- 18 Temmuz 2013
- 620
- 784
- 103
- Konu Sahibi Khvekokusu20
-
- #31.841
Aminnn canim sagliklaaTeşekkürler canım Rabbim sana da hayırlı sağlıklı bir kız evlat nasip etsin inşallah
Doktor kıza benzetti hatta kiz dedi ama daha ufak diye yanilmaz inşallah iki oğlum var bende kiz çok istedimBende erkege benzettim.sağlıcakla gelsin ınş.
Cnm ben bu ay denemeyecem diye test yapmadım ama Dr ayin 1 veya 2. Sinden catlar demisdi bayrama gelince gitmedim Dr ye bu ay es gecmisdim o yüzden ama bugun çok şansım oldu akıntım felan da yok tested evde varya durt tu içim yap diye yaptım böyleydi bi anlam veremedim ne zaman catladi artık bilmiyomBenim de şiddetli bir Ağrıyla 18. Gün çat olmuştu canım bazen gecikebiliyor. Test pik olduktan sonra mı silikleşti
Gecde bilmiyorumki ne zaman catladi buna göre yorum yapabilirsiniz yenimi catladiki acep kafam karisdi simdi.Adetleri m de duzenli ama19 cok gec degilmi yaa adetlerin duzenlimi keske teste onceden baslasaydin canim piki yakalasaydin daha kolay olurdu tahmin
Canim sen bugunu not al 14 gun sonra regl olursan catlamis demektir bugunGecde bilmiyorumki ne zaman catladi buna göre yorum yapabilirsiniz yenimi catladiki acep kafam karisdi simdi.Adetleri m de duzenli ama
Tabiki Canım misafirim bu aralar çok hep onlarla uğraşıyorum zamanım olmuyor inşallah girip yorumlarımBende salı yada çarşamba yumurtlama günü tahminim testleri atarimSEVECENIM yorumlarsın dimi
Yok canım zaten gece yatmadan önce alıyorsunBu biokadin fitil testlere etkisi olurmu nezaman bırakalım kullanmayi
Arada 5 saat var korkma Canım zamanlama olmuş .Yumurtan 5 gibi çat olmuşCanim saat 9 gibi aradim cok gec kalma bugun yumurtladim bu geceyi kacirmamamiz gerek dedim bnm ki 10 gibi geldi soguk bir dus almak istermisin dedim yok dedi kahve yaptim onu bari ic dedim icmem dedi. Iciremedim ustelemedim de
. Ben uzerime duseni yaptim esim fazla bise yapmadi ama gerisi Allahin takdiri artik. Sen de gordun fotoyu insallah gec kalmamisimdir
Ben forumda gördüm kafa yapısına göre yorum yapıyorlar yanılmıyorsam scull teorisiydi ismi cinsiyet bolumundeYüz hatları genel görünümüne göre yorum yapıolar ya canim
Korkma Canım bol bol dua et .Kafanı dağıt ona yoğunlaşma Ki tutunma olsunGenellikle pikten sonra ikisinin ayni renk olmasini bekliyoruz ya sonra da siliklesmesini ama bnimki pikten sonra hemen soluklasinca heyecana kapilmistim acaba kacirdimmi diye .. demem o ki buyuk ihtimal yumurtlamayi kacirmamis oluyorum bu durumda. Pik gordukten sonraki gun catlama oluyormus yaklasik olarak
Çatlamış görünüyor canım kaç günde bir hastalaniyorsun.bu ay sol degilmiydi senin ekim demiştin o yuzdenEki Görüntüle 2041229 kizlar bugün 19. Günün çok ağrım oldu dedim yum catlamadimi acaba ama Çatlamış demi sağ tarafında müthiş ağrı var neden anlamadim
Canım önceden yaptığın test var mı biz piki görmeden çat diyemeyiz bu teste
Yumurtan hemen hemen pik olmak üzere sabah pik olurBelki şimdi açılır sürekli atıyorum hata veriyor bu ilk yaptığım bikaç saat once
Canım pik olması demek 2.çizginin daha koyu olmasımı?Yumurtan hemen hemen pik olmak üzere sabah pik olur
50 ovulasyon 20 tane gebelik testi hediyeli geldi eşim istemiyor ama bazen kazara kaldım mi diye test alıyordum eczane ye gitmeme gerek kalmadı :))
Normalde istediğim ay hamile kaldım eğer eşim istese bu kadara gerek kalmazdi Allah bilir ama .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?