Yumurtlamadan hemen önce ve/veya sonraki ilişkiyle hamile kalanlar bebeginizin cinsiyeti nedir?

• Ankete Katılan
    518
Benim de şiddetli bir Ağrıyla 18. Gün çat olmuştu canım bazen gecikebiliyor. Test pik olduktan sonra mı silikleşti
Cnm ben bu ay denemeyecem diye test yapmadım ama Dr ayin 1 veya 2. Sinden catlar demisdi bayrama gelince gitmedim Dr ye bu ay es gecmisdim o yüzden ama bugun çok şansım oldu akıntım felan da yok tested evde varya durt tu içim yap diye yaptım böyleydi bi anlam veremedim ne zaman catladi artık bilmiyom

Artık benim maalesef umudum bitti .eşim asla dedi konusturmadi istemiyorum ihtiyacımız yok dedi .ne dediysem yok istemiyor tanıdığım için lafından donmeyecegini biliyorum .test denedim bikaç saat önce böyle çıkmıştı bu ay düşünmüyordum

Belki şimdi açılır sürekli atıyorum hata veriyor bu ilk yaptığım bikaç saat once

Eklentiler

• Screenshot_2017-09-06-21-20-09.webp
    2,3 KB · Görüntüleme: 66
Arada 5 saat var korkma Canım zamanlama olmuş .Yumurtan 5 gibi çat olmuş

Korkma Canım bol bol dua et .Kafanı dağıt ona yoğunlaşma Ki tutunma olsun

Eki Görüntüle 2041229 kizlar bugün 19. Günün çok ağrım oldu dedim yum catlamadimi acaba ama Çatlamış demi sağ tarafında müthiş ağrı var neden anlamadim
Çatlamış görünüyor canım kaç günde bir hastalaniyorsun.bu ay sol degilmiydi senin ekim demiştin o yuzden

50 ovulasyon 20 tane gebelik testi hediyeli geldi eşim istemiyor ama bazen kazara kaldım mi diye test alıyordum eczane ye gitmeme gerek kalmadı :))
Normalde istediğim ay hamile kaldım eğer eşim istese bu kadara gerek kalmazdi Allah bilir ama .

peki canım eşin mi korunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…