbim büyük bu sefer kalbimde sanki hep olcakmis gibi his var oğlumuz Rabbim büyük insAllahm

amin canım inşallah ya dua çok büyük bir şey Allah katında makbul olan kullarının yüzü suyu hürmetine açılan ellerimizi boş çevirmenin inşallah.az kaldı canım benim 9 eylül adet tahmini yumurtlama 23 eylül 10 adet fitil kaldı adet iken kullanılıyormuş bakalım olacak mı bu ay olmazsa zaman nasıl geçer kaç sene uğraşan var Rabbim kimseyi bekletmesin inşallah

Hayırlı sabahlar cümleten kızlar diyet yapanlar hangi sodayi içiyorsunuz ben a101 den almıştım kızılay soda doğru mu içiyorum bilemedim magnezyum çok var sanki içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…